هیچ راهی نداره....نقل قول:
یعنی تو نسخه PC دونفره نمیشه ؟؟؟ یعنی هیچ راهی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
Printable View
هیچ راهی نداره....نقل قول:
یعنی تو نسخه PC دونفره نمیشه ؟؟؟ یعنی هیچ راهی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
نهنقل قول:
مگر چند تا پی سی شبکه بشید ، مثل گیم نت
من یاده Pes رو میشد بین کنسول و PC شبکه کرد بازی کرد . این اویل 5 هم میشه ؟
سلام
من روی یه سیستم بازی رو تموم کردم حالا میخوام بازی رو روی یه سیستم دیگه اجرا کنم و همچنین ادامه بازی بیاد ولی وقتی ذخایر بازی رو توی My Documents مریزم ذخایر رو نمیخونه یعنی پروفایل رو میخونه ولی همه مراحلی که رفتم قفل شدن و باید از اول شروع به بازی کرد!
کسی میدونه من چکار باید بکنم!؟
سلام
من چند وقت پیش بازی رو رو نرمال تا آخر رفتم و یه اصلحه وا شد
بنا به دلایلی اون سیو پاک شد
حالا رو آماتور-نرمال-سخت-پروفشنال تا آخر رفتم هیچی هم وا نشده!!!
سلاح های ویژه و بینهایت کردن تیر سلاح ها در RE5نقل قول:
سلام
من چند وقت پیش بازی رو رو نرمال تا آخر رفتم و یه اصلحه وا شد
بنا به دلایلی اون سیو پاک شد
حالا رو آماتور-نرمال-سخت-پروفشنال تا آخر رفتم هیچی هم وا نشده!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4293828&postcount=3510
تازه با بازی مایکل اسکوفیلد از رار از زندان!!!:8:نقل قول:
___
آقا بازیو اجرا میکنم سریع می پره بیرون!چه کنم؟
رو 360 هنگام بازی انگار یه خط افقی وسط صفحه هست مثل اینه جدا میکنه هنگام چرخیدن یا تو دمو ها هه........... بازی هم شرکتی هست چرا
سلام. یه بار خودم این بلا سرم اومده. کل چیزایی رو که به دست آورده بودم با تعویض ویندوز از دست دادم. کپی save ها به گفته ی سایت های خارجی غیر ممکنه. شاید بتونید با duplicate کردن کامل پروفایل این کار رو انجام بدید.نقل قول:
:40::40::40::40::40:
از Save Game Unlocker مخصوص این بازی استفاده کنید ، حجمش زیاد نیست - توی تورنت بگردید هست . منتها یادتون باشه که نمیتونید سیو رو کپی کنید ، فقط میتونید آنچیزی که از دست میدید رو برگردونید روی یک سیو جدید .نقل قول:
البته اگر بازیتون اورجینال بود این مشکل رو نداشتید ، سیوتون رو منتقل میکردید روی سرور های مایکروسافت و لایو و بعد دوباره ریکاور میکردید .
من تو اویل 5 همه چی رو آزاد کردم3 لباس برای شیوا 3 لباس برای کریس تمام تفنگا تیرشون بینهایت و تیر کمون شیوا و مسلسل کریس رو هم آزاد کردم تنها چیزی که مونده اینه که اگه تمام راند ها رو با نمره S تموم کنی یه چیز دیگه آزاد میشه من آخر همه چپترها همه چیز رو S می گیرم به غیر از accuracy کسی میدونه این به چی ربط داره؟
اخه اگه همه راند ها رو تو همه چیز S بگیری یه چیزی ازاد میشه.
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
اون یعنی دقت ضربه
سعی کن هد شات کنی و گلوله هات به هدف بخوره
یعنی اینکه باید از 10 تا تیری که شلیک می کنی حداقلش 8-9 تاش به هدف بخوره
یعنی به جمع کردن وسایل یا کتک نخوردن یا گرفتن فایل ها ربطی نداره؟
نه ربطی نداره
دست آخر هم همه چپتر ها رو S بگیری فقط عروسک وسکر رو باز می کنه همین!
بازی چند ساعت طول میکشه با گیم پلی متوسط رو به کند ؟چند مرحلست ؟
آخه موندم اینو اول بازی کنم یا شانک رو واسه همین اونی رو میخوام اول بازی کنم که کوتاه تره ؟
بازی راهنمای قدم به قدم فارسی هم داره ؟
چیزی در حدود 6 ساعت طول میکشه.............نقل قول:
بازی چند ساعت طول میکشه با گیم پلی متوسط رو به کند ؟چند مرحلست ؟
آخه موندم اینو اول بازی کنم یا شانک رو واسه همین اونی رو میخوام اول بازی کنم که کوتاه تره ؟
بازی راهنمای قدم به قدم فارسی هم داره ؟
ولی خب این از شانک بهتره....
فکر کنم این جا داره یه دوری تو تاپیک بازی بزن یا سرچی بکن
از کدوم لحاظ ؟ به نظر من از نظر جذابیت و گیم پلی و سرگرم کنندگی شانک خیلی بهتره : دینقل قول:
ولی خب این از شانک بهتره....
دمت گرم بابا .نقل قول:
نوید جون تو که میدونی سری Resident Evil مثل ناموس منه لااقل این جمله رو تو اسپیلر میذاشتی که چشم من بهش نخوره .:10:
تو خودت نام کاربری منو ببین دیگه اما این 5 حداقل برای من غیر قابل تحمل بود حتی 1 بار هم تمومش نکردم اما کلا ما به شما ارادت داریم رئیس : دینقل قول:
شانک مال محله های پایین شهرـه آمریکاس خیلی غلظت داره : دینقل قول:
اولا شانک نه و شنک...
اولا شانک نه و شنک...:دی
دوما شما که نمی فهمید survival horror چیه لطفا الکی در تاپیک این بازی وزین و مقدس پست کفر بر انگیز ندین...:دی
سوما این فتنه بر انگیزان انتظار دارن بازی به سبک همون دهه 90 باشه...:دی
روی DMC جدید هم الکی سر و صدا میکنن و من مطمئنم یکی از بهترین ها خواهد بود....
چهارما مدااااااارکم موجوده:
8.5/10 GameSpot
Game trailers 9.0/10
VideoGamer 9.0/10
IGN 9.0/10
Game informer 9.5/10
از اون لحاظ میگم که دوستمون بر سر دو راهی انتخاب که کدوم رو اول بازی کنه مانده بودنقل قول:
از کدوم لحاظ ؟ به نظر من از نظر جذابیت و گیم پلی و سرگرم کنندگی شانک خیلی بهتره : دی
گفتم اول بازی رو بازی کنه که درجه 4 هستش گیم پلی هیجان پایینی داره بازی کنه زده که شد از بازی (خودم بعد 15 بار بازی کردم:40:)....بعد بره شانک بازی کنه روحیش برگرده و صفا کنه
البرز جان حرف شما سنده مدارک نمی خواد.
بازی بسیار جذاب هستش....
نقل قول:
:40::10:خیلی حال کردم:7: :40:
با سلام
من یه جا بازی گیر کردم که یه آدمی رو دار زدند و دستش یه دسته کلیده باید این کلیدا رو ازش بگیرم(تیر بزنم تا دسته کلید بیفته و باهاش درو باز کنم(اینو توی راهنما خوندم )
حالا من تیر ندارم که بزنم توی دسته کلیید هر چیم شمشیر میزنم فایده نداره اون دورو ورا هر چی گشتم تیر پیدا نکردم توی هندونه ها هم زدم پیدا نشد این زنه هم تفنگشو نمیده من یه تیر بزنم
باید چی کار کنم ؟
بازی تا آخرش این قدر سرده ؟این اولین اویلیه که من بازی میکنم و اویل های 1-4 رو بازی نکردم
راستی چرا همش تیر کم میارم ؟همش باید شمشیر بزنم -بازی واسه همه همین جوره ؟
ترینر نیست تیرم تموم نشه ؟
دوستان این DLC که اسمش Gold نمیدونم چی چی هست :31:برا pc هرگز نمیاد ؟!
نه عزیز اون مربوط به کنسول هاست هیچ اضافاتی نداره فقط بخش مولتی پلیر رو درونش گذاشتند برای کنسول ها
در مورد سوال دوم و سوم باید بگم بله برای همه همین جوره ؛ جلوتر بری از سرمای بازی یخ میزنینقل قول:
در مورد سوال دوم و سوم باید بگم بله برای همه همین جوره ؛ جلوتر بری از سرمای بازی یخ میزنینقل قول:
ممنون حاحا این تیکه رو چه جوری رد کنم ؟من هنوز اینجا گیرم
میتونی اون مرحله رو از اول برینقل قول:
یا یه مرحله قبل رو بری و تیر جمع کنی
یا قبل از شروع بازی اونجا که تیر و تفنگ و ... رو انتخاب می کنی تفنگ یا تیر همراهتو بگیری .
دوست عزی شما داری EVIL بازی می کنی نه یه بازی شوتر مثل Call of duty پس طبیعتا هدف اصلی در این بازی تیر اندازی و جنگ نیست .نقل قول:
تک تک تیرها رو باید با هدف شلیک کنی و تا اونجا که میتونی از چاقو برای کشتن انتخاب کنی .
درضمن سبک بازی EVIL اینه و یه سبکه خاصه پس بازی سردی نیست اگه شما دنبال یه بازی تیراندازی و بکش برو جلو هستی بهتره این بازیو ادامه ندی .
تا اول چپتر 3 رو رفتم نظرم عوض شد همچینم سرد نیست اینکه اولین رزیدنت اویلیه که بازی میکنم تا حالاشو دوست داشتم
فقط چند تا سوال ابتدایی چون من با این سری بازی آشنایی ندارم
1- این نارنجک فلش و انواع اقسام نارنجک دیگه دارم اما نمیتونم پرتاب کنم فقط میده به شیوا -با چی باید پرتاب کنم ؟با g که نشد
2- این گیاه سبز رو باید بدم شیوا که اون سالمم کنه-نمیتونم خودم خودمو سالم کنم ؟
3- ای گیاه قرمز کارش چیه ؟
4- توی اول مرحله ها همون جا اسلحه میخری میفروشی تیر خرید فروش نداره که تیر بخرم؟
ممنون میشم این سوالا رو جواب بدید
1 - چرا بابا پرت میکنهنقل قول:
2 - چرا میتونی
3 - با سبز ترکیبش میکنی نقش اسپری رو بازی میکنه ، یعنی جونت هر چه قدر باشه تا ته پر میکنه .
4 - نه نداره ، تیر رو از در و دیوار و کشتن پلاگاها به دست میاری .
نقل قول:
ببخشید همشو گفتید میشه اما نگفتید چه جوری ؟
1- چه جوری پرتاب کنم ؟با g? نمیشه
2-چه جوری خودمو سالم کنم ؟
3- چه جوری ترکیب کنم ؟
4- پلاگاها چیند ؟
1 - همون طوری که تیر اندازی میکنید ، فقط به جای اسلحه باید نارنجک بگیرید دستتون .نقل قول:
2 - برید توی لیست چیز هایی که دارید ، روی گیاه (شبیه یه شیشه سبز میشه) کلیک کنید و بعد Use رو بزنید .
3 - مثل قبلی ولی این بار به جای Use از Combine استفاده کنید .
4 - به اون جک و جونور هایی که میوفتند به جونتون توی شماره 4 میگفتند پلاگا توی شماره 5 میگن ماجینی (البته در پاایین ترین سطح دشمنان وگرنه هر کدوم یک اسم خاص خودشون رو دارند) بعد من با پلاگا بیشتر از ماجینی حال میکنم بهشون میگم پلاگا :31:
اگر میخواید اسم جک و جونور ها رو بدونید اینجا رو بخونید :کد:http://planetresidentevil.gamespy.com/wiki/Resident_Evil_5_Monsters
سلام.
من تازه میخوام این بازی رو بازی کنم.
نسخه 2 دی وی دی رو خریدم.بازی رو نصب کردم و اجرا میشه.
ولی برای اینکه بازی سیو بشه ، باید اکانت Windows live داشته باشی.اکانت رو هم که وارد میکنم میگه باید key رو وارد کنی؟
key رو باید از کجا گیر بیارم؟
یک کرک سالم از بازی کسی میتونه بذاره اینجا؟
نقل قول:
دوست عزیز شما باید اکانت افلاین بسازی که نیازی به سریال نامبر و اینجور چیزا نداره - که برای اینکار باید تو همون برنامه وقتی به اون صفحه میرسی که کلی نوشته و توضیحات داره کمی بیای پایین تر و اونجا گزینه ی ساخت اکانت افلاین رو میبینی و روش کلیک کنی و ادامه ی کار و بعدشم حله.
. موفق باشید:10:
شما به اکانت آفلاین احتیاج داری که روشش توی این پست توضیح داده شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447414&postcount=13116
نقل قول:خیلی ممنون از توضیحاتتون.:11:نقل قول:
مشکلم با راهنمایی های شما رفع شد!
سلام.
می خواستم ببینم نسخه gold edition این بازی ارزش دانلود داره یا نه ؟
dlc خوبی هست یا نه ؟
یه جایی برا دانلود گذاشته بود گفتم اگه خوبه دانلودش کنم.
راستی زمانی که من دانلودش کنم میتونم به غیر از dlc بازی معمولی رو هم بازی کنم ؟
ممنون.
سلام بچه ها میخواستم بپرسم این ورژن هم مثل قبلیاش با موس نمیشه بازی کرد؟
بازیش چطوره؟من باورژن قبلش خیلی حال کردم.این به پای اون میرسه؟
سلام بچه ها میخواستم بپرسم این ورژن هم مثل قبلیاش با موس نمیشه بازی کرد؟
بازیش چطوره؟من باورژن قبلش خیلی حال کردم.این به پای اون میرسه؟