مدل st1000 بلوتوث .. وای فای .. dlna داره.. زوم اپتیکال 5 برابری و قیمت هم باید همون دوربرا باشه .. دقیق ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل st1000 بلوتوث .. وای فای .. dlna داره.. زوم اپتیکال 5 برابری و قیمت هم باید همون دوربرا باشه .. دقیق ندارم
با بلوتوث این دوربین چکار میشه کرد ؟نقل قول:
برای انتقال عکس به کامپیوتره ؟ با چه سرعتی ؟
سرعت و برد WIFI این دوربین چطوره ؟
نقل قول:
دققا مثل بلوتوث گوشی .. هم به کامپیوتر هم به تلفن اطلاعات میتونی رد و بدل کنی ...
سرعتشو نمیدونم ولی همون نرمو شما در نظر بگیر ..
وای فای هم میتونی یه راست به اینترنت هم وصل بشی هم اینکه به کامپیوتر عکسی چیزی میخوای بفرستی ... امکانات یه گوشی رو شما در نظر بگیر اومده رو دوربین ,,, gps هم داره
dlna هم که بیشتر برای دیدن فیلمها و عکسها بر روی صفحه نمای شها ال ای دی یا السی دی هستش که قابلیت dlna دارند بدون نیاز به سیم
سلام
من با تحقیقاتی که کردم آخر به این دوربینا رسیدم :
canon ISUX 200 is
canon SX200
sony TX1
samsung bm500
samsung st1000
panasonic LUMIX LX3
panasonic DMC LZ7
نظر خودم به شدت به روی st1000ـه :31:
کیفیت عکساش خوبه ، کوچیک و جمع و جوره ، صفحه لمسی و مهم تر از همه بلوتوث !
درضمن برخلاف کنون امکان زوم در هنگام فیلمبرداری hd داره ..
من تعجب میکنم که bm500 رو 400 میفروشن !! قیمت جهانیش از ISUX 200 خیلی کمتره ! حدود
250 تومنه ! ولی نمیدونم چجوره که کنون رو اینجا 300 میدن اما این رو 400 !!
دوستان لطفا نظرشونو بدن..
شاید بدلیل این که تو سایتای خارجی گشتم قیمتاشون زیاد باشه .. اگه میشه کمکم کنید :10:
مخصوصا LX3 .. که با امکانات عالیش بعید میدونم اون قیمتی که تو سایتهای خارجی نوشته بودن اینجا به فروش برسه !! :31:
البته اینکه کدوم دوربین برای شما بهتره ،به نیاز های شما بستگی داره، ولی منم از ST1000 خوشم اومده :)نقل قول:
کیفیت عکسشم می تونید اینجا ببینید :
موفق باشیدکد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2010/01/05/Samsung-ST1000-digital-camera/p5
ولی متاسفانه انگار آقا رضا تو قیمت اشتباه کردن... فک کنم حداقل 500 تومن بفروشن تو ایران !
تو سایت بالایی زده 230 پوند یعنی 350 هزار تومن ..
آقا رضا مدل ارزونتری نیست که بلوتوث داشته باشه ؟
والا تا جایی که من یادمه و تو نمایشگاه بودم گرونترین دوربین سامسونگ تو دیجیتالایی که نمایندگی داشت همین wb500 بود
اینم هست ...
mp3 player هستش با کیفیت خیلی خوب ... دوربینشم خوبه ... ولی بلوتوث نداره ...
محمد جان فک رکنم بهتره خواستی بخری مدلارو یادداشت کنی بری یه قیمت بپرسی
کاملا حق با شماس..
یه سایت فارسی کامل نداریم که قیمتا رو داشته باشه...
فقط دیجی کالا هست که بیشتر رو کانن و سونی مانور میره ..
حیف
آقا من تعداد زیادی از صفحات تاپیک رو خوندم ..
تو چندجا اساتید گفته بودن zs1 و zs3 پاناسونیک بهترین کامپکت هستن تو رنج 300 تومن ..
و اکثرا گفته بودن که از sx200 خیلی بهترن !
ولی تو این ریویو به نظرم هم h20 هم sx200 هم bm500 تو خیلی از موارد بهتر کار کردن !
جالبه که در آخر هم مثل اینکه سایته گفته zs1 و zs3 بهترین هستن !
لطفا لینک ها رو ببینید نظرتون رو بدید
ممنون
به نظر خودم سونی h20 از همه بهتر کار کرده .. لطفا صفحات قبل و بعد رو هم ببینیدکد:http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/page14.asp
ضمن این که این سایت قیمت h20 رو از همه ارزون تر گفته ! 210$ !!
اگه اینجور باشه که عالیه !
H20 چیز خوبیه ولی مشکلی داره که باعث شد دورشو خط بکشم :13:نقل قول:
لنزش واید نیست ! یعنی اگه عکس دسته عمعی بخوای بگیری باید همه به زور بچپند تو عکس :31:
اگه فکر می کنی با این موردش مشکلی نداری دوربین خوبیه :10:
در ضمن حواست باشه که این ریویوو مال 4 سال قبله ...
راستی ... ZS3 اینجا به اسم TZ7 فروخته میشه و فکر کنم قیمتش حدود 370 هست .دوربین خیلی خوبی هم هست ولی فکر کنم یکم براتون گرون باشه
مدل های پاناسونیک خارج آمریکا اسمشون فرق می کنه :10:
اینم ریویوو :
ZS1 هم همون TZ6 هست :20:کد:http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3957&review=panasonic+lumix+zs3
نه بابا .. اینجوری ها هم نیست :46:نقل قول:
والا ما که یه عمری با دوربین های موبایل عکس یادگاری گرفتیم ، اصلا بچه ها رو تو هم نمی چپوندیم ! :31:
من عکسهای مقایسه رو که میدیدم به نظرم تو همه ی موارد h20 از بقیه سرتر بود
مخصوصا رنگ بندی و لرزشگیر
به نظرم رنگ بندی zs1&3 یه جورایی بود ..
به هرحال من همچنان در حال تحقیقم :31:
سوال برطرف شد !!
-------------------------------
یه سوال. تو لینک زیر که قسمت Nikon-D5000 رو زده 730 با لنزه یا بی لنز؟ چون جلوی بعضیا مثل D90 نوشته با kit و بعد قیمت زده:
کد:http://www.dorbinshop.com/digitalCameras/Nikon//pageNumber/1/sortBy/price/sortType/DESC
میخواستم نظر دوستان رو در مورد s980 بپرسم نصبت به امکانات قیمتش خوب نیست 180 تومن راستی تا 200 تومن دوربین بهتری هست که صفحه بزگ و فیلمبرداری hd داشته باشه ؟
با سلام
من یه دوربین با کیفیت عکس خوب با یمت حول و حوش 150 تومن میخواستم؟
دوستان چی رو پیشنهاد میدن؟
Canon A1100 تو این قیمت ها دوربین خیلی خوبیهنقل قول:
قیمتشم 140 هزار تومنه
12 مگاپیکسل
لرزشگیر
زوم 6X
فیلمبرداری 640x480
فلاش
2 باتری قلمی
اینم ریویوو :
موفق باشیدکد:http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-a1100-is/4505-6501_7-33529000.html
سلام به همه
من تمام DSLR های زیر 1 تومن رو شخم زدم و در نهایت به Canon-500D و Nikon-D5000 رسیدم. شما بودین چه میکردین؟
(علت حذف مابقی نداشتن Live View و یا Movie هستش.)
اینم نتایج dpreview
Canon-500D :
Nikon-D5000:
1- کیفیت jpeg و RAW در کانن بیشتره.
2- کیفیت فیلم برداری کانن بیشتره.کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/page21.asp
3- nikon دارای LCD گردون هستش.
4- برد فلاش نیکون 17 متر و کانن 13 متره.
5- نیکون داری Subject-Tracking هستش.
6- نیکون خوش دست تره و 60 گرم سبک تر.
7- Exposure Compensation در نیکون 5+/5- و در کانن 2+/2- هستش.
خلاصه یه چشمون مونده به کیفیت عکس و فیلم Canon و یه چشم دیگه هم به امکانات و خوشدستی Nikon.
ضمناً ، عاشق عکاسی هستم و هیچ وقت دوربین ازم دور نمیشه و دائم تو کیفمه ( Canon-IXY 930 IS) و حالا میخوام بزنم تو خط نیمه حرفه ای.
ممنون . . .
سلام دوستان من آخرش همون canon 100 is رو که یکی از دوستان پیشنهاد دادن میخوام بخرم
فقط یه چیزی این قیمتش خوبه ؟ فردا میخوام برم بگیرم
238 هزار تومن
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با کیف مخصوص، دستگاه کارت خوان چند کاره و سه پایه قدی رایگان
از دیجی کالا
فک کنم تو پست بالاترت خودت اشاره کردی یجورایی. ببین اینکه فک کنی الان با خرید یه SLRمیتونی یه تفاوت خیلی محسوس رو تو کیفیت عکسات داشته باشی، اینطور نیست. شما حتما یه مقداری حدود 150 برای لنز کنار بذار و همه بودجتو به دوربین نده حالا از فیلتر و بقیه تجهیزات جانبی بگذریم. ولی لنز خیلی مهمه که بتونی باهاش تفاوت رو با کیت لنز احساس کنی ( البته در کنار Edit با Photoshop یا مخصوصا Lightroom ). این دو تا دوربین واقعا دوربینهای شاخ و دوست داشتنی ای هستن. زیاد فرق خاصی بینشون نیست که بخوام کمکت کنم. بنظرم اینجا یکم بحث سر سلیقه و برند پسندی پیش میاد که غالبا هممون یجورایی گرفتارشیم، اما اگه بخوام انتخاب کنم من D500 رو برمیدارم، چون واقعا دوربین عالی ای هست .نقل قول:
من تمام DSLR های زیر 1 تومن رو شخم زدم و در نهایت به Canon-500D و Nikon-D5000 رسیدم. شما بودین چه میکردین؟
به نظر من کانن خیلی خوش دست تره.برد فلش رو هم دقت کن که با چه لنز و دیافی!تجربهٔ شکسیم میگه که lcd گردون تو عکاسی حرفه ای کاربرد زیادی نداره چون معمولا سوژه فرصت چرخوندن مذی رو بت نمیده.بگو که به چه سبکی از عکاسی علاقه بیشتری داری و بیشتر رو اون کار میکنی؟نقل قول:
SD980 منظورته؟ .. توجه کن که با بودجه شما، مهمترین پارامتری که باید در نظر بگیری کیفیت عکس هستش ... بودجه شما یه بودجه زیر متوسطه، بنابراین انتظاراتت هم باید در همون حد باشه.. با اون حساب SD980 یه گزینه بسیار خوب در این رده هستش، چون مهمترین کاری که باید انجام بده (یعنی گرفتن عکس هایی که با این قیمت، قابل قبول باشه) رو خوب انجام میده.نقل قول:
بهرحال همین Ixus100 که دوستمون میخواد بخره فیلمبرداری HD هم داره.. اما باید افزایش بودجه بدی یه مقدار.
ایشالا بگیری و راضی باشی.نقل قول:
قیمتش هم خوب به نظر میاد.
ممنون ،نقل قول:
من رشته ام مهندسی الکترونیک و فوق MBA هستم و بدلیل ارتباط های زیاد ، دائم در جلسات ، سمینارها ، نمایشگاه ها و بازدید از سایت های تولیدی صنایع یا سایت های مختلف کاری هستم و در چنین شرایطی نیاز به عکس های خوب دارم.
برای جلسات نمیشه دوربین بزرگ برد و باید از دوربین های قبلیم (Canon-IXY930 IS یا Canon-IXS 860IS) استفاده کنم. ولی عموماٌ داشتن یه دوربین خوب تاثیر بسزائی در طرف مقابل داره و نشون میده که به کارش اهمیت میذاری که با دوربین نمیه حرفه ای/ حرفه ای عکس میگیری.
استفاده ام ایناست:
1- فضای باز یا داخل دفاتر کاری که عموما نور کافی هست.
2- سمینارها: بدلیل کم نور بودن اطراف و روشنائی نسبی سن ، دورین های کامپکت کم میآرن.
3- سفرهای تخصصی خارجی: که اکثراٌ حداقل دوربین هائی مثل SX20 یا FZ35 دست همه هست. (بگذریم که من با همین دوتا دوربین ام بهتر از همشون عکس میگرفتم و اونها میگفتن تو ازمون بگیر)
4- توی کارخونه ها: که معمولا همه چی دارن حرکت میکنن و نور کافی هم نیست.
5- با ISO ی بالا هم زیاد عکس میگیرم.
6- حتماٌ فیلم برداری ، Live-View هم داشته باشه.
راستی فرمت RAW لازمم میشه؟ حجمش و کیفیتش چقدر بیشتر از Jpeg هستش؟
فکر نمی کنم سبک خاصی رو رعایت کنم ، خلاصه این که عکس های عالی میخوام در شرایط مختلف.
سلام دوستان
براي ديدن فيلم هايي كه با فرمت HD ركورد ميشه با همون كيفيت در تلويزيون پلاسما يا ال سي دي
ايا كابل ميني HDMI تو كيفيت خيلي تاثير داره
اصلا ارزش خريد داره يانه چون قيمت اين كابلها 25000 تومان به بالاست در ضمن دوربينم كانون sx200 هستش
ببخشيد سئوالم رو اينجا مطرح كردم چون جايي براي طرح اون نديدم
باتشكر
کابل های 25000 تومنی هم هست که برای افرادیه که حرفه ای روی میکس و فیلم سازی کار میکنن. برای ماها که میخوایم فقط فیلم ها رو تماشا کنیم همون کابل های 2500 کفایت میکنه. من خودم از پایتخت یکی خریدم.نقل قول:
کابل HDMI سونی 40000 تومان!
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ببخشيد كابل ميني HDMI گرفتيد 2500 يا كابل AV
اگه منظورتون اونه كه رو خود دوربين هست ميخواستم ببينم كابلهاي اچ دي اونقدر كيفييت پخشش فرق ميكنه كه آدم هزينه كنه؟
من واسه یکی از رفقا گرفتم mini-hdmi بود. راستش تاحالا مقایسه نکردم و همونی که تو جعبه هستش جواب کارم رو میده. حتی رو پلاسما و LCD خونه.نقل قول:
G11نقل قول:
---------------------------------
ممنون sastwhc عزیز ،ولی چون به عکاسی علاقه زیادی دارم این دفعه حتما می خوام DSLR بگیرم . تو این پستم گفتم چه مدل هائی؟!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4784903&postcount=5137
Nikon D90با لنز 18-200 یا یه انتخاب بهتر 16-85 که کیفیت بهتر و رنج کمتری دارهنقل قول:
شاید بنظرت برسه این گزینه داخل انتخاب هات نبوده ولی میدونم اگر بیشتر تحقیق کنی به این نتیجه میرسی(البته اگر بودجه ات به 2 تا 2.5 برسونی یه کنون بهت پیشنهاد میکنم)
----------------------------------------------------------------
بذار یه نگته ی مهم بهت بگم اگر روزی کمتر از 100 شات عکاسی میکنی همون G11.اگه گفتی چرا؟
چرا G11 ؟؟؟ راستش با ظاهرش نمی تونم ارتباط برقرار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست دارم دوربین لنز خور دشته باشم.نقل قول:
من بسته به کارم ممکنه دوهفته عکس نگیرم ولی تو یه سفر یا بازدید تخصصی تو هفته بالای 2000 تا بگیرم.
راستش عکس های IXY-93IS و IXUS-870IS ام هرچند واید هستن ولی باهاشون زیاد حال نمیکنم و اصلا شارپ نیستن. بعنوان دوربین دم دستی خوبن ولی میخوام یه دورین نیمه حرفه ای داشته باشم.
هدفم اینه که در این برهه ماکزیمم تا 1 تومن بذارم. ( با لنز و ...) هرچند چندتا از دوستام که عکاسی حرفه ای میکنن مثل شما یه راست D90 رو پیشنهاد دادن. که نورنگار با کیت 18-105 میده 1200. (تازه بدون کیف و رم ...)
آقا دوربینی معرفی کنید به من که قیمتش تا 170 تومن باشه . ترجیحا با لنزهای معروف مثل اشنایدر برای سامسونگ و .... لرزشگیر اپتیکال داشته باشه . چند مگاپیکسلش هم مهم نیست 8 یا 10 .
راستی این سامسونگ رو الان کدوم کشور تولید میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
سونی تو این رنج میشه پیدا کرد ؟؟
لطفا چند صفحه آخر رو بخونید :)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4783858&postcount=5136
دوستان یه سوال میکنم خواهشا نخندید:31:
توی دوربین های حرفه ای که لنزاشون عوض میشه
زوم به چه شکلیه ؟ یعنی خود دوربین که زوم نمیکنه و باید با لنز زوم کرد درسته ؟
بعد مثلا لنزی که 18-55 باشه یعنی فقط سه برابر زوم اپتیکال داره؟
برای زوم های بالا مثلا 20 برابر باید چی کار کرد و از چه لنزی استفاده کرد؟
مثلا لنزی مثل Canon EF 28 – 300mm f/3.5–5.6L IS USM حدودا 11 برابر زوم میکنه؟
یکم این قضیه رو برای بنده روشن میکنید...
ممنون دوست عزیز اینو دیده بودم . من تقریبا 6 صفحه آخر رو قبلا دیده بودم .نقل قول:
میخواستم ببینم تو سونی سری دبلیو هست تو این قیمت ؟؟؟ پاناسونیک چی ؟؟؟؟ یا سامسونگ . اینهایی که لنز معروف هستن ؟؟ :31:
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
امین جان هماطور که خود شما هم اشاره فرمودید از تقسیم فاصله کانونی در حالت تله بر حالت واید زوم اپتیک لنز بدست میاد و در هر دو مورد که اشاره داشتید زوم اپتیک 18-55 برابر 3 و 28-300 برابر 11 هست .شخصا بیشتر از 18-300 تامرون ندیدم .
پاینده و کامیاب باشید
اینجا رو یک نگاهی بندازین :نقل قول:
کد:http://imaging-resource.pricegrabber.com/search_attrib.php?page_id=48&st=filter&lo_p=0&hi_p=200&form_keyword=
موفق باشید :10:کد:http://reviews.cnet.com/digital-camera-reviews/?filter=100021_10061970_&tag=mncol;srt&sort=edRating7+desc
نقل قول:مباحث فنی و بحث درباره اصطلاحات تخصصی رو در تاپیک خودش پی بگیرید، دوستان ... همونطور که از نام تاپیک برمیاد اینجا مشاوره برای خرید هستش... اینطوری هم نظم تاپیک ها حفظ میشه و هم اینکه پست هایی که بحث مفید توش شده زیر انبوه صفحات مشاوره خرید گم نمیشه.نقل قول:
ممنون.
نقل قول:بودجه ای که در نظر گرفتی ، یه بودجه زیر متوسط محسوب میشه، بنابراین از یک طرف انتظار تنوع چندانی نداشته باش و از یک طرف دیگه نمیشه ریسک کرد و خلاصه در این بودجه، مهمترین عامل یعنی کیفیت رو باید جستجو کرد ..نقل قول:
بهرحال canon در این رده دوربین هایی داره که کیفیت شون نسبت به مدلهای هم رده بیشتر تحسین شده ... سامسونگ مدل ارزون قیمت داره، اما شک دارم از نظر کیفیت در حد کارای دو سه تا مارک معروفتر باشن و تعریف خاصی هم ازشون در ریویوهای معتبر نشده .. سونی، مدل w220 رو داره که مدل خوبیه و رقابت می کنه با کارای canon در این رده، اما فکر می کنم بالای 200 باشه .. همینطور پاناسونیک... یعنی افزایش بودجه لازمه.
سلام.من بین سه تا دوربین موندم کدومو انتخاب کنم.اگه ممکنه منو یکم راهنمایی کنید.برای عکاسی از طبیعت و محیط های بسته . در ضمن فیلمبرداری هم یه کم برام مهمه.
canon 550D
Nikon D90
Canon 50D
Sony A550