ممنون از پاسخگویی سریعتوننقل قول:
اگه ممکنه قیمت ها رو هم بگید ممنونتون میشم
ممنون از پاسخگویی سریعتوننقل قول:
اگه ممکنه قیمت ها رو هم بگید ممنونتون میشم
فعلا که خوره پخشه کنوود رو انداختی به جونم :|نقل قول:
ماه بعد و اگه کارتونش رو پیدا کنم یا یه دونه 7016 یا اگه تونستم 140 - 50 ردش کنم یه دونه 8016 میگیرم :)
برای تنظیم آمپ هم حتما راهنمایی میخوام :11::10:
5400 حدود 120 - 130 تومن فکر کنمنقل قول:
8105 کنوود هم حدود 130 - 140 تومن ;)
سلامنقل قول:
شما يكي از آمپها رو زير صندلي راننده يا شاگر با رعايت ارتفاع از كف 2.5cm جهت تهويه ميتوني نصب كني.
براي كامپوننتها من يه كيك پنل كه ابداعي خودم بود ( از نظر ظاهر بايد اعتراف كنم به خاطر پيچهاي زيادي كه استفاده كردم خيلي زشت شد) استفاده ميكنم.از نظر صدا خيلي عاليه.البته اين كيك پنل بعد توسط دوست بسيار عزيزم استاد بهزاد تك(دانا)از بچه هاي TT تكميل شد و خيلي عالي و زيبا شد.متاسفانه نتونستم تاپيكش رو پيدا كنم براتون عكسش رو بزارم.عكس كيك پودم رو هم كه قبلا ديدي
بهترين باند از برند jbl و infinity تا سقف 150 چيا هستن؟آمپ هم ساند استريم stl2.350 هست كه روي 4 اهم 100 وات rms ميده
ممنون حمید خاننقل قول:
این نیست احیانا؟
ساختش سخته؟
اگه بخوام درست کنم باید بدم به کی؟
ابعادش؟
با چی ساخته بشه؟
بتانه کاری و ... لازم داره؟
میشه یه توضیح مختصر و کلی بدین؟
سوندی شاپ فعلا تعطیله متاسفانه :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب آمپ زیر صندلی هم
4 تا گوریل انگوری با کلی ورجه وورجه میان میشینن تو ماشین و پاهاشون دائم زیره صندلیه
گند میزنن به همه چی : ))
نقل قول:دوستان عزیز نظرتون درباره ساب 309 d2 چیه؟بدرد پراید 111 میخوره؟نقل قول:
بعد نظرتون درباره آمپلی بوش من چیه؟برای باند 6975 و ساب 308 d2 ؟
در کل اگه یه راهنمایی جامع کنید ممنونتون میشم.(واسه پراید 111 میخوام)
یا علی
سلام دوستان بنده دنبال یه پخش dvd هستم برای تندر 90 یعنی می خوام یه چیزی باشه که رو L90 نصب بشه می خوام تصویری باشه usb هم داشته خلاصه کامل باشه با قیمت مناسب یه چیزی باشه تو مایه های pioneer AVH-P3250 DVDکه هم مانیتور داره هم dvd هم usb و مهمتر از همه اینکه قیمتش هم مناسبه فقط مشکلی که دارم اینه که نمیدونم اولاً ایم پخش روی L90 قابل نصب هست یا خیر و اینکه آیا این پخش فایلهای تصویری رو پخش می کنه یا نه یعنی میشه باهاش مثلاً فیلم دید یا خیر؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگه دوستان پخش دیگه ای تو این مایه مشخصات و قیمت سراغ دارند که بهتر هست ممنون میشم پیشنهاد بدن.
دوست من پخش زیر برای تندر 90 بستیم مناسب بوده و عالی:نقل قول:
AVH-P5250DVD
USB میخوره
SD میخوره
DivX پخش میکنه.کیفیت صدای خوبی داره.
خیلی ممنون از راهنمائیتون ولی اگه دقت کرده باشید من گفتم تو همین رنج قیمت. اینی که شما گفتید حدود 600 قیمتشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نمی خوام اینقدر هزینه کنم.
راستی دیروز رفتم تو شهر چند تا سیستم شبیه همین 5250 دیدم اما با مارک مارشال ME-3671 همه امکاناتی داشت اما قیمتش 300 بود به نظر شما ارزش خریدن داره با توجه به اینکه خود مغازه دار می گفت چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه سؤال دیگه هم دارم. من خیلی از سیستم و این حرفها سر در نمیارم. می خوام بدونم این single Din و double DIN چی هست و تفاوتشون تو چیه؟
دوستان روی 206 هاچ بک تیپ 5 اگر نخوام رو طاقچه و صندوق چیزی ببندم چه کانفیگی رو میشه ست کرد؟
یعنی برای توئیتر از جای فابریک تو آینه های برقی استفاده کنم و برای کواکسیال یا کامپوننت از جای فابریک روی درهای جلو و عقب استفاده کنم. آمپ هم زیر صندلی یا فقط همین یک دونه بره پشت صندلی عقب نصب بشه .در ضمن یک هدیونیت زیبا و با صدای مناسب هم معرفی کنید.
فکر کنم دوستان متوجه شدند که به خاطر سرقت و حساسیت نمیخوام به جز جاهای فابریک از جاهای دیگه استفاده کنم.
هزینه هم زیاد مهم نیست.
امیر بیا بریم اون 608 رو ببندیم دیگه که اگه اصل باشه منم بگیرم :31::31::31::31:
دوستان کسی نیست این سؤالای ما رو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان ميگم كاپا 693 رو تهران قيمت گرفتم 135 ولي شيراز ميدن 200 به نظرتون فرقي باهم دارن؟دوبه شك شدم كه از تهران بگيرم يا نه؟
اگه بخوای مارشال بخری باید قید کیفیت و تفکیک صدایی که از پایونر میگیریو بزنی.مارشال بدرد سیستم بازی نمیخوره.نقل قول:
پخش 2din قطر بیشتری نسبت به 1din داره
سلام عزیزان
بروبکس میخوام یه سیستم ببندم برا ریو !
بودجه : نهایتا 300تومن
ضبط + باند عقب + باند جلو + آمپلی
-ضبط رو پیشنهاد بدید لطفا
-باند عقب ex718 میخوام ببندم قبلا داشتم کاملا راضی بودم!(پیشنهاد خوبم داشتیم بگین حتما)
-باند جلو ذهنم رو در گیر کرده به شدت!!! نمیدونم تعویضش اصلا تاثیری داره تو ریو یا فابریکش میتونه با روش 70% بفرستیم عقب 30% جلو جواب میده یا خیر!
-آمپ هم پیشنهاد بدین لطفا
با سپاس از همگی
قیمتش همین حدود 130 تا 140 تومن هست و اون دوست شیرازی داره جنایت میکنه :31:نقل قول:
بابا کرمانشاه من 130 قیمت دارم !
پولی که داری کمه برای انتظاراتتنقل قول:
: ))))نقل قول:
خوب X41 رو بستم
ولی هر چقدر از بد صدایی این لیمیتد ها بگم کم گفتم :((
رفتم گفتم چند میگیرین این باندا رو تو دره جلو نصب کنین
گفت حدود 15 و 5 هم سیم کشی تا عقب و ...
منم خود کفا
برگشتم خونه و در های جلو رو با قیچی بریدم : )))
و البته موندم توش!
سیم ها رو رد کردم ولی مشکل اینه که هیچ پیچی توی کرمانشاه وجود نداره که هم لاغر باشه و هم بلند که بشه باند رو به در پیچ کرد!
نیست واقعا!!!
مغازه هایی هم که کارشون پیچ فروشی هست هم گشتم
نبود
چون سوراخه جایه پیچه قاب روی باند ها خیلی خیلی لاغر هست :(
و با پیچه یه خورده بزرگتر هم میشکنه
اگه میشه در مورد تنظیم کردنه این آمپ کمکم کنین که بدجوری رفته رو اعصابم :(
در حاله حاضر تنظیمات دقیقا به این صورت هست :
البته الان که نگاه کردم بیس بوست روی صفر هست ولی فرکانسش روی همون 100 هست که با توجه به خاموش بودنش فکر نکنم فرقی بکنه
برای اسپیکر باید به LPF هم دست زد؟
بعدش من نفهمیدم یه پیچ و یه کلید چطور میتونه هم LPF رو تنظیم کنه و هم HPF
به این صورت هست که مثل دلید رو روی LPF قرار میدیم و بعد پیچ رو میپیچونیم و بعد دوباره کلید رو روی HPF میذاریم و کلید رو میچرخونیم؟
یا نه
فقط برای تنظیم یا HPF یا LPF به صورت تکی کاربرد داره
فعلا که توی پیچ کردنه باند ها موندم :(
سعی میکنم یه تاپیک پروژه براش ایجاد کنم سوالامو یه جا اونجا بپرسم :|
امیرجان مبارک باشه.والا منم بعد اینکه خودم رفتم برای نصب فهمیدم چه اشتباهی کردم.به خودم فحش میدادما!!:27:
پیچ بلند و دراز چجوری میخوای؟از لوازم یدکی های ماشین بپرس شاید داشته باشن.پیچ ام دی اف رو امتحان
کردی؟بهش نمیخوره؟
برای تنظیمات آمپلی هم فقط یک حالت برای هر دو کانال میتونید انتخاب کنید(HPF یا LPF یا فلت(فول))
شما باند جلو رو فاکتور بگیر عزیزم!نقل قول:
خیلی نمیخوام بترکون باشه به قول معروف! صدا داخل ماشین خوب باشه کافیه!!
یه جفت 718 ، 80 تومن!
یه آمپ دو کانال Pioneer 3300 حدود 70 تومن
پخش هم تا 150 تومن معرفی کنید لطفا!
پخش این چطوره ؟ :
Pioneer DEH-6350SD
نظرتونم در مورد باند و آمپ بگین!
آینده نگری هم نیاز نیست بکنم چون ساب و ..... نمیذارم!
درود
پیچ رو بعد از اینکه اون پست رو زدم رفتم پیشه همونی که باندا رو ازش خریده بودمنقل قول:
البته قبلش بالای 20 تا مغازه ی دیگرو گشتم
اصلا عقده شده بود : )))
یه کارتن از پیچی که من میخواستم داشت
10 برداشتم و هرکاری هم کردم که پول بگیره نگرفت البته
خوب حالا پیشنهاد خودت چیه؟
HPF رو روشن کنم و روی چند بذارم؟؟
میخواستم ولت متر هم بگیرم که یادم رفت متاسفانه؟
تو بلدی چطوری از اون فرمول که مقاومت و توان و ولتاژ توشه ولتاژ رو حساب کنی؟
این توان که میگن توانه ساب هست یا توانی هست که قراره آمپ بهش بده؟
اگه ساب رو 2 اهم ببندیم مقاومت هم باید 2 حساب کنیم دیگه نه؟؟ :دی
سلام امير جاننقل قول:
دستت درد نكنه خودشه،البته اين كيك پنل دومي و تكميل شده ايشون هست. اوليه دقيقا مثل مال خودم بود با اختلاف اينكه اون پيچهاي كذائي كه من استفاده كردم رو ايشون حذف كره بودن:31:ولي بعدا كه اينها رو ساخت خيلي زيباتر و به نوعي جمع و جورتر بود.
از MDF 16mm و ورق فيبر استفاده شده. كمي ساختنش مشكله و حوصله و دقت ميخواد ولي نتيجه عاليه:46:راستي امير لينك اين عكسهارو برام بزار.
يه عكس از قسمت تنظيمات آمپت بزار ببينم.چي بود آمپليت؟نقل قول:
فركانس HPF رو بين 80-100 هرتز تنظيم كن.اون ولتمتر هم براي آمپليهاي مونو استفاده ميشه،چند بار بگم:10:شما فقط با گوشتون سيستم رو تنظيم كنيد.:40:
سلام حمید خاننقل قول:
حمید خان عکس ها مثل اینکه از دست رفتن
این عکس هم از خیلی وقت پیش ذخیره کرده بودم و مجدد آپ کردم
برای ولتمتر هم برای امپ مونو میخواستم :45:
فعلا که رو دری ها رو بریدم و حوصله کیک پنل ساختن نیست
یه مدت صدا میگیرم اگه ناراضی بودم کیک میسازم براشون :|
اقا این امپ sony xm-zr602 تو بازار هستش؟قیمتش چنده؟قیمت دست دومش چنده؟
والا امیر جان چی بگم.من خودم با مولتی متر تنظیم نکردم .ولی همین قدر بهت بگم مولتی متر های ارزون قیمت تا 30-40 تومن
اینقدر دقیق نیستن که بخوای از این کارا باش بکنی.گوش و تجربه آدم خیلی بیشتر کمک میکنه.
پخشت 7016 بود؟اگه آره HPF و LPF از روی آمپلی نده و از روی پخش بده.(بزار فلت یا فول)به دو علت:1)پخشت کراس اورش 24 oct
هست ولی آمپلیت 12 .
2)اگه هم از این بدی و هم اون تاخیر ایجاد میکنه(دیلی)این خودشو تو ساب خیلی نشون میده اونم تو بیس های کوبشی سریع مثله
تکنو و یا هوی ترنس
با سلام خدمت دوستان .با توجه به راهنمایی دوستان ساب jbl عوض کردم به جاش 3012 گرفتم امپم با کلی گشتن 8105 گرفتم دوستان کسی نصاب دروستو حسابی تو شیراز میسناسه معرفی کنه
نقل قول:نقل قول:دوستان عزیز اگه ممکنه یه راهنمایی هم به من بدید.نقل قول:
ممنون
دوستان جواب من روندادین؟نقل قول:
آمپ وباندم اگه معرفی کنیدممنون میشم
سلامنقل قول:
شما كدوم مدل ساب JBL رو داشتيد؟
براي ساب ووفر 308D2 آمپي كه خود كارخونه پيشنهاد داده gm-5400T هست. براي 6975 هم بهترين آمپ همين 5400 هست. يعني شما بايد دوتا از اين آمپ رو داشته باشيد.نقل قول:
چقدر ميخواهيد هزينه كنيد؟در مورد اسپيكر كيفيت براتون مهمه يا قدرت؟نقل قول:
من یه پخش کنوود دارم میخواستم ببینم باند infinity seri kappa هستش گیر میاد؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟ خوبه؟؟؟ رفتم پیش دوستم یه ساب با آمپیلی و 2 تا باند بزاره میشه 350 هزار تومان
حالا میخواستم ببینم باند خوب و عالی که صداش نرم باشه و بلند که میکنیم گوشی رو اذیت نکنه چی خوبه؟؟ الان باند پایونییر 6993 دارم ولی آنچنان صدایی نداره 2 تام جلو پایونییر انداختم.
[QUOTE=hamidR15;6064274]سلام
شما كدوم مدل ساب JBL رو داشتيد؟
سلام مدل gt5-12بود 1100w
حمیدجان واسه پخش گفتم پولش مهم نیست حالااگه بخام یه قیمتی بگم مثلا800بیشترهم بشه موردی ندارهنقل قول:
واسه باند وآمپ هم بایدبگم هم قدرت وازهمه مهم ترکیفیت واسم ملاکه
قدرت منظورم اینکه یجورایی توی دل آدم رو بلرزونه البته نه خیلی قوی(فکرکنم متوجه منظورم هستید)
ولی کلاروی کیفیت خیلی حساس هستم
بازم ممنون ازشما.
سلام دوستان
یه پخش تا سقف 200 می خواستم که در اینده بشه بهش باند و ساب اضافه کرد و کلا مورد نداشته باشه مثلا تو 1 فایل فلش 50 تا اهنگ باشه ارور بده و از این دردسر ها
خودم پایونییر 8350 و 7250 رو خوشم میاد 7150 هم هست و تست کردم ولی اون قسمت ولومش ادمو دق مرگ می کنه تا ولوم عوض می کنی میره اپشن
و اینکه چرا 7150 از 2 تا دیگه گرونتره ؟
سلام من سیستم رو از رو ماشینم بستم رو یه ماشین دیگه بعد برا تنظیم بردم پیش یه نصاب که بش اظمینان دارم تنظیمش خیلی خوبه تخریب صدا ندارم ولی یه چیز که ترسونده منو اینه رفتم دیدم bass booster آمپ رو تا +12 باز کرده که خودم بستمش ولی دیگه الان صدای ساب اون صدایی نیست که رو +12 بود
ساب 3012 آمپ 7541 باندا هم 718 ex تنطیمات پخش 4250 هم
sw1 normal
sw2 63 HZ +3
low
bass booster 1
sla 4
و روی حالت flat
گین هم برا ساب هم باندا رو استاندارد قرار داره
الان موندم چه کنم bass booster رو ببرم رو همون 12 یا نه ؟ گمونم بترکه ساب بده یه مدت :(
از خودش که میپرسیدم میگفت خیالت راحت چیزی نمیشه ولی من الن خیالم ناراحته و جالب اینه اصلا صدا خراب نمیشه ولوم هم تا 48-50 بردم صدا عالی و بیس هم کاملا نرم و متوجه تالاخ تالاخ کردن ساب نمیشم ولی باز میترسم ساب رو ناک اوت کنه
ولی ساب بعده 1-2 ساغت که با این تنظیم آهنگ گوش دادم رفتم سر صندوق ساب بو کرده بود البته بو کردن کارشه تو تنطیم قبلی هم بو میکرد اما الان حساس تر شدم :) ولی آمپ اصلا پروتکت نداد
سلام دوستان من یدونه ساب دارم ساند استریم تی 4 15 اینچ میخوام براش آمپلی فایر بگیرم یکی بهم پریمایر 12000 پیشنهاد داد یکی هم تیک
شما میگین چی بخرم تا ساب بترکونه"؟؟
با سلام
به دعوت دوست عزیزم علی به اینجا اومدم
البته شاید منو بشناسید
اون نصاب 100 درصد چیزی از سیستم نمیدونسته و بهتره شما دیگه پیشش نری چون ممکنه با این تنظیمات یکی از لوازم سیستم صوتیتون رو بسوزونه
اول از همه از ضبط همه چیز رو به حالت فلت تغییر بده
sla رو بزار 0
ساب خاموش
من خودم باشم load رو خاموش میکنم ولی احتمالا چون شما بیشتر دنبال قدرت هستید پس روی high قرار بدید
اکولایزر فلت باشه
hpf رو میزاری روی 80
ولوم رو تا 50 زیاد میکنی
میری سراغ آمپ.آمپت روی فول باشه
حالا اینقدر گین رو باز میکنی تا صدا خراب بشه.الان وقتشه که یکم گین رو بیاری پایین (فکر این باش که اکولایزر رو میخوای تغییر بدی)
فعلا این تنظیمات باند بود(فعلا کار داره)
حالا میری از ضبط سابو روشن میکنی و lpf رو میزاری روی 80 یا 100 .میتونی ساب رو بزاری رو +3 نه بالاتر!!!
بیس بوست اصلا نمیدی
حالا میری سراغ آمپ و میزاری روی lpf و روی فرکانس 150 تنظیم میکنی
گین رو 2/3 میچرخونی (نه بیشتر)اگر دیدی صدای ساب یکم میریزه به هم اشکال نداره چون میتونی از روی پخش درستش کنی
فقط اینو بدون که گین آمپ هم برای ساب هم برای باندت تنظیم هست
حالا میری سراغ اکولایزر و هر جور دوست داری تنظیم میکنی.
برای ساب هم میتونی روی فرکانسهای مختلف مانور بدی ولی بیس بوست رو اگر خواستی باز کنی از آمپ باز کن اونم کمتر از نصف
اینو یادت باشه که اگر گین آمپ و ضبط یا هر کدوم به تنهایی از حد معمول بازتر باشه با توجه به جریانی که از وسیله مربوطه کشیده میشده ممکنه مشکل سوختن یکی از وسایل بخصوص ساب یا تیوتر باندت که در اولویت هستند پیش بیاد
اگر سوالی بود در خدمتم
اولین و مهمترین مسئله بودجه شماستنقل قول:
پریمایر و مارکهای متفرقه اصلا پیشنهاد نمیشه
در هر صورت یکی از آمپهای مطرح که زیاد پیشنهاد داده میشه 1201 جی بی ال هست با قیمت 270
اگر آمپ ارزونتر مد نظرتون هست 9105 کنوود با قیمت 240 هست
آمپهای ضعیفتر جوابگوی این ساب نیستند
دوست عزیز این تنظیمات اصلا اصولی نیستش با زیاد کردن بیس بوست شما آمپتون از اون رنج فرکانسی که داره بیرون میره البته عمل کلیپ شدن( از حالت نمودار دایره ای به نمودار مربعی تبدیل شدن) فرکانس انجام میگیره که باعث افزایش xmax سابتون میشه باعث فرسایش بیشتر سابتون و کاهش طول عمرش میشهنقل قول:
من این تنظیمات رو اصلاح میکنم با اجازتون
sw1 normal
sw2 63 HZ +3
به 100hz 0 تغییر بدین
low
bass booster 1
sla 4
رو 0
و روی حالت flat
میتونین خودتون بسته به سلیقتون تنظیم کنین
بعدش ولوم پخشتون رو روی 80% بزارید بعدش برین عقب و از صندوق گین ساب رو تا جایی که صدای ساب به قاپ قاپ کردن تبدیل شه زیاد کنین
بیس بوست هم بزارید خاموش باشه باز کردنش باعث دیستروت صدا میشه
دوستان این 718 ex آخر ویتنامی هست یا اندونزی؟
قبلیه که ترکید اندونری بود این یکی که گرفتم الان ویتنام هست با گارانتی اصلی اما ووفر اندونزی قطرش بیشتر از این هست اون قسمت لاستیکی ووفر تو ویتنام کلفت تر که باعث شده ووفر اندازش از مدل اندونری کوچک تر شه آیا عادی هست ؟
دوستان یکی بهم کمکم کنه!
امروز ساب یکی از بچه ها رو وصل کردم به آمپ 4 کاناله ام تا ببینم صداش چطوری میشه، بعد که ساب رو در آوردم دیدم رو باندهام نویز افتاده و هر کاری میکنم درست نمیشه!
وقتی به ماشین گاز میدم یه صدای ویز ویز کمی میاد!
بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنم؟!