واسه دیدن وبکم بدون اجازه ، برنامه ای هست که کار کنه ؟
Printable View
واسه دیدن وبکم بدون اجازه ، برنامه ای هست که کار کنه ؟
ببخشید اینجا کسی هست یاهو مسنجر حرفه ای باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين چه اروريه كه هر چند دقيقه يه بار وقتي با ياهو آنلاين ميشم رو صفحه مياد و مسنجر تا چند دقيقه هنگ ميكنه؟بعضي وقتا رو ويندوز مياد اما به شكلي ديگه واسه رفعش چيكار بايد كنم اگه از خود ياهو ميشه رفعش كرد تا ديگه مزاحم نشه كه بهتر اگه نميشه لينك برنامه نصب كردني هست لينك بدين تا نصب كنم تا از شرش خلاص شم
نقل قول:کد:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_10_active_x.exe
با سلام
دوستان ياهو مسنجر من مشكل پيدا كرده و ارور ميده(عكس پائيني)
مشكل از چيه؟
چطور ميشه حلش كرد؟
سلام دوستان من چند وقته یاهو 9 ام با ویستا مشکل داره 3 تا هم ویندوز عوض کردم ولی اولش خوبه ولی بعد یک مدت این اررور رو میده
فکر می کنم با برنامه Flash Player اینترنت اکسپلورر مشکل داره ؟؟؟؟
پاك كن و دوباره نصب كننقل قول:
جديدا من هر موقع رو ياهو مسنجر كليك ميكنم و sing in رو ميزنم برنامه كلا خارج ميشه و هيچ كاري هم صورت نمي گيره
چند بار هم پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي درست نشد
سلام,چرا بعضی وقت ها که وارد روم میشم یه ایدی رو می بینم(البته نه یه ایدی مشخص منظورم هر دفعه یه ایدی) که داره تو روم پی ام میده ولی یه دفعه غیبش می زنه و پیغام left the room رو هم در موردش نمیبینم تو لیست ایدیهای داخل روم هم نیست, این به خاطر چیه؟
چه جوري ميشه شكلك هاي مخفي ياهو رو استفاده كرد ، راهي هست كه به شكلك هاي خود برنامه اضافه بشه يا بايد توسط يه برنامه اونو آورد ؟
اگه برنامه هم ميدونين لطفا معرفي كنيد
هم میتونید از برنامه هایی که این امکان رو برای شما ایجاد می کنن استفاده کنیدنقل قول:
مثل FYME Yahoo Messenger
هم می تونید از کد هر شکلک استفاده کنید
لیست شکلک های مخفی :
اصلا نمی تونم وارد ID بشم.هر ID که باشه.ولی با Pidgin می تونم وارد ID بشم.
مشکل از کجاست؟!!
چند وقتیه بعد از بستن بعضی برنامه ها نظیر مسنجر یاهو پیامی میاد مبنی بر اینکه فایل Flash.ocx لازم هست و پیدا نشد :18: ( همون بخشی که دنبال راهکار از اینترنت میگرده ) :31:
کاربرد این فایل چیه ؟
سلام
هروقت ميخوام يه متن يا ادرس رو از توي ياهو مسنجرم كپي كنم يه ارور به اين شكل ظاهر ميشه و فرقي هم نميكنه كه بله رو بزنم يا نه رو !
در هر صورت متن مورد نظر كپي نميشه.
چند بار هم ياهو رو پاك كردم ومجدد نصب كردم ولي فرقي نكرد.
لطفاًراهنمائيم كنيد.
نسخه فعلي ياهو من 9 :41:
لطفا كمك كنيد هركار ميكنم موقع باز كردن ياهومسنجر پيغامdont send ميده چيكار كنم،چند ورژن مختلف هم استفاده كردم ولي فايده نداشته
سلام. من چه طور می تونم با نصب ویندوز جدید، آرشیو یاهو مسنجر ام رو که قبلا در کامپیوترم بوده برگردونم. منظورم اینه که چه کاری کنم که با نصب ویندوز اولا آرشیوی که در پروگرام فایلز هست پاک نشه (فرضا مجبور باشم درایو مثلا سی رو فرمت کنم) و دوما اون آرشیوی رو که قبلا داشتم رو بازم هم بازیابی کنم. یه چیزی تو مایه های بک آپ داره؟
کاربردش که ما نمیدونیم ولی اگر میخوای درست شه تو گوگل سرچ کن دانلود کن بزار توس system 32نقل قول:
به احتمال زیاد خوب میشه.
سلام.
من نمی دونم چرا بعضی وقتا (اکثر وقتا!) نمی تونم Sign in کنم!!!!!!! همش ارور میده که یا یوزر و یا پس اشتباست. نمی دونم مشکل از چیه. این بعضی وقتا تا بعد از 5 نیم ساعت از کانکت شدنم رفع میشه. در ضمن چیکار کنم که آواتارم توی مسنجر عوض بشه، چون هر چیکار میکنم، همون عکس قبلی رو میزاره!!!!!!
با سلام خدمت دوستان محترم
يك سوال داشتم كه اگر دوستان منو راهنمائي كامل كنند ممنون ميشوم
تا چندي قبل از طريق ياهو مي تونستيم خيلي دقيق شخصي را جستجو كنيم با شرطهائي مانند اسم / فاميل / محل سكونت/ جنسيت/ سن / وضعيت تاهل / با عكس يا بي عكس و آنلاين يا افلاين بودن طرف.
الان ميشه چنين كاري رو كرد يا نه
البته با ياهو 360 فقط شرط سن و جنسيت رو داره كه كامل نيست لطفا منو راهنمائي كنيد ممنون
سلام دوستان
اگر محبت کنید زودتر جوابم را بدهید ممنونم فوریه
چطوری میتوانم عکس ارسالی از امیل دوستان حذف کنیم؟؟؟؟؟
باتشکر فراوان
منتظرم
سلام
من پسورد یاهوی خودم رو یادم رفته و نمیتونم اونو بازیابی کنم تورو خدا یکی به دادم برسه فوری
سلام
چیکار می تونیم بکنیم که کسی متوجه نشه ID ما invisible است ؟
اگه موقع ثبت نام اطلاعاتی که دادی یادت باشه می تونی کاری انجام بدینقل قول:
در غیر این صورت فکر نکنم بشه کاری کرد .
موفق باشی .
هیچ راهی وجود نداره!!!نقل قول:
با درود
لینک مشکوک بود و شک ندارم مشکل داشت. زمانی که داشتم یک پیام رو که چند بار اومده بود پشت سر هم کلک می کردم به ناگهان روی لینک مشکوک و اشکال داری که آشکارا ویروس یا ... هست کلیک کردم.
چه اقداماتی باید انجام بدم به جز جستجوی کل رایانه با نود 32 و Avir?
البته نشانه ای از ویرسو یا ... ندیدم. از این می ترسم که ویرسو به صورت پنهان اطلاعات رو بفرسته...
سلام
میشه کاری کرد که پی ام های تبلیغاتی تو چت رومها یااین پی امهایی که اکثرا خارجی هستن و رباتی واسه من نیاد ؟
Sسلام دوستان. کسی می دونه چه طوری میشه فهمید یک آی دی آخرین باری که باز شده کی بوده. نرم افزار یا قانون یا .... هست برای این کار. لطفا نگید که نمیشه چون می دونم که چنین کاری امکان پذیره و دیدم. اگه نرم افزاری هست معرفی کنید.
درود. ممنون میشم راهنمایی کنید.
به علت دوری 2 ماهه از اینترنت ، پسوردم یادم رفته اما خوشبختانه چون تیک save password زده بودم میتونم login کنم. حالا یه راهی معرفی کنید که بشه پسورد سیو شدرو بخونه. ورژن یاهوم 9.0.0.1912 (پسورد ستاره نیس ، دایره س)
با تشکر.
سلامنقل قول:
به انجمن درخواست نرم افزار رجوع کنید . و از اونجا درخواست نرم افزارش را بکنید .
موفق باشید .
توی قسمتی که میخوای کانکت بشی پایین صفحه نوشته forgot your password روی این کلیک کننقل قول:
عیب از ویندوز تون باید باشه اینو دوباره نصب کنیننقل قول:
سلام
به كامپيوتر من و طرف مقابلم وب كم وصله اما نميدونم چه جوري بايد تنظيمش كنيم كه تصوير همديگر رو ببيميم.
توضيح اينكه با فعال كردن اينوايت تو ويوو ماي وب كم فقط تصوير خودم رو ميبينم
لطفا راهنمايي ام كنيد.
سپاس
اخرین ورژن یاهو مسنجرچنده؟اگه لینک هم بدید عالیه
با تشکر
چرا چند روزه توی یاهو مسنجر هیچ عکس یا فایلیرو نمیتونم send یا share کنم و طرف مقابل هم نمیتونه برای من بفرسته,یعنی وقتی سند می کنه همون اولش کامل میشه و باز نمیشه,البته با ایدیهای مختلف هم امتحان کردم فرقی نکرد.
سلام
جون مامانش هرکی توانایی داره به من جواب بده :(
من به هیچ وجهی یاهوم بالا نمیاد
بگو ویندوز،عوض کردم
بگو ای دی،عوض کردم
بگو ورژن،عوض کردم
فقط مونده خودمو عوض کنم :((
زندگیم مختل شده :(
گفتم جون مامانتا ;)
سلامنقل قول:
فکر کنم اخرین ورژنش 9.2 باشه
لینک دانلود
موفق باشی.
سلامنقل قول:
شما از پروکســی استفاده می کنید یا نه ؟
یعنی از برنامه های فیلتـــر شکن مثل فری گیــت یا غیره ... استفاده می کنید یا نه .
اگه واقعا ویندوز عوض کردید ، ورژن یاهو مسنجر را هم عوض کردید و مشکل هنوز حل نشده به نظر میاد مشکل از سرعت اینترنت شما باید باشه .
سعی کنید isp خودتون را عوض کنید و از یه isp دیگه استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام.نقل قول:
کسی معلوماتی در این زمینه داره؟
برنامه ایی چیزی واسه این کار نیست؟
سلامنقل قول:
خب کاری نداره موقع نصب یاهو مسنجر اونا توی درایو ویندوز نصب نکن . توی یه درایو دیگه نصبش کن .
بعد از نصب ویندوز جدید کافیه دوباره یاهو مسنجر را نصب کنی . و دیگه ارشیو شما پاک نمی شه .
فکر نکنم بشه ارشیوهای قبلی را برگردوند به خاطر این که با نصب ویندوز جدید شما درایو ویندوز را overwrite کردین و این باعث می شه اطلاعات شما برنگرده .
موفق باشی .