چرا نداریم ؟نقل قول:
4پورت TP-LINK TD-8840
4پورت وایرلس TD-8960N
برای دانشجو ها همون TD-8840کفاف میکنه.
قیمت 45 .با گارانتی تعویض
با گارانتی شرکتی 42.
Printable View
چرا نداریم ؟نقل قول:
4پورت TP-LINK TD-8840
4پورت وایرلس TD-8960N
برای دانشجو ها همون TD-8840کفاف میکنه.
قیمت 45 .با گارانتی تعویض
با گارانتی شرکتی 42.
تو سایت crm اندیشه میشد تمدید موقت زد و تا 3 روز یا 300 مگ مجانی استفاده کرد که دیگه باطل شد زنگ زدم پرسیدمنقل قول:
قبلاً به خاطر نوسان برق مدم ریستارت میکرد دانلود قطع میشد الان نمیدونم چرا قطع میشه البته دیشب خوب بود قطع نشد :31:
گزینه تمدید موقت هست اما خاموشه
همیشه اینطور بوده جز وقتی شارژت تموم میشه ویا منفی میشه روشن میشه
اولاً من دیشب شارژم تموم شد رفتم تو سایت تمدید موقت کار نمیکردنقل قول:
دوماً زنگ زدم خودشون گفتن تمدید موقت رو برداشتن
حالا واسه شما downstream رو زیاد کم نکردن آوردن رو 1500 شاید تمدید موقت رو هم ور ندارن احتمالاً پارتیتون کلفته :31:
با سلام خدمت دوستان. من قبلا هم یه سوال اینجا مطرح کردم که شما تا حدودی بهش جواب دادین. حالا یه بار دیگه مشکلم رو میگم و اینکه چه کارایی در موردش کردم.
من حدودا 15 روز پیش یه سرویس 128 از اندیشه گرفتم. انتظار داشتم مثل بقیه دوستام با سرعت حدود 60 دان کنم تا حداقل یه کم جای دانشگاه رو که دیگه تموم شد پر کنه. :41: اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.
حالا من میخوام ازتون بپرسم اقدام دیگه ای هست که بشه انجام داد؟ آیا دلیل دیگه ای برای این کمبود سرعت به جز بالاییها هست؟
در ضمن من لاهیجانم و Downstream من 572 هست
ضمنا این رو هم بگم که تو این 15 روز فقط یه روز اونم 4-5 ساعت سرعت دانلودم بین 60-70 بود
از اینکه اینجا این سوال طولانی رو پرسیدم معذرت میخوام و بابت راهنماییهاتون پیشاپیش ممنون
تو چه خوب یادت موندهنقل قول:
نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
فقط روزا بالاست
پارتی هم ندارم
شمانقل قول:
Downstream
پایینه اما سرعت شما باید به 60 برسه البته در اصل 70.1 اما خوب هیچ وقت به حد اکثر نمیرسه
و اینکه Rapidbaz و Rapidpars سایت خوبی واسه دانلود نیست شما ازلینک دانلود مستقیم (اونایی که باکد:http://p30world.ir
شروع میشه) دانلود کن هر چی بود ببین به سرعت مورد نظر میرسی یا نهکد:http://share724.com/
اینم بگم
Downstream اکثرا مشتریا رو 1077 هست که معولا سرعتشون طرفای 100 میچرخه
اگه سرویس 128 نامحدود داشته باشی معمولا سرعت در حد ستاندارد و حول و حوش 20 هستشنقل قول:
صرفا سرویس های محدود سرعت دانلودشون بیش از حد استاندارد هستش
البته شاید در شهر لاهیجان سرعت سرویسهای محدود فرق داشته باشه
مگه میشه همسایه آدم سرعتش بالا باشه خودش سرعتش پایین باشه :18: پس مشکل از داخل خونستنقل قول:
به سیم تلفنتون اسپلیتر وصله؟
تا حالا اون سایتایی که دوستات با سرعت بالا ازش دانلود میکنن امتحان کردی؟
مودمت مشکل نداره؟(اگه میتونی با مدم یکی از دوستات یه تست بکن)
اینا چیزایی بود که فعلاً به ذهن من میرسه
mtx جان شوخی میکنما ناراحت نشی :46:نقل قول:
تو چه خوب یادت مونده
نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
فقط روزا بالاست
پارتی هم ندارم
به تلفن اسپلیتر وصله. تا حالا به تعویض مودم فکر نکرده بودم. باید اینم امتحان کنم.نقل قول:
یه سوال دیگه که دارم اینه که هیچ بخشی از این سرویس به مخابرات ربط داره مثلا اینکه اونا تو مخابرات یه اشتباهی کرده باشن؟
از همه دوستان ممنون
آره این احتمال وجود داره که مشکل از مخابرات باشه ولی چون همسایه هاتون سرعتشون خوبه احتمالش خیلی کمه مگر اینکه دیگه خیلی بد شانس باشی فقط برای خط شما این مشکل وجود داشته باشه
ولی اگه دوست داری همه راه ها رو امتحان کنی مخابرات هم یه سر بزن
سلام دوستان
شما وقتی سیستمتون خاموش می کنید مودم رو هم خاموش می کنید?
اره مودم رو خاموش کننقل قول:
بنده خدا داغ میکنه
دستت رو روش بزاری گرما رو احساس میکنی
اره مودم رو خاموش کننقل قول:
بنده خدا داغ میکنه
دستت رو روش بزاری گرما رو احساس میکنی
مودم من وقتی خاموش میشه که برق قطع باشه !!!نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
منم مودمم همیشه روشنه .
مشکلی نیست نترسین
منم بعضی اوقات میبینم خیلی داغه ولی بهش رحم نمیکنم همیشه روشنه :21: فوقش میسوزه واسه مودم بعدی رعایت میکنم :19: خدا رو شکر تا حالا که مشکلی پیش نیومده :8:
دوستان من اگه یه مودم وایرلس تا 90 تومان بگیرم اگه مودم تو اتاق باشه و من با لپ تاپم بیرون حال باشم و دیوار هم بینش باشه سرعت کم میشه؟تو سرعت هیچ تاثیری داره؟
یه سوال برام پیش اومد کسی میدونه دگمه که زیرش نوشته power به چه دردی میخوره
:31::31::31:
بزار یکم فکر کنم.......نقل قول:
.
.
.
فکر کنم واسه reset کردن باشه :27: شایدم مثلاً به مودم قدرت میده :21:
دیروز از پارس پرسیدمنقل قول:
گفتن که اگه فشارش بدی 5 روز سرعتت میشه 1 گیکابیت ولی اگه بیشتر می خوای باید روزی 2 تومن بدی:41:
:31:
من دو ساله مودمم روشنه :دی البته هر وقت که برق بره خوب خاموش میشه دیگه!!!!:دینقل قول:
مودم من وقتی خاموش میشه که برق قطع باشه !!!
-----
آقا دو تا سوال داشتم :19:
نامبر وان:این downstream و upstream که میگین چی هست؟؟؟البته خیالتون رو راحت کنم من نمیتونم برم داخله تنظیماته مودمم ، چن رمز داره...اما تویه بازیه online م این دو مورد رو مینویسه...در مورد مقدار عدد ها هم توضیح بدین ممنون.
نامبر توو: امروز بچه های مرکز 4 یا اصلا کلا قطعی داشتن؟ منظورم قطعیه لحظه ای هست که مجبور بشید dc و بعد connect کنید.
البته تویه web گردی تنها نشونش اینه که یه لحظه سایت بالا نیاد و تویه بازی هم lag خفنه
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
بسته به نوع مودم حتی تا سر کوچه هم انتن داره من خودم همیشه سیگنال همسایه بالاییم رو تو لب تابم میگیرمنقل قول:
اما تا بحال ازین طریق کانکت نشدم میتونم بگم اگر فاصله زیاد باشه سرعت کم میشه اما میتونم اطمینان بدم سیگنال داری
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
downstream پهنای باند واقعی دانلود شمانقل قول:
upstream پهنای باند واقعی اپلود "
چن(چون) رمز داره ====یوزر پسوردشم admin / admin
راستش admin رو هم زدم اما باز نشد!!!! به اندیشه زنگ زدم گفتم وقتی داشتین کلنفیگ میکردین پس رو چی گذاشتین؟؟؟ میگه ما همیشه admin admin میزاریم اما کار نمیکنه!!!!نقل قول:
downstream پهنای باند واقعی دانلود شما
upstream پهنای باند واقعی اپلود "
چن(چون) رمز داره ====یوزر پسوردشم admin / admin __________________
در مرود پهنای باند دانلود سینوسیه از 500 تا 1200 هم بوده...این یعنی چی؟؟؟؟؟
نگو از این طریق کانکت نشدم بگو نتونستم کاکنت بشم چون رمزشو نداشتم :46:نقل قول:
سینوسی یعنی نوسان داره از سرعت 500 کیلو بیت در ثانیه تا 1200 کیلو بیت در ثانیهنقل قول:
اون روشی که دستی ip میشه داد من برات توضیح دادم امتحان کردی؟
نه عزیز...یادم رفته به کل...مشیه دوباره توضیح بدی؟؟؟؟نقل قول:
سینوسی یعنی نوسان داره از سرعت 500 کیلو بیت در ثانیه تا 1200 کیلو بیت در ثانیه
اون روشی که دستی ip میشه داد من برات توضیح دادم امتحان کردی؟
------
راستی امروز من خیلی time out دارم..واسه شما ها هم هستش؟؟؟؟
با بربچه دیگه که واسه استان های دیگه هم که میحرفم میگن اونا هم time out خفنی دارن ( شیراز - مشهد - زنجان)
من یک ساعت نشستم توضیح دادم از صفحه دسکتاپ عکس گرفتم برات گذاشتم هنوز امتحان نکردی؟ :19:
برو تو local area connection properties
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی ipv4 کلیک کن آبی بشه بعدش properties رو بزن اینجوری درستش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با همون ip 192.168.1.1 امتحان کن ببین باز میشه؟
اگه شد باید منو یه پیتزا مهمون کنی :10:
دمت گرم دادا....یعنی نمیشد فقط با دکمه تشکر کرد :40::11::10:
خیلی حال دادی.
قابلی نداشت دادا...
خوش باشی :10:
اگه بگم رمزشو داشتم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اون وقت میگم خالی نبند عزیز دل برادر :27:نقل قول:
توکه نمیدونی اینقدر اسپم نده پا رو دمنقل قول:
:devil:
من هم نزار
کسی از منظریه سرویس داره بگه اونورا اوضاع چطوره؟؟
خط 4 که مستحضرش هستید :
پرنوسان+قطع و وصل شدن بسیار و...
دیشب که به اینترنت احتیاج داشتم بازم قطع شد!تف
زنگ زدم گفتن خط 4 دستگاهشونم عوض کردن ولی بازم مشکل داره
طرف میگفت شرکت های دیگه تو خط 4 سرویس نمیدن بخاطر مخابرات داغون این منطقه !!کسی تو خط 4 از پارس اشتراک داره یا اگه کسی خبر داره از سرویس خط 4 پار لطفا بگید چطوره که من برم واسه تعویض
دوستان اگه تلفن پارسم کسی بده خیلی ممنون میشم
قبلا این مرکز 4 خوب بودش...از تابستون گند خرده بهش....پارس وی من یک سال داشتم و عالی بود در روز اصلا dc نمیشدم...بعده یه مدت اونم گند خورد بهش...یه مدت هم اندیشه تو همین مرکز عالی بودش.اما الان مدتیه واقعا غیر قابل تحمله...
دیروز میتونم بگم که بالای 30 بار قطع و وصل شدم...بعد هم که ساعته 9:30 به اینترنت نیاز داشتم زدن و کلا اینترنت رو قطع کردن تا امروز.
البته بگم که این مشکل رو هم دیروز بچه های شهرستان های دیگه هم داشتن (شیراز - مشهد - زنجان) نمیدونم باید مشکل رو بذاریم به حسابه مرکز 4 یا کل اینترنت ایران!!!!
اقا ساسی مانکنو بچسبین، مشکله اینترنت که همیشگیه
کد:http://dl.rapfa22.com/music/SasyMankan-ICU2IQ%20%28%20RapFA22%20%29.wmv
آخه عزیز من این کلیپ شما چه ربطی به موضوع تاپیک داره.نقل قول:
نقل قول:
خوب شما وقتی با ADSL دانلود کنی ربط پیدا میکنه