فقط با firefox مشکل داری؟ مطمئنی آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای در حال آپدیت شدن نیست؟ شایدم کامپیوترت ویروس داره... مودم رو وصل کن به یک لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه ببین بازم کم می شه؟ یه اسکن بکن از ویروسم مطمئن شو...نقل قول:
Printable View
فقط با firefox مشکل داری؟ مطمئنی آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای در حال آپدیت شدن نیست؟ شایدم کامپیوترت ویروس داره... مودم رو وصل کن به یک لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه ببین بازم کم می شه؟ یه اسکن بکن از ویروسم مطمئن شو...نقل قول:
چرا می خوای عوض کنی؟ مودم asus wl-am604g از asus wl-600g جدیدتره ولی انصافا امکانات wl-600g بهتره.از امکانات بیشترش می شه به پورت usb و برد بیشتر و نصب آسانش اشاره کرد... البته به درد خونگی asus wl-am604g بیشتر می خوره... دو مدل N11 و N13 هم ایسوز تولید کرده که زیاد خوب از آب در نیومدن . آخرین مدل هم asus dsl-g31 هست که تقریبا همون wl-am604g هست ولی نصب آسان داره. تا 2یا3 ماه آینده هم میاد توی بازار ایران. تفاوت قیمتم wl-am604g تا ۷۰یا ۷۵ هم گیر میاد و wl-600g هم زیر ۱۰۰تومان گیر میاد...نقل قول:
پیش پریز تلفن پریز برق هست اما چرا بعضی موقعها درست میشه ولی بیشتر موقعها اون شکلیه؟!!!نقل قول:
از كنار سيم تلفنتون سيم برق رد نميشه؟گوشي موبايل رو زياد نزديك مودم نذاريد.با پشتيباني تماس بگيريد اگر گفتن مشكل از سمت اونا نيست حتما خطتتون نويز داره.اسپليتر رو روي خط اصلي نصب كنيد ببينيد بازم مشكل داريد يا نه
باهر چیزی که فکرش ررو کنی ...هر از گاهی درست میشه اما بیشتر موقع ها به 0میرسه و دیگه هیچ سایتی نمیره میام بیرون هم میگه یوزرنیمت اشتباهه تا اینکه چند بار کانکت رو بزنم بره توش...نقل قول:
فقط با firefox مشکل داری؟ مطمئنی آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای در حال آپدیت شدن نیست؟ شایدم کامپیوترت ویروس داره... مودم رو وصل کن به یک لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه ببین بازم کم می شه؟ یه اسکن بکن از ویروسم مطمئن شو...
1-با دانلود منیجر هم همین طوری میشه...مثلا داره خوب کار میکنه یدفعه انگار از اینترنت اومدم بیرون واسه هر سایتی اارور میده...نقل قول:
1- شما گفتین تو FireFox این مشکل رو دارین. تو IE چطور؟؟
2- فایرفاکستون نسخه چنده؟ ازش بعیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چرا با برنامه های مدیریت دانلود مثل FlashGet دانلود نمی کنین؟
4- با سیستم های دیگه هم چک کردین؟ مثل لپ تاپ.
2-با فلش گت هم به 15ختم میشه و از 15می یاد پایین تا که به 0میرسه البته هر از گاهی درست میشه ها...
23-لپ تاب یا سیستم دیگه ای متاسفانه ندارم
سلام روزتون بخیر، ممنونم میشم به سوالم پاسخ بدید.
از بین 3 تا گزینه زیر کدام را برای Modem Wirelss برای استفاده منزل به متراژ 120 متر (با 2 تیغه دیوار آجری به جهت قدرت برد گفتم) پیشنهاد می کنید؟
1. D-Link 2640T
Tenda W548D .2
Asus Am604 .3
من الآن زنگ زدم تهران فراژه . 600g رو میگفت 160 تومن ( همون قیمت 1.5 سال پیش !!!) و N13 هم 200 تومن !!!!!!!!نقل قول:
-----------------------------------------------------------
1- از کدوم ISP سرویس داری؟نقل قول:
2- مودمت چیه؟
3- برو سایت speedtest یه تست سرعت بگیر ، ببینیم سرعت آپلود -دانلودت چنده؟
کد:www.speedtest.net
محلیه ،شهرستانمنقل قول:
- از کدوم ISP سرویس داری؟
2- مودمت چیه؟
3- برو سایت speedtest یه تست سرعت بگیر ، ببینیم سرعت آپلود -دانلودت چنده؟
2-TP-LINK
3-اصلا نمیره تو هیچ سایتی اینجا هم معجزه شده...
ایول... من یک هفته پیش از نمایندگی البته فامیل پرسیدمasus wl-600g چنده گفت زیر ۱۰۰ بهت می فروشم. گفت وارد کننده ها خیلی کمتر میارن... یعنی این همه می کشن روش؟! خیلی ستمه.
امیدوارم جای مناسبی را برا مطرح کردن سوالم انتخاب کرده باشم...
دوستان من ای دی اس ال شاتل دارم... میخوام مودم وایرلس بگیرم.... ولی نمیدونم از خود شاتل بگیرم و یا گزینه های بهتری هم هست ؟!
و اینکه من دو تا PC دارم و یک لپ تاپ و هر سه تا هم باید به اینترنت وصل بشن...
اگه لطف کنید و مودم خوب پیشنهاد کنید ممنون میشم...
نقل قول:
درتكميل عرايض دوستان بايد بگم.
asus-wl600g مثل اين كه توليدش متوقف شده و asus كم كم اين مدل را داره بازنشست مي كنه.
كلاً فرقش wl-am604g
اينكه printserver ودوتا پورت usb براي اتصال printer
واتصال هاردديسك براي filesharing درشبكه ولي متاسفانه asus download master نداره.
دوتا آنتن داره يكي داخلي ويكي خارجي ولي wlam604g يك آنتن داره.
طبق مشخصات مندرج در خود سايت asus برد داخلي حدود 25 متر برد فضاي باز 150 متر.
asus غير ازاين مدل دومدل بلاتر عرضه كردهasus dsl-n13
asus dsl-n11
كهdsl-n13 كيفيت خوبي نداره قيمتش خيلي بالاست.
dsl-n11 هم هست كه فقط قدرت وايرلس وپهناي باند وايرلسش بيشترهست اماكانات خيلي ويژه نداره قيمت حدود13-140
به نظر من صبر كنيد مدلهاي جديدتر بياد. تا زماني كه بحران اقتصادي كاملاً رفع نشده
كمپاني ها كالاهاي خيلي لوكس توليد نخواهند كرد.
به نظر من فقط ASUS بگیر. هر مودم دیگه ای بگیری شرکت گیر می ده بجز ایسوز. البته این گیر مخصوص ایرانه متاسفانه... برای 2تا کامپیوتر و لپ تاپ asus wl-am604g وasus wl-600g رو می تونی بگیری که اولی ارزونتره و برای کاربرای خونگی بهتره... راه دومی هم هست که گیر ندن ولی باید از خود شرکت بگیری که هزینه بیشتر و الکی دریافت می کنند فقط. تا 20 سال دیگه هم ایران پیشرفتی نداره که بگی مودم قدیمی بشه.نقل قول:
تست گرفتی؟نقل قول:
-------------------------
دم فامیلتون گرم ، شجره نامتون رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید با هم فامیل شدیم ، به ما هم زیر قیمت بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------------------
ممنون از توضیحات ، یکی از خوبی های دیگه wl-600 هم Firmware جدیده (v.3) که واقعا زیبا طراحی شده و من تا بحال تو هیچ مدل دیگه ای ( تو این رنج و توانائی) مثلشو ندیدم.نقل قول:
asus-wl600g مثل اين كه توليدش متوقف شده و asus كم كم اين مدل را داره بازنشست مي كنه.
كلاً فرقش wl-am604g
اينكه printserver ودوتا پورت usb براي اتصال printer
واتصال هاردديسك براي filesharing درشبكه ولي متاسفانه asus download master نداره.
دوتا آنتن داره يكي داخلي ويكي خارجي ولي wlam604g يك آنتن داره.
طبق مشخصات مندرج در خود سايت asus برد داخلي حدود 25 متر برد فضاي باز 150 متر.
- توی وصل شدن اتومات ، خیلی راحت و عالی تنظیمات رو از ISP میگیره و خودش همه چیز رو تنظیم میکنه. تا بحال یکبار هم مشکلاتی رو که خیلی از دوستان مطرح کردن رو احساس نکردم. مثل نشستن پشت ماشین دنده اتومات و دستیه.
- مخصوصا همونطورکه تو عکس می بینین ، میشه به راحتی برای افرادی که به شبکه مودم وصل هستن سطح دسترسی و اهمیت تعیین کرد. ( تو اینجا سه تا لپ تاپ وصله)
- همینطور وضعیت usb ها مشخصه (الآن printer خاموشه و فلش هم وصل نیست، وگرنه اطلاعات توی فلش رو بصورت نمودارهای درختی نشون میده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم 2ماه پیش آپدیت کردم همین شکلیه خیلی باحاله:8:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من الان دو هفته است مشکل زیر را دارم:
خط من رانژه شده و به مسئول مخابرات منطقمون هم تماس گرفتم چک کرد و گفت رانژه شده اما چراغ status مودم روشن نمی شود(Asus am602)!حتی سرخط هم تست کردم با یک مودم دیگر هم تست کردم اما چراغ روشن نشد!مخابرات می گوید از شرکت ISP است!!
با شرکت ISP که تماس می گیرم می گوید ما پیگیر رفع مشکل شما هستیم!ابتدا کارشناسان ما رفتن خود مخابرات و چک کردن که خط رانژه شده باشد و .... 2 هفته است من را کاشتن!!
سوال من این است که الان مشکل از کجاست؟از ISP یا خط یا مخابرات؟
ممکن است کارشناسان شرکت بیان و تنظیمات مودم را انجام دهند و آیدی پسوردو تعریف کنند و اینترنت وصل شود؟یا حتماً اول باید اون چراغ ADSL روشن شود بعد این کارها انجام شود؟
سلام
وقتی یه ISP می خواد یه منطقه رو تحت پوشش adsl خودش قرار بده ، تو مرکز مخابرات اون محله یک سری تجهیزات کار میذاره. وقتی شما باهاشون قرارداد میبندی ، بعد از طی مراحل بین ISP و مرکز ، سیم های خط شما رو تو مخابرات وصل میکنن به تجهیزات اون ISP . عملا مخابرات کار دیگه ای انجام نمیده. اگه میگه رانژه شده ، خوب شده حتماً!!!نقل قول:
خودشون مگه واسه راه اندازی نیومدن؟ پول راه اندازی زو گرفتن؟
بچه ها از نظری که نسبت به مودما دادین ممنون .
راستش من اصفهانم واینجا متاسفانه چون 5شنبه بود فقط 604 و602 گیر اوردم ولی راستش از 500 و 700 بیشتر خوشم اومده تا 600 اگه گیر بیاد از اصفهان کسی مدل 500 و700 سراغ نداره ؟
ممنون
باز نشد اما این رو بزارم نگاه کنید از 30اومد به این ختم شد بعدش هم که دیگه 0.0شد:
میانگینی هم که گرفته چون از 30اومده به 5 14زده ها وگرنه موقعه ی 0اونم میشه 0:
محتوای مخفی: این
راستی برای اپدیت 604 کدوم گزینشو باید بگیرم واسه اپدیت
1- frimware
2- others
3- manual
در ضمن از کدوم کشور از چین یا جهانی یا یه دونم داره جهانیDLM اصلا اینا باهم فرقیم دارن.
ممنون
سلام
متاسفانه WL-500g و WL-700g مودم ندارن و فقط Router هستن و در سایت Asus هم در قسمت ADSL در کنار wl-600g نیومده و در زیر شاخه Router اومده. تو عکس زیر هم مشخصه که نیاز به یک مودم adsl داره.نقل قول:
-------------------------------------------------------------
تو FlashGet برو تو Option قسمت Connection . ببین قسمتی که تو عکس نشون دادم عدد 0 باشه (حالت Umlimit ).تا سرعت رو محدود نکنه.نقل قول:
اگه نشد من تنها (وبهترینراه رو) ریختن 2 باره ویندوز میدونم.
------------------------------------------------------------------------
- باید بری تو گزینه اول (Firmware) ، و از ورژن ها هم مهم تاریخه که معمولا اولین تو جدول هست.نقل قول:
- همونطور که بالای جدول توضیح داده Global(DLM) , Global, China هیچ فرقی ندارن و اینها فقط سه تا سرور هستن که فایل مورد نظر تو هر سه تا موجوده و کاملا شبیه هم.
یعنی در اصل 500 و 700 یه سویچ هستن که قبلیت وایرلس داره
میگم موقع اپدیت یه خطا گرفت که اینه مشکل چیه
Fatal error during image uploading
ینقل قول:
به به
منم اینو داشتم
مودم رو یست کامل کن
ریسته ریست !!!!:31:
میری خاموشش میکنی یه قل هو الله میخونی اسپند دود میکنی بعد شروع به آپدیت میکنی ترجیحا سیم تلفنتو هم بکش :10:
سلام علی جاننقل قول:
پس ایراد از خودشونه که نمی آیند!!من هم 15 تومان نصب را واریز کردم هم پول اشتراکو!!
هرچی هم تماس می گیرم می گویند درحال پیگیری رفع مشکل هستیم!می گویند اول باید چراغ مودم روشن بشود بعد ما بیاییم خانه برای نصب!
نقل قول:
اقا من این کارم کردم اما جواب نداد بازم خطا گرفت و اپدیت نشد.
خطاشم این بود .
Wireless Router Update
Fatal error during image uploading!
The wireless router is rebooting now! This process will take about 60 seconds
نقل قول:
مودم تون مدلش چيه؟
asus wl 604g هستشنقل قول:
سلام.
مودم من TP-link TD-8817 هستش. ویندوز 7 نصب کردم اما درایور برای ویندوز 7 نداره. تو سایتا هم گشتم چیزی پیدا نکردم. چه کار کنم تا بتونم از مودم تو ویندوز 7 استفاده کنم؟
میشه از XP mode ویندوز 7 استفاده کرد؟
لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه. مرسی.
شما اگر از کابل lan مودم استفاده کنین نیازی به نصب مودم ندارین .نقل قول:
البته برای اپدیتش میتونی از این لینک استفاده کنی
اینم لینک جدید درایورش
اینم لینک Utilityایش
موفق باشی
من می خواستم مودم وایرلس ایسوز 604G بگیرم می خواستم بدونم تو این قیمت بهتر از این هم هست و قابلیت گذاشتن پسورد برای استفاده از ADSL کلا کانکت شدن به وایرلس را داره؟ (منظورم همون WEP هست ویا قابلیت های WPA و ...)
بی شک بهترین چیزیه که تو عمرم دیدمنقل قول:
این مودم آخ نمیگه
وپ کی و بقیه چیزا رو هم داره پنج تا پسورد پشت سرهم میتونی بهش تزریق کنی
تازه میتونی اصلا بهش مک آدرس بدی خیال راحت فقط و فقط به اون دیوایسی که براش تعریف کردی سرویس میده
من اینو ته اتاقم گذاشتم با لپ تا رفتم توی پزیرایی یه فاصبه فکر کن ده متری با دوتا دیوار آجری و در بسته نشستم فیلم نگاه کردم هی انتن میده
کارش خیلی درسته ....
الان هم که دیگه آپدیتش توی سایتش هم هست میتونی دانلود کنی و فریمویرشو عوض کنی این جدیده خیلی خوشگله توی صفحه قبل عکسشو گذاشتین بچه ها در ضمن کلی هم امکانات نرم ازاری دیگه داره مثلا میتونی برای دستگاههایی که بهش وصل هستند مقدار دسترسی تعریف کنی یعنی بگی دستگاه شماره یک با این شماره آی پی بیشترین ترافیک رو داشته باشه دستگاه شماره دو کمترین و الی آخر
پونزده تا وایرلس همزمان ساپورت میکنه و چهارتا لن هم داره و یه سی دی که داخلش نرم افزار فریمویر آپدیته که همون نسخه هست که روی مودم نصبه
در ضمن روتر هم هست و adsl 2 رو هم ساپورت میکنه کلی از شرکتها هم باهاش مشکلی ندارن برعکس مودمهای دیگه..... فقط اینو بگم داغ میکنه مثه بقیه و باید جای خوبی برایش درست کنی من الان روی یه وسیله گذاشتمش که گرماشو بیرون میده دست میزنی ولرمه داغ نیست ولی وقتی که روی میزم میزاشتمش داغ میکرد اساسی که این هم مشکل همه مودمها هستش چون یه برد و شاسی دیگه چه توقعی میشه ازش داشته باشی
مرکز فروشش هم سرکت دالای طبقه پنجم مجتمع پایتخته که خودش هم کلیه مودمهای ایسوز رو گارانتی میکنه یه هولوگرام روی کارتنش هست که نباید خط خطی بشه اون گارانتیه دستگاهست
مشکلی نیست ؟:31:
این مودم LINKSYS WAG54G2 چطوره؟ (در مقابل 604G)
سلام
شما از IE استفاده میکنی؟نقل قول:
این پیام رو نمیدونم ولی من خودم موقع آپگرید مودمم ( wl-600g ) هر کاری میکردم اصلا فایل دانلود شده رو نمشناخت. بعد از 3روز فهمیدم واسه Upgrade حتما باید از IE استفاده کرد و FireFox جواب نمیده.
---------------------------------------------------------
رامتین جان لطف کردن سیر تا پیاز رو گفتن ، در مورد Pass word هم شما می تونید واسه دسترسی به شبکه pass word بذارین. تا هرکسی بهش وصل نشه.نقل قول:
---------------------------------------------------------
مخابرات رانژه کرده باشه ، بقیش مشکل ISP هستش که باید بیاد راه بندازه. مخصوصا وقتی میگه افرادمون رفتن مخابرات و پیگیر هستن.نقل قول:
شاید مودم مرخصه!؟ مودم رو از خودشون گرفتی یا خودت خریدی؟ اگه از خودشونه بد نیست بگی واست تستش کنن. شاید مشکل از اونه. می تونی با یه مودم دیگه ( مثلا مودم رفقا) خطت رو چک کنی ؟
به هرحال مشکل از اوناست و باید حلش کنن. 15 تومن رو واسه هواخوری که بهشون ندادی! به نظر من .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wl-am604g در استانه بازنشست شدنهنقل قول:
asus تو همين رنج يك مودم وايرلس جديد توليد كرده به نام asus dsl-g31
اگر مي خواهي بگيري اين جديدتره را بگير حدود يك ماه ديگه شنيدم وارد ايران ميشه.
خيلي شبيه wl-am604g هست ولي قطعاً asus كيفيتش را ارتقا داده ويژگي هاي ظاهري اش خيلي شبيه هم هست. ولي اين جديد يكي دوسه تا اماكانات بيشتر داره.
قيمتش هم تقريباً يكي هستش.
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون
آقا اونایی که مشکل چراغ Status رو دارن و خطشونم رانژه شدا مطمئن شن که قبل از Splinter نباید تلفن وصل باشه چون اگه انطور باشه ممکنه نویز بندازه و نزاره چراغ صابت شه.....سعی کنید تلفنارو بعد از Splinter وصل کنید :21:
راستی بچه ها اگه کسی آپدیت wl-am 602 جدیدشو سراغ داره لیمکشو بزاره ...ممنون می شم...البته اگه جدید تر از 3-06-06-4V00.A2pB023k.d19d این اگه هست بزارید اگرم نیست خبرشو بدین:20:
با سلامنقل قول:
مودم را خودم خریدم(Asus am602) و جای دیگر چک کردم درست بود!با یک مودم دیگر هم چک کردم چراغ روشن نشد!!
مشکل اینجاست که شرکت می گوید تا چراغ روشن نشود ما خانه نمی آییم برای تنظیمات!!!
این خط تلفن خط دوم ما هست و من از دم خانه دو سیم آوردم که یکی برای مودم و دیگری برای تلفن بی سیم پاناسونیکمه!!دیگر مشکل پریز و سیم کشی داخلی و... هم ندارم!به قول یارو گفتنی انگار به سر خط وصل هست!
کانکشنی که ساخته شده .به طور پیش فرض کانکت میشه.یعنی بدون اینکه از کانکشن استفاده کنم .چراغ دکمه زیر اینترنت در مودم روشن میشه و من کافی enable کنم کانکت بشه.این برام مشکلاتی ایجاد کرد.بگید چطوری باید تغییرش بدم تا بتونم بدون اینکه چرا غ اینترنت روشن بشه و بوسیله کانکشن به اینترنت وصل بشم.
سوال بعدی من این هست که از وقتی ویندوز را عوض کردم .دیگه نتونستم بدون usb کانکت بشم.ایا کارت شبکه احتیاج به درایور داره؟چطوری میتونم تهیه کنم؟
بايد اول از همه مودم را به صورت bridge پيكر بندي كنيد.نقل قول:
بعد دستي يك connection pppoe
بسازيد.
درمورد سوال دوم:
كارت شبكه اگر جداست كه بايد با cd كه همراهش هست داريورش توش موجوده
اگر مادربوردتون سرخودش lan داره كه يا بايد از روي سي دي مادربورد نصبش كني
ويا برويد تو سايت شركت سازنده مادربورد جديدترين درايور مربوط به كارت شبكه را دانلود ونصب كنيد
فقط يك بار تو بايوس را چك كنيد كه lan فعال باشه
این مودم چی؟نقل قول: