چرا خب؟نقل قول:
فقط همینمون مونده بود دل شما واسه ما بسوزه
من تو فامیل زیاد دیدم از این پسرا...
مجبورن رشته ای رو برن که دلخواهشون نیس فقط چون سربازی نرن !
چرا خب؟نقل قول:
فقط همینمون مونده بود دل شما واسه ما بسوزه
من تو فامیل زیاد دیدم از این پسرا...
البته منظورم از شما ، شما نبودید منظورم از شما کل دخترا بود!:21: شماها اگه دلتون واسه ما میسوخت انقدر زجرمون نمیدادید! : دینقل قول:
سلام پوریانقل قول:
بهنام تو هم برگشتی
با همه ی حرفات موافقم
سطح عمومی ها بلا بود زبان هم که دیگه از آزمونای سنجش باید میفهمیدی فیزیک و شیمی رو من همینطوری با شک و تردید زدم ولی مرتیکه (شوخی!) کی میگه ریاضی آسون بود ؟
این سوالا رو توی 185 دقیقه باید جواب میدادی نه توی 85 دقیقه
درصداتو دیدم خیلی خوب زدی
من که خریت کردم درصدا رو حساب کردم الان دپرسم!
ریاضی هم نمیدونم چرا بعد امتحان فکر کردم خوب زدم ولی وقتی حساب کردم...
پیش به سوی کنکور 89:31:
چرا سهیل خودمون نمیاد (سهیل شریفو میگم ) فکر کنم همه باش کار دارن مخصوصا من
oh my Godنقل قول:
اینجا جاش نیست!
بابا آبجی کوتاه بیا ما خودمون اند این کاراییم حالا اگه شما هم از حاج خانوماه کل کل باز پی سی ورلد هستین بعد از اینکه پروفایلا باز شدن بیاین تا شما رو هم غلاف کنم:31:
فیلمشونه ما پسرا کلاً یه کاریو یه بار درست انجام ندیم دیگه عمراً اگه درست انجام بدیمنقل قول:
نامرد متواري شده!نقل قول:
سجاد تو یه کمکی بکن بابا مثلا سجادیااا
ميخواي جادو کنم همه درصداشون 50 درصد بره بالا!؟ بلدما...! :دينقل قول:
اومدش فقط معلوم نیس کدوم............نقل قول:
نامرد متواري شده!
: دی
اول از همه هم کله منو میکنه با این وضع افتضاحم ! : دی
باشه کوتاه میام : دینقل قول:
بابا آبجی کوتاه بیا ما خودمون اند این کاراییم حالا اگه شما هم از حاج خانوماه کل کل باز پی سی ورلد هستین بعد از اینکه پروفایلا باز شدن بیاین تا شما رو هم غلاف کنم
خدمت شما هم میرسیم بعدا : دی
میگم بچه ها یه تاپیک از همین حالا واسه کنکور 89 و برنامه ریزی واسه 89 بزنیم ، نه ؟!
دوستان یه داستان واقعی واسه روحیه دادن به اونایی که نامید شدن همین الان یکی از دوستام زنگ زد این خبر بهم داد ، پارسال یکی از دوستام به خاطر شکست عشقی ! اکثر درسای سوم افتاد بعدش رفت تو خط سیگار و دود ولی تابستون به خودش اومد خیلی ها فکر نمیکردن قبول بشه ولی همه ی درسای سوم قبول شد و پیش دانشگاهی هم رفت شبانه فقط تو شیمی زیر 10 شده !(تو کل کلاس فقط این یه درس افتاده بقیه همه 4-5تا افتادن!) امروز هم گفته 100% رتبش زیر 1000 میشه
جدی؟
ماشالا اراده
امیدوارم نتیجه ش خوب باشه
زوده الان بابا!نقل قول:
میگم بچه ها یه تاپیک از همین حالا واسه کنکور 89 و برنامه ریزی واسه 89 بزنیم ، نه ؟!
بزارین همه کنکور بدن
تازه ریاضیا دادن !
سلام بچه ها . کنکور خوب بود؟
چه درسایی سخت بود؟
یادت نره ها !نقل قول:
باشه کوتاه میام : دی
خدمت شما هم میرسیم بعدا : دی
منتظرتم :دی
آخجون دعوا!نقل قول:
اجازه بدید جوابا و اینا بیاد هنوز عرق کلیا خشک نشده!!نقل قول:
سجاد !!!!! کاسه داغتر از آش شدی : دی
سهیل ؟!!!!
پس من واسه دیوار حرف میزدم احیانا؟!
ریاضی و ریدینگ زبان بسی ضخیم بود چنان که شیخ پوریا الدین صوفی زین سبب ره خویش گم کرد و ندانست تست های آتی ز چه بحری سخن می رانندنقل قول:
سلام بچه ها . کنکور خوب بود؟
چه درسایی سخت بود؟
شیخ مذبور در اواسط سوالات ریاضی صدمت روحی عظیمی را بر خود احساس کرد آن چنان که دامنش از دست برفت
در وقت پسین شیخ فوق الذکر (!) پی سی خویش بر افروخت (صورت قدیمی روشن کرد) و بر سمند اینترنت راند ، مگر بداند دیگران از این آزمون چگونه بیرون جسته اند
شیخ هم اکنون در خدمت شماست و این گونه ** شعر تلاوت میکند :دی
سخت که بود بدجور!!نقل قول:
زبان 2 تا ریدینگ دادن.!!! ریاضیم خیلی سخت بود که اصلا نرسیدم شیمی رو خوب بزنم!!!
من مسلحم ذوق نکن یهو دیدی تیرم کمونه کرد خورد بهتنقل قول:
آخجون دعوا!
پوریا جان ایول. کلی خندیدم :27:نقل قول:
تو میتونی یه فیلسوف یا یه طنز نویسه خوبی هم بشی (البته بعد رتبه خوبت)
راستشو بگم به درصدای شما حسودیم میشه :41:
اگه یه سری به عمومی هنر هم بزنید میبیند که قراره امسال همه رو اذیت بکنند و فقط ریاضی ها نبوده :46:
انصافا ادبیاتشون از ادبیات صبح ما هم از نظر شمارش وقت گیرتر بود و ریدینگ های زبانشون هم سخت تر بود .
اما نکته ی جالب این بود شیوه ی سوالات 2 گروه کاملا مثه هم و در بعضی موارد سوالها عینآ مثه هم بود که دوستانی که فردا امتحان دارند میتونند یه حال اساسی بکنند البته اگه سازمان سنجش زرنگ بازی درنیاره و فردا سوالها رو دگرگون نکنه :13:
راستی این همه تو اخبار دم از وجود حیات در کره مریخ میزنن(یا حداقل میزدنند) ما از کجا بدونیم اخه؟؟
سلام سهیل جان...نقل قول:
شما خودت کارکشته کنکوری...
یه تخمین رتبه برای من بکن لطفا... درصد ها تو صفحه 510
ممنون
الان دقیق 1 ساعت و 10 دقیقس دارم تاپیکو میخونم تا رسیدم به این صفحه
نه. من میخونم واسه آزاد ... مخصوصا عمومی که سوالاش آبه! البته اگه شانس ماست آزاد هم سوالاش **** میشه!نقل قول:
درسته ریاضیش خیلی خوفه ... من به 10-20 درصد هم تو ریاضی راضیم!نقل قول:
درسته.. من ادبیات هیچی بارم نیست ولی قرابت معناییارو خیلی عالی میزنم!نقل قول:
من اگه بمیرم نمیرم تو این دو صفحه چون سکته رو میزنم!نقل قول:
البته بستگی داره انتخاب اولت چی بوده!!:27:نقل قول:
آره آسون بود ولی من به یکی از ریدینگ ها نرسیدم!نقل قول:
تا من اینجام غمی نداشته باش دوست عزیز:10:نقل قول:
شما احساس نمیکنی خیلی رو اعصابی؟:31:نقل قول:
نگران نباش ایشالله نتیجه زحمتت رو میگیری:10:نقل قول:
سما چرا درصداتونو نمیذارید.نقل قول:
بقیه دوستان هم که نذاشتن عنایت کنند...
سلام حاجی!نقل قول:
تعجب میکنم! چرا زبانو کم زدی!؟
سوالات زبانو دیدم -- آسون بود که! (وقت کم اوردی!؟؟):19:
با این حال با تجربیاتی که دارم با این درصد ها زیر 650 !
وقت کم نیاوردم... تو ادبیات اشتباه زیاد داشتم.... ت. زبان هم اصلا ریدینگ رو بیخیال شدمنقل قول:
lomon دمت گرم ايول. چرا ميگي تر زدي؟ خيلي خوبه که! ايولنقل قول:
بابا اینقدر ترسو نباشین!
مرگ یه بار شیون یه بار!
برین درصداتونو بزارین!
یادش بخیر پارسال همین موقع ها هممون درصدامونو گذاشتیم همین جا!
تو این زمینه مرگ صد بار شیون هیچ بارنقل قول:
سلام
سووال :
این "دوره های بین الملل" چیه ؟
ادبیات که خیلی ساده ست مخصوصا املا و قرابت معنایی
سلام لومون جان من الان دارم سوالارو می بینم .
من نمی دونم چرا باید 2 تا ریدینگ داشته باشه. این واقعا مزخرفه.
من وقتی سوالارو بررسی کردم کامل میگم بهتون. البته من میگم پیش بینی سخته. ولی اون چیزی که فک میکنم رو می گم
. در ضمن درصدات که خوبه که . شیمی 50 من رو ندیدی؟ نگران نباش . ایشالا زیر 1000 میشی.
اصلا نگران نباش .
ایول داداش خیلی حال کردیم اینم یه پست افتخاری برای شما:11:نقل قول:
بچه ها به نظرتون من با این درصدا کجا قبولم ،مهندسی شیمی یا مواد...؟
ادبیات30
دینی35
زبان55
عربی45
ریاضی 45
فیزیک 60
شیمی 45
سلام دوستان
من کنکور آزاد رو امسال میدم چون تازه سومم تموم شده. از خودم تست آزاد گرفتم چند روز پیش (رشته ریاضی). درصدهام اینه:
ادبیات: 14.6 %
عربی: 69.3 %
دین و زندگی: 28 %
زبان: 56 %
ریاضیات: 12.5 %
فیزیک: 20.3 %
شیمی: 21.3 %
میخوام ببینم من که اولین رشتم رو ستاره دار نزدم فکر میکنین قبول میشم یا نه؟ در ضمن من اصفهان هستم و کامپیوتر نرم افزار دولت آباد زدم اولی رو.
ممنون
نقل قول:
اخه حقم این نبود.... باید خیلی بهتر از این می شدم.... اصلا انتظاراتم از کنکور برآورده نشد.... تو زیاضی و شیمی حداقل باید 15 درصد بیشتر میزدم....
حالا سجاد به نظر تو رتبه ام حدودن چند می شه؟ تو خونه بیچارم کردن که رتبت حدودن جند می شه من هم اصلا نمی دونم چه حدودی بگم!!!
راستی شرمنده بچه ها من فکر کردم اولین نفر هستم دارم درصدهام رو می گم آخه تو چند صفحه قبل که نگاه کردم دیدم کسی از کارنامه حرفی نزده من هم فکر کردم هیچ کس درصد هاش رو نگفته ولی نگو که اکثریت بچه ها گفتن...
ولی خداییش پارسال هرکی درصد می زاشت چند نفر رتبه رو تخمین می زدن ولی امسال باید التماس کنیم ....
التماس میکنم از بچه هایی که دستشون تو کاره یه تخمین رتبه برای درصدهای من بکنن!
من فک کنم زبان 20 تا زدم اگه درست باشه همش 80 درصد میشه دیگه ؟
هر چند فک کنم غلط هم داشته باشم
لومون جان عزیزم تو یه نیگا دورو برت بکن هیچ کس خوب نداده غیر محمود که بش بازم تبریک میگم منم وضعم بهتر تو نیست اینقدر هرس نخور میدونی چرا نمیگن چون اصلا نمیشه تخمین زد اگه کسی هم با 87 بهت بگه خوب غلطه به دلایلی که از صبح تاحالا گلومونو براش پاره کردیم مطمئن باش خدا عادله و صلاح همرو میبینه پس غصه نخور تو مرداد میبینمت که چقدر خوشحالینقل قول:
اخه حقم این نبود.... باید خیلی بهتر از این می شدم.... اصلا انتظاراتم از کنکور برآورده نشد.... تو زیاضی و شیمی حداقل باید 15 درصد بیشتر میزدم....
حالا سجاد به نظر تو رتبه ام حدودن چند می شه؟ تو خونه بیچارم کردن که رتبت حدودن جند می شه من هم اصلا نمی دونم چه حدودی بگم!!!
راستی شرمنده بچه ها من فکر کردم اولین نفر هستم دارم درصدهام رو می گم آخه تو چند صفحه قبل که نگاه کردم دیدم کسی از کارنامه حرفی نزده من هم فکر کردم هیچ کس درصد هاش رو نگفته ولی نگو که اکثریت بچه ها گفتن...
ولی خداییش پارسال هرکی درصد می زاشت چند نفر رتبه رو تخمین می زدن ولی امسال باید التماس کنیم ....
التماس میکنم از بچه هایی که دستشون تو کاره یه تخمین رتبه برای درصدهای من بکنن!
سلام بر دوستان خوب کنکوری سابق!!ایشالا که همه قبولیم
یک کتاب انتشارات اندیشه فایق داره به اسم کارنامه
مال رشته ریاضی جلد قرمز داره در اندازه A5
من گرفتم
از رو کارنامه های سال های 86 و 87 که داره میتونید روتبتون رو تخمین بزنید
اونایی که تهران هستن بزنگن پیک کتاب زود میاره واسشون!!
موفق باشید