دادا مرتضی من برا یکی از دوستانم که اسمش اشکان هست هم انتخاب واحد کردمنقل قول:
اگه دوس داری برا شمام بکنم؟
هم دیگر رو هم که میشناسیم دیگه : دی
Printable View
دادا مرتضی من برا یکی از دوستانم که اسمش اشکان هست هم انتخاب واحد کردمنقل قول:
اگه دوس داری برا شمام بکنم؟
هم دیگر رو هم که میشناسیم دیگه : دی
سلام دوستان!
من ترم قبل یه درسی رو که پیش نیاز یه درس دیگه بود رو نرفتم امتحان بدم!
الان نمره درسی که رفتم امتحان دادم اومده!
نمره های دیگمم اومده!
ولی الان که می خوام انتخاب واحد کنم اون درسم رو که رفتم و قبول شدم تو لیست انتخابی ها هست!!
نمره هام هنوز تایید نشده!!
یعنی باز باید بخونم یا نمره ها تایید شه از لیست میره یا اگه این ترم اون پیش نیاز رو ور دارم و قبول شم این درسمم از لیست انتخابی ها میره!!؟؟یا کلا الکیه!؟!؟
ممنون!
من از صبح هی میخوام برم انتخاب واحد کنم هر چی رفلش میکنم باز نمیشه یوزر و پسورد رو میزنم لود نمیشه ! باید نصفه شب بریم انتخاب واحد کنیم :31:
اگه قبول شدی دیگه لازم نیست دوباره اون درس رو بگیری باید نمره ات تایید بشه تا اون درس تو لیست انتخاب ها پاک بشه . پس نگران نباش مشکلی پیش نمیادنقل قول:
دوست من هر چه زودتر انتخاب واحد کنی خوبتره داره کلاس ها پر میشه شاید واست جا نموندنقل قول:
ممنون عزیز!:10:نقل قول:
آره درسم رو قبول شدم! ولی درس پیش نیازش رو نرفتم امتحان بدم! گذاشتم این ترم وردارم!
یعنی هم نیاز گرفته بودی ؟ پیش نیاز درس جدید رو امتحان ندادیو رفتی درس جدید امتحان دادی ؟نقل قول:
آقا این نمره های ما چرا تایید نمیشه ؟
دوشنبه انتخاب واحد دارم
تایید نشه میشه انتخاب واحد کرد ؟
من تو یه ترم ساختمان داده و ذخیره بازیابی اطلاعات ور داشتم!نقل قول:
ساختمان داده پیش نیاز ذخیره و بازیابی بود!
ساختمان داده رو ندادم ولی ذخیره رو دادم!
جريان اين "گروه درسي " چيه ؟؟
ميخوام يه درسي رو بردارم ميگه "تغييرات درس با گروه درسي x امكان پذير نيست " امكان عوض كردن گروه هست ؟؟
سوال دوم اينكه شرايط تطبيق واحد از دانشگاه آزاد به پيام نور چطوريه ؟؟
نمرات بايد بالاي چند باشند ؟؟
چند واحد رو ميشه تطبيق داد ؟؟
بچه ها میشه من این ترم کلا دروس اختصاصی رو بردارم و دروس عمومی رو ترم تابستون پاس کنم ؟
آره شاید مشکل از کامپیوترت باشه.نقل قول:
اقا شما تو لس انجلس زندگی می کنید ؟ ... من هر چی سایت گلستان رو میزنم باز نمی شه که ... ای دی اس ال هم دارم ... سرعتش برای سایت های دیگه از توپ هم اونورتره ... ولی نام کاربری و رمز رو میزنی فقط میگه لطفا صبر کنید ...
یکی همین الان چک کنه ... شاید واقعا بسته ست !!
من با کامپیوتر خودم که میخوام برم رو یوزر و پسورد میمونه ولی با کامپیوتر داداشم میتونم برم !
ولی کلا" امروز سایت داغون بود ! خیلی دیر لود میشود !
بله. مشکلی نیست.نقل قول:
بچه ها میشه من این ترم کلا دروس اختصاصی رو بردارم و دروس عمومی رو ترم تابستون پاس کنم ؟
سلام
اینجا نوشته ترم دوم یک عمومی بردارید که ئاحد عملی داشته باشه اما همچین چیزی تو گلستان ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
برا منم همین جوریه. مهم نیس. وقتی ارائه نشده چه میشه کرد؟ هرچی دوس دارین بردارین.نقل قول:
دقت کردید اولین امتحان بیستم خرداد ماهه ! :13: چند تا از امتحانات من افتاده وسط تیر ماه !!!! حتی امتحان تربیت بدنی . یعنی چی آخه شاید یکی برنامه ریزی کرده انگار ما به خاطر بی لیاقتی اینا که نمیتونن به موقع نمرات رو بدن باید تابستونمون نابود بشه !!!! من راضی بودم امتحانات همون خرداد ماه تموم بشه چون آدم تو تابستون درست و حسابی نمیتونه درس بخونه فقط میخواد بره بیرون :31:
ای بابا :41:
بر چه اساسی افراد رو برای تاریخ ثبت نام طبقه بندی کرده بودند ؟
سلام دوستان
تو رشته ما یکی از درسا تو انتخاب واحد ارائه نشده به اسم مقاوت مصالح
حالا منم فقط اعمال تغییرات رو زدم و ثبت نهایی نکردم.بنظرتون ممکنه ارائه بشه طی انتخاب واحد؟یا برم ثبت نهایی کنم و تمام؟اصلا نمیدونم تا کی مهلت انتخاب واحد ماست که برم آخرین موقعیت ثبت نهای کنم و واسه همین یکم نگرانم.اگه ثبت نهایی نکنم و یوقت وقت تموم بشه واحدها که فقط اعمال تغییرات شده چه اتفاقی میفته واسشون؟
پ.ن:چرا شهریه ها اینقد زیاد شده؟حدودا واسه ما150 تومن زیاد شده!!
ممنونم
برای من هنوز اینجوریه . ینی هنوز وقت ثبت نامم نشده ؟؟ از کجا میتونم مطمئن بشم ؟
یعد ثبت نام نهایی هم می تونی تغییر بدینقل قول:
مال من که این طوری نیستنقل قول:
پایین صفحه یه ارروری میده اما اون دکمه ثبت نام رو نمی بینم
شما یه کاری کنید. که فکر میکنم بی فایده باشه. تو همون صفحه اول، پایین صفحه، گزینه پردازش رو انتخاب کنید و در قسمت کادر خالی عدد 12100 رو بنویسید و جستجو کنید (تیک قرمز).نقل قول:
2 روزه چنبره زدم رو گلستان بلكه 1 واحدآز بهم برسه:|
يه فيزيك 2 گيرم اومده اميدوارم برم برنامه ريزي بذارن جا فيزيك 2 فيزيك 1 رو بردارم :))
بچه ها چند روز پیش معدل رو تو اطلاعات جامع دانشجو زده بودن ولی الان نیست ؟ الان از کجا باید دید ؟
بچه ها ما این ترم آزمایشگاه فیزیک 1 داریم ولی نبودش ..... البته یکی از بچه ها زنگ زد گفت .......... چرا ؟
آقا سلام
برای من 5 دقیقه دیگه شروع میشه انتخاب واحدم
الان رفتم ببینم چطوره ماجرا
دیدم یه درسمو که افتادم فقط تایید کردن بعد اون ور هم زدن مظروط
الان چی میشه جریان ؟
من باید چیکار کنم ؟؟
میتونم انتخاب واحد کنم ؟
اي بدشانسي آورديينقل قول:
قا سلام
برای من 5 دقیقه دیگه شروع میشه انتخاب واحدم
الان رفتم ببینم چطوره ماجرا
دیدم یه درسمو که افتادم فقط تایید کردن بعد اون ور هم زدن مظروط
الان چی میشه جریان ؟
من باید چیکار کنم ؟؟
میتونم انتخاب واحد کنم ؟
فعلا 12 تا بردار تا حذف و اضافه كه تا 20 تاش بتوني برداري
بري دانشگاه واحد امتحاناتتون اونجا شايد بتونن رديفش كنن
دوستان الان چرا مبانی کامپیوتر نیست تو لیست دروس ارائه شده ؟ ریاضی1 هم نیست ........ من الان چیکار کنم ؟؟
ارائه نشده براتون ! برو دفتر برنامه ريزيتونو بيار پايين :دينقل قول:
بچه ها ما این ترم آزمایشگاه فیزیک 1 داریم ولی نبودش ..... البته یکی از بچه ها زنگ زد گفت .......... چرا ؟
دوستان الان چرا مبانی کامپیوتر نیست تو لیست دروس ارائه شده ؟ ریاضی1 هم نیست ........ من الان چیکار کنم ؟؟
همونجا :دينقل قول:
بچه ها چند روز پیش معدل رو تو اطلاعات جامع دانشجو زده بودن ولی الان نیست ؟ الان از کجا باید دید ؟
پر نمیشه ؟نقل قول:
اي بدشانسي آورديي
فعلا 12 تا بردار تا حذف و اضافه كه تا 20 تاش بتوني برداري
بري دانشگاه واحد امتحاناتتون اونجا شايد بتونن رديفش كنن
12 تا بردارم - اون وقت حذف و اضافه کی میشه ؟ بعد شروع کلاساس ؟
همین الان برم دانشگاه میشه حلش کرد ؟
راستی تربیت بدنی چرا نیست ؟ شده 19 واحد الان من برداشتم چه کنم ؟
-
در ضمن چرا معلوم نیست کلاساش چه روزیه ؟
یعنی چی ؟ وقتی مبانی کامپیوتر نتونم بردارم مگه میشه ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته بردارم ؟
واسه ما الانم پر شده! اول همش خودخوان بهم رسيد ديروز رفتم دادو بيداد كردم كمي :) حل شد ظرفيتا رو بردن بالانقل قول:
پر نمیشه ؟
12اره اوايل اسفندهنقل قول:
تا بردارم - اون وقت حذف و اضافه کی میشه ؟ بعد شروع کلاساس ؟
برو حالا ببين چه خبرهنقل قول:
همین الان برم دانشگاه میشه حلش کرد ؟
برو بگو درساتو تاييد كنن
من ديروز امضا جمع كردم كه درسا رو از تاييد درآرن اعتراض بزنيم :))
ارائه نشده براتون شايد تا حذف و اضافه بيادنقل قول:
راستی تربیت بدنی چرا نیست ؟ شده 19 واحد الان من برداشتم چه کنم ؟
تنظيم بردار
-
واسه ما هم همچنين اما تو سايت دانشگاه زدن برنامه هارو و همچنين رو بردانقل قول:
در ضمن چرا معلوم نیست کلاساش چه روزیه ؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
نه نميشهنقل قول:
یعنی چی ؟ وقتی مبانی کامپیوتر نتونم بردارم مگه میشه ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته بردارم ؟
هنوز استاد براش پيدا نكردن حتما!!
صبر پيشه كن
اون 12 تا رو بردارم برم ؟ یا کلا" چیزی بر ندارم ؟نقل قول:
برو حالا ببين چه خبره
برو بگو درساتو تاييد كنن
من ديروز امضا جمع كردم كه درسا رو از تاييد درآرن اعتراض بزنيم :))
پایان ثبت نام بزنم ؟
کلا" دس یه احدی نیست توش :-(نقل قول:
ارائه نشده براتون شايد تا حذف و اضافه بياد
تنظيم بردار
سایتشونم آخه تعطیلهنقل قول:
واسه ما هم همچنين اما تو سايت دانشگاه زدن برنامه هارو و همچنين رو بردا
هیچی توش نیست
بردار بجنب !نقل قول:
اون 12 تا رو بردارم برم ؟ یا کلا" چیزی بر ندارم ؟
كلا يه سر برو يوني به نظرم برنامه رو هم ببين :دي
دوستان زود جواب بديد دارم هلاك ميشم اين رياضي 1 تشريحي بهم داده 4 + كلاسي هم 4 + 1.80 تو تستي گرفتم جمعش ميشه = 9.80 . افتادم يا قبول شدم؟
قبولينقل قول:
دوستان زود جواب بديد دارم هلاك ميشم اين رياضي 1 تشريحي بهم داده 4 + كلاسي هم 4 + 1.80 تو تستي گرفتم جمعش ميشه = 9.80 . افتادم يا قبول شدم؟
سيستم 9.5 تا 9.99 رو 10 ميده
سلام دوستان اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه برای ترم دوم نرم افزار چه در سایی را باید انتخاب کرد؟ اصلا فرق ریاضی عمومی 2 و ریاضی مقدماتی 2 چی هست کدوم یکی را باید انتخاب کرد؟
دوستان من چطوری میتونم بیش از 16 واحد درس وردارم چون 20 واحد مجاز هستم ولی بیشتر از 16 واحد درسی برای انتخاب تو سایت قرار داده نشده.....!
شهریه من این ترم خیلی زیاد شده ! معدل ها رو هم که هنوز ندادن تا مشخص بشه ببینم بهم تخفیف میخوره یا نه کلا دروس اختصاصی برداشتم با مبانی کامپیوتر و برنامه سازی و یه واحد تربیت بدنی .
آهان یه سوال دارم تربیت بدنی تو طول ترم کلاس هم داره ؟ یا نه فقط یه امتحان عملیه و امتحان تستی ؟ چون واقعا وقتش رو ندارم برم توپ بازی کنم ! یعنی چی انگار وقتمون رو از سر راه آوردیم بریم دنبال یه توپ :31: میشه نرم ؟
12 تا برداشتمنقل قول:
بردار بجنب !
كلا يه سر برو يوني به نظرم برنامه رو هم ببين :دي
اعمال تغییرات رو زدم (ثبت شده ؟) منظورم اینه که جام پر هست دیگه ؟
آخه رفتم دانشگاه الان اومدم گفتن که درسا رو دارن تایید میکنن 3 روزم که وقت دارید انتخاب واحد کنید پس 12 تا تو بردار و منتظر بمون تا تایید بشن اگه نشد روز آخر بیا دانشگاه تا برات درست کنیم :-(
الان من اون ثبت نهایی رو میخواستم بزنم گفت دیگه بعدا" نمیتونین تغییر بدین (با همون اعمال تغییرات که زدم میمونه تو سایت تا ببینم نمراتم تایید میشه یا نه ؟)