من هر دو سرویسو تست کردم سرعتشون برا من یکی بود و حدودا 220 تا 230 کیلوبایت ترنسفر میشد البته پورت من رو 2 مگ محدود شده نمیدونم اگه پورتو 4 مگ کنن فرقی بکنه یا نه!؟نقل قول:
Printable View
من هر دو سرویسو تست کردم سرعتشون برا من یکی بود و حدودا 220 تا 230 کیلوبایت ترنسفر میشد البته پورت من رو 2 مگ محدود شده نمیدونم اگه پورتو 4 مگ کنن فرقی بکنه یا نه!؟نقل قول:
به همین خاطر از تبریزیا خوشم میاد ;)نقل قول:
نقل قول:
تبریزیا کار خودشونو می کنن این مخابرات اورمیه س که خیلی خیلی بی عرضه و خاک برسر تشریف داره
البته تقصیر همشهری های ما هم هست که صداشون اصلا در نمیاد !!!
من خودم 5 سال تبریز زندگی کردم خیلی خیلی خوب میدونم علت اینکه اونجا همه چیز خوب و مرتب سرجاشه چیه و
برعکس اینجا چرا هرکی به هرکیه !!!
مردمی که صداشون درنیاد و مظلوم باشن سرشونو با پنبه میبرن که همین اتفاق داره میفته !!!
اسم نمیبرم یکی از بچه های تاپیک تبریز هست یعنی فقط کافیه یه ذره سرعتش یا پینگش اینور اونور بشه انقد زنگ زده به پشتیبانی
که از صداش میشناسنش و همیشه هم مشکلشو حل میکنن
کلا خجالت کشیدن و اینا باعث شده ما به اینروز بیفتیم
با عرض سلام به همه دوستان عزیز
وضعیت سرعت اینترنت متاسفانه مثل اینکه دیگه درست بشو نیست . این دو روز اخیر که دیگه واقعا جوری شده که ادم دلش نمیاد مودم رو روشن کنه . تست سرعت هم که الان گرفتم اصلا با وضعیت فعلی اینترنتی که دارم نمیخونه ( گوگل که بعضی ساعتها با https باز نمیشه باید اون s اضافیشو برداشت :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نگفتین اگه سرویس 1 یا 2 مگ گرفتیم میشه آنلاین تمدید کرد؟نقل قول:
دوست عزیز پس فک کردی اونروز واسه چی من اونطوری قاطی کرده بودم؟ :n02:نقل قول:
متاسفانه 1مگ و 2مگ نه آنلاین فروخته میشن نه میشه آنلاین تمدیدشون کرد !!!:n27:
سلام
اگه این روزها کسی بخواهد یک عکس در گوگل سرچ کنه اینطوری :n04:میشه ( همه عکسها یه چیز رو نشون میده :n02:
) اینهم سندش :
1مگ مخابرات
شرق آمریکا
غرب آمریکا
سلام سعید جان ظاهرا همه اش faster than هست :n02: انشاالله که برای وبگردی هم همینطور باشه اما ping همچنان بالاستنقل قول:
سلام آقا رضانقل قول:
فعلا که وضعیت خوبه ، پینگ زیر 200 با سرورهای اروپایی خوبه و ازوضعیت وبگردی هم کاملا راضیم
شما اگه مشکل وبگردی دارید علاوه بر پینگ که معمولا برای شما بالاست،پهنای باند هم تاثیر داره که فک نکنم با 128کیلوبیت بتونید راحت وبگردی بکنید
بله همینطوره . الان این صفحه از فروم رو که باز کردم حساب کردم درست 15 ثانیه طول کشید تا باز بشه . وبگردی با این سرعت صبر ایوب میخواد. من که هر پیجی رو که بخوام باز کنم قبلا لینکش رو اماده تو یه پوشه ای در بوکمارک کروم سیو میکنم . هر وقت خواستم پیج هارو دانلود کنم میرم سر وقت اون پوشه حاوی لینکها و رویش یه کلیک راست و همشون رو باهم باز میکنم و حدود 10 دقیقه میکشه تا پیجها ( مثلا شش هفت تا لینک ) دانلود بشه :n02: تازه بهشون که مراجعه میکنم میبینم دو سه صفحه اصلا توشون هیچ چی نیست بقیشون هم یا جای عکسها خالیه یا فرمت صفحه در اثر سرعت زیاد بهم خورده و باید از چب به راست صفحه رو بخونی :39: مرحله دوم روی هر پیج یه رفرش باید انجام بدی اونهم هیچ تضمینی نداره که اونجاهایی از صفحه که ناقص دانلود شده این دفعه درست بشه یهو دیدی اون قسمتهایی از پیج که قبلا بود در اثر رفرش پرید (یعنی نباید رفرش میکردم باید به همون صفحه ناقص بسنده میکردم ) دیروز یک اتفاق جالبی برام افتاد یه پیجی رو باز کردم بر حسب عادت با اینکه صفحه داشت قاماس قاماس لود میشد یهو اون بالا رفرش عزیز رو زدم اقا هر کاری کردم دیگه اون پیج بالا نیومد و در قعر تاریخ به گمشدگان مثلث برمودا پیوست . :n08:نقل قول:
هم پینگ رفته بالا هم سرعت اومده پایین اینم شد اینترنت ؟ :n03:
من مشکل پینگ ندارم ولی سرعت دانلود از سرورهای خارجی یک دهم سرورهای داخلیه !!!
خیلی تست جالبی بود دستت درد نکنه . همین الان داشتم یه خبری راجع به ارائه اینترنت پرسرعت تر که گفته میشه 10 برابر سرعت 3g هست رو میخوندم . گفتم حیفه شما هم این مطلب رو بخونید .نقل قول:
درسته امروز سرعت سرورهای خارجی رو خیلی پایین آوردن یا بهتر بگیم؛ پکت ها با دقت بیشتری بررسی میشن
پس واسه همینه که پکت لاست زیاد شده ؟؟؟نقل قول:
من تا دیروز با سرور آلمان پینگ 170 میگرفتم،امروز شد 210-200 با 40% پکت لاست
به احتمال زیاد
وقتی عمق بررسی زیادتر بشه طبیعتا زمان بیشتری هم نیاز میشه و گاها این پردازشها در حدی تاخیر ایجاد میکنن که گپ پیش میاد و پکت از بین میره
دیروز برای من حداقل 50% پکت لاست ایجاد میشد
پینگ واسه شما 134نقل قول:
این پینگ من از مخابرات خوزستان
:n08::n08:
باز تابستون شد و با عوض شدن روتینگ مکس نت همه چیز بهم خورد. طی این 3 سالی که مکس دارم دیگه قلق کارشون افتاده دستم.
تا اول پاییز که باز روتینگگش عوض میشه باید با لاس 50درصدی سرو کله بزنیم :((((
مخابرات خیلی خوبه ولی سرویس نامحدود نداره :n03:
سرعت شما هم نوسان داره یه بار 1.4 مگ الانم این!نقل قول:
مخابرات ارومیه که از 128 تا 2مگ نامحدود دارهنقل قول:
سرعت نوسان نداره !!!نقل قول:
1 مگ رو تمدید نکردم،بجاش 512 گرفتم که تا 90کیلوبایت ترنسفر میده،واسه وبگردی کاملا مناسب و بصرفه ست
نقل قول:
متاسفانه توی سایتش که چیزی نزده. اونجام که میری کلا یا اطلاع آنچنانی ندارن یا میپیچونن ! تعرفه ها هم که طبیعتا چون تو سایت نیست الکی برای خودشون حساب می کنن ! با این حال من سر ماه میرم مخابرات ببینم چطوریاس
سلام
به حول و قوه الهی از امروز صبح اینجا دیگه سایتهایی که با ssl کار میکردند از کار افتاده اند و دیگه گوگل عزیز هم با این ادرس https://www.google.comباز نمیشه . دوستان لطفا چک کنند ببینند وضعیت ssl چطوریه
من که مشکلی ندارمنقل قول:
جالبه!گوگل کروم اصلا رو سیستم من کار نمیکنه !!! حتی وارد تنظیمات هم نمیشه!:n13:
من از مخابرات خوزستان دارمنقل قول:
مشکلی نداره
بله سرعت دسترسی به سرورای خارجی شدیدا کم شده بود ولی از ساعت 2-3 بعدظهر وضعیت بهتر شدنقل قول:
گوگل رو اینجوری میتونید باز کنید با سرعت بالا....
فقط یکی بگه این پنل netbill که قبلا بود الان کجاست ؟
قبلا ادرس این بود
80.191.199.2نقل قول:
دستت درد نکه بابت ip گوگل :n16:نقل قول:
از بابت اس اس ال هم امروز که ظاهرا بهتر شده و کار میکنه . مرصی از اطلاع رسانی دوستان
یکی از دوستای ما از صبانت 256 گرفته سرعت دانلودش بین 200 تا 240 هست :|
اونوقت ماله ما 512 مخابرات از 80 بالاتر نمیره
مخابرات که بیشتر مواقع سرویساش burst نداره یا اگر داشته باشه در حد 250کیلوبیت !!!نقل قول:
این دوستتون ارومیه از صبا سرویس داره یا شهر دیگه ؟
نقل قول:
ماله صبانت ارومیه
فکر کنم واسه خاطر اینکه مشتری جذب کنه سرعتو برده بالا
سرعت شبانه ش چقدره ؟ نسبت به روز کم نمیشه سرعت ؟نقل قول:
سلام دوستان
ساعات رایگان مخابرات چند تا چنده؟
امروز برای خط دیگه مخابرات گرفتم ولی هرچی اصرار کردم 2مگ ندادن. ناچارا 1 مگ گرفتم. یکم حجم دانلودام بالا رفته باید از دو تا خطم استفاده کنم :biggrin:
نقل قول:
سلام
ساعت رایگان مخابرات از 1 بامداد تا 8 صبح است . در واقع از ساعت 3 شب شروع میشه چون از 1 تا 3 شب اینقدر سرعت کمه که حیفه کامپیوتر یا لپ تاپ در این مدت روشنبمونه . از ساعت 3 یواش یواش تقریبا عادی میشه :n01:
برای ارومیه که فرقی نمیکنه؟نقل قول:
شبا بین 1 تا 3 افت سرعت داره اونم بعضی وقتانقل قول:
سرعتشم بین 60 تا 100 ولی بعدش سرعتش شدیدا میره بالا بین 200 تا 240
دوستان خط من در حال حاضر روی فیبر نوری ــــه از وضعیت مخابرات هم اصلا راضی نیستم خیلی افت سرعت داره به نظرتون چه جوری میتونم از شرکت های دیگه ( مثل صبانت ) سرویس بگیرم ؟