یکی از متحدامون تو ورلد 11 به من حمله کرد.
Printable View
یکی از متحدامون تو ورلد 11 به من حمله کرد.
چرا مگه وضعت خوبه؟
کدوم تریب ای نامردا بگو می خوام بترکونمشوننقل قول:
تا 60 دقیقه دیگه اولین دهکده رو فتح میکنم.
در ضمن الکس جان اگه دایلاین میگفت یه چیزی اما....................
1.به پا نخوری زمین !نقل قول:
2. 450 هزارتا امتیاز دارن که تازه اونهم اعضای قوی رفتم به یه ترایب جدید به نام HOPLO2 که درواقع زیر مجموعه ی ترایب اصلی یا همون HOPLON هستش .
3. اینهم Profile ترایب من :
*In the year of 1104 BC the Dorian immigrants, led by Eurysthenes and Prokles, great-grandchildren to the fabled hero Herakles (Hercules), conquered the ground where they would build the grand city of Sparta.
In the following centuries, Sparta conquered what would hence-forth be known as Laconia, thereby growing into a city-state.
The most famous spartan feat was at the battle of Thermopylae, where 300 Spartan warriors and 700 Thespian volunteers fought the oncoming legions of the Persian ruler Xerxes.
The Spartans managed to hold off the Persian invaders, whom recieved massive casualties, long enough for the Athens to prepare for a final naval battle. At the battle of Salamis, the Persian fleet was broken. This, and Sparta's immense effort and leadership at the battle of Plataea left the Persian army so weakened that Xerxes had to retreat to Persia.
We shed our blood to protect Greece.
Face us now, and you will soon face oblivion.
چی می گی من نفهمیدمنقل قول:
تو تو کدوم یکی شون هستی بزرگ ها یا اون هایی که امتیازشون کمهنقل قول:
من تو بزرگه برادر عزیز ...نقل قول:
برادر اگه من یه وقت خواستم بیام تو تریبتون من رو راه می دینقل قول:
می خوام ازپشت بهشون خنجر بزنم:21:
این نامه رو samzea از ترایب Horde به من زده !!!
If you join us i could stop the attacks from UM 73,
if you refuse prepare to be rimmed.
جواب شو چی بدم ؟
من اصلا نمیتونم تورو درک کنم ,یه بار میگی با ما دوستی و یه بار میگی دشمن !!!!نقل قول:
با کوچکترین اتفاق تو موضعت و عوض میکنی !!!!
یه بار همین الان بگو با ما دشمنی یا دوست تا تکلیف ما هم در قبال تو روشن بشه !!!!
من تریپم رو عوض کردم تو هم بیا توی اون تریپ که گفتهنقل قول:
من اصلا نمیتونم تورو درک کنم ,یه بار میگی با ما دوستی و یه بار میگی دشمن !!!!
با کوچکترین اتفاق تو موضعت و عوض میکنی !!!!
یه بار همین الان بگو با ما دشمنی یا دوست تا تکلیف ما هم در قبال تو روشن بشه !!!!
یه قانون کلی :
هیچ گروه موفقی رو پیدا نمی کنی که توش 4 تا ایرانی بدون هیچ حرف و حدیثی با هم کنار بیان.
آقایون ایرانی :
با هم ائتلاف کنیم و بشیم بهترین تریب این ورلد
نه اینکه به خاطر هیچ و پوچ به هم حمله کنیم
حالا فردا میان میزنن دهکده منو صاف می کنن. از ایرانی جماعت هر چی بگی بر میاد
آقا صفا بریم با این ترایب ادغام شیم
شما رفتید تو تریب علیرضا:18:نقل قول:
آخه من الان یه جورایی به بقیه افرادی که به من موقع حمله کمک کردن مدیون شدمنقل قول:
الان خیلی نامردیه بزارم برم
شما هم که می خواهی به ما از پشت خنجر بزنینقل قول:
کدوم ترایب و میگی ؟نقل قول:
من هنوزم میگم بهترین راه اینه فعلا تریبو ترک کنیم.یک مدت بریم تو ترایبای قوی که کنارمونن بعد که قوی شدیم برگردیم.اینجوری تجدید قوا میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میرم مثل بولوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفا نگفتم که کمک شون نکن گفتم عوض کن بیا ببین چیه اینجا میگن .می خواهن کل تریپ apa رو نابود کنننقل قول:
آخه من الان یه جورایی به بقیه افرادی که به من موقع حمله کمک کردن مدیون شدم
الان خیلی نامردیه بزارم برم
آقا من یه تریب درست کنم. و بخوام همه ایرونی ها رو هم جمع کنم ....... کدوم یکی از شماها میان ؟
می خوام تو ترایب نه جنگ داخلی باشه و نه درگیری ها بچه گونه. یه مشت آدم حسابی جمع بشیم و رشد کنیم
شما امتیاز بالاها ....... اگر مدعی هستین ........ اگر نمی خواین عضو بشین ......... میل خودتونه......
ولی اگه یه روزی ...... خدا خواست و ما هم برای خودمون یلی شدیم .......... ورود ممنوع
با همین ترایب Horde ادغام شیمنقل قول:
صفا تو تو کدوم تریب رفتی
بچه ها الان داره یه حمله هم زمان توسط 3 تا ترایب نسبتا قوی الیه apa شروع میشه
من میگم همین الان سریع همه از apa و موقتا برن یه ترایب دیگه
بعدا هماهنگ میکنیم
صفا من رو دعوت کننقل قول:
صفا من رو هم دعوت کن
من نمیتوننقل قول:
در ضمن من همیننجوری رفتم یه ترایب الکی
منم دعوت کن
آقایون تابلو اگه اسم تریب ما با صفا یکی باشه که لو میریم.میگن اسم تریبو عوض کردن.باید هر کی بره یک ترایب تا فکر کنن آپا برای همیشه از هم پاشیده
واسه چی همه با ما مشکل دارن!؟؟!؟!؟!
بخاطر اینکه هر کسی به هرکسی که دوست داشته بدون هماهنگی حمله کردهنقل قول:
یعنی آخره ناشی بازی در آووردیم
حالا که بازار ترایب عوض کردن داغه لطفا یک ترایب دیگه به ما معرفی کنید تا عضو بشیم ترجیحا ایرانی باشه بخاطر مشکل زبان ...
ممنون
بابا خیلی ضایعید
سایت چرا بالا نمیادش؟
این علیرضا عجب آدمیه ها.من بهش میل زدم میگم کی میخواد بهت حمله کنه؟بهم میگه تو میخوای منو نوبل کنی.آخه بنده خدا اگر من نوبل داشتم که تا حالا 100 بار دهکده بغلیم رو گرفته بودم.یه خورده عقلم خوب چیزیه.
بردیا ایت ترایب atc ایرانی هم داره؟ من ذو به عنوان عضو قبول می کنند/؟
من هنوز وارد بازی نشدم بخاطر بچه بازی و ناشی گری و احساسی گری که مختص همه ما ایرانی هاست! دارم ضرر می کنم و از طرف یکی از اعضای um73 مورد حمله قرار گرفتم!!!
واقعا خسته نباشید با این ترایب و قبیله متحد و سیاست مدارتون! لااقل این لطف رو بکنید ما رو به یه ترایب جدید معرفی کنید ....
من یه ترایب به اسم Keepers of Light و با نام اختصاری ~Holy~ درست کردم.
نمی خوام درگیری هایی که تو Apa پیش اومد اونجا هم پیش بیاد
من خودم 3 روزه شروع کردم.
هر کی تازه وارده. هر کی دلش می خواد بدون حاشیه بازی کنه. به من بگه......
می خوام یه ترایب توپ داشته باشیم. من خودم در خدمت همتون هستم ....
( Jigsa ( 289 | 707
منو دعوت کن
(276|680) K62 منو دعوت کن
من تا 20 دقیقه دیگه میام
مختصاتتون رو بدین تا دعوت کنم