خب.متاسفانه بازی مساوی تموم شد...نمیدونم چی بگم....فقط میگم اسپانیول هر چفدر هم خوب بود در حد نام رئال نیست که بیاد تو سانتیاگو از ما امتیاز بگیره.ولی فوتباله.به اسم تیم ها توجهی نمیکنه...
خب.متاسفانه بازی مساوی تموم شد...نمیدونم چی بگم....فقط میگم اسپانیول هر چفدر هم خوب بود در حد نام رئال نیست که بیاد تو سانتیاگو از ما امتیاز بگیره.ولی فوتباله.به اسم تیم ها توجهی نمیکنه...
این چرا این جور شد...
من نیمه اول رو نتونستم ببینم اما نیمه دوم اسپانیول چیزی نداشت ئاسه گفتن که ....
چقدر موقعیت از دست رفت...
نمی دونم چرا وقتی میرزایی گفت چهار دقیقه مونده بازی تموم شد فکر کردم شوخی می کنه خیلی زود بازی تموم شد انگاری...
نیمه اول بازیه اسپانیول چه طور بود....
توقع نداشتم رئال این جوری کنه...
چقدر از این نتیجه مساوی بدم میاد...
راستی بازی بعدی کیه...
من برنامه هارو داشتما ذخیره کرده بودم اما هاردم فرمت شد همه چی رفت ...
بازی با بارسلونا می دونید کیه؟
خبری ام از روبن داشتین بزارین ببینم باز چی شد...
ولی نیمه دوم بازیه قشنگی بود حیف که مسادی شد رفت...
امیدوارم بازی بعد جبران بشه.....
رئال ...رئال همیشگی نبود...
اگه روبن مصدوم نمیشد می بردیم ...
حیف شد باید می بردیم امتیازش خیلی مهم بود
ولی عیب نداره وقت برای جبران هست
این درنته رو باید بندازیم بره ...
فقط بلده موقعیت ها رو خراب کنه ...
خیلی بی تجربس
فردوسی پور بی طرفه؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!نقل قول:
راستی من فکر میکردم مزدک ابله رئالیه ولی فهمیدم اینطور فکر کردن ابلهیه چون تمام کسانی که درسازمان هستن ضد رئالی هستن اون از خرس گنده خیابانی و اون از پیمان و غیره و علیفر و اسماعیلی و تنها شاید فردوسی پور خوب باشه چون بدون اینکه از تیمی طرفداری کنه گزارش میکنه این مزدک هم اومده بارسا 20 موقعیت گل داشت خوب به ... لا اله به من چه که چند تا موقعیت گل داشت ولی خوب در کل به نظر من حق هم داشتند رئال رئال همیشگی نبود.
پیمان یوسفی هم فقط عشق استقلال داره....
در کل مجریا اینطورین...:
فردوسی پور:اولش رئال رو دوست داشت(بخاطر زیدان وقبلش هم فیگو)..اما بعد از رفتن رونالدینهو به بارسا طرفدار اون تیم شد...البته بعید نیست که بخاطر رونالیدنهو این دفعه طرفداره میلان شه....
خیابانی:عشق هانری!هر جا که هانری بوده اونم طرفدارش میشه...یه زمانی هی میگفت آرسنال...حالا هم میگه بارسا...اگه حتی هانری بیاد استقلال(با وجود اینکه جواد پرسپولیسیه!)اونم میشه استقلالی!: دی
یوسفی:گفتم که عشق استقلال داره(دمش گرم!: دی)یادم میاد که تویه بازی استقلال توپ دست یه مهاجم استقلال تویه محوطه شش قدم بود و این یهو درومد گفت"بزن دیگه"!!!!: دی...اما در کل از تیمای اروپایی تغریبا طرفداره رئاله...
میرزایی:تا حالا کسی رو اینقدر عاشق ایتالیا ندیدم!جام جهانی کره و ژاپن رو اگه بیاد بیارید،بازی ایتالیا و کرواسی که دوتا گل ایتالیا آفساید اعلام شد(انصافا داور اون بازی رید و کلن هم حروم شد)اشکش درومد!در مورد باشگاه هم از تیمای اسپانیایی بارسا رو بیشتر دوست داره...اما نه به اندازه تیمای ایتالیایی!
علیفرد:عاشق لیگ انگلیس! والبته منتقد دفاع 4 نفره خطی!: دی..ولی اگه بهش پیشنهاد کنن که دوتا بازی هست،یکی انگلیس و یکی هم از لیگ اسپانیا که پولی که برای اسپانیا میگیری بیشتره،حتما انگلیس رو انتخاب میکنه!
رضا جاودانی:میدونم مجری نیست!اما خوب طرفداره رئال...یادم نمیره که چه کل کلایی تویه برنامه های مربوط به فوتبال با فردوسی پور میکرد...دمش گرم....
خواهش میکنم نشید مثل بارساییها!نقل قول:
3- کاناوارو هرچه سریعتر باید برگرده ناپولی
دیدید چیکار رونالیدنهو کردن؟!؟!؟ما هم داریم همون کار رو میکنیم...
من اصلا حاضر نیستم که کاناوارو رو از دست بدیم...درست که از هر 10 بازی تویه 2-3 تاش ضعیفه(که البته دیشب اصلا تغصیرش نبود...)اما تویه 7-8 تای بعدی خوبه و تویه 4-5 هم که عالیه....زمان اوج بارسا و رونالدینهو یادم نمیره که چطوری این رونالدینهو رو سوسک کرد!
اینقدر بهش بد نکنیم...منکه دفاعی به این خوبی ندیدم...حیف که یخورده سنش زیاده..وگرنه حرف نداره...درنته رو موافقم...اما فابیو خیلی خوبه...
مشکل دفاع رئال مدافعین کنارین....هاینزه یکی از بازیکنای محبوب منه...اما دیشب ضعیف بود و کلن هم خیلی نفوذ میکنه...راموس هم که واقعا من نمیدونم چش شده؟!؟!اما بازم اونم خیلی نفوذ میکرد و دفاع خالی میشد...
کاسیاس هم من گفتم که نباید ببریمش تویه حاشیه و خود هواداران رئال این بلا رو سرش آوردن...من اگه جای شوستر باشم،یه دو-سه تا بازی میذارمش بیرون تا بخودش بیاد....اینقدر گفتیم که باید بشه بهترین که دیشب توپ رو میزد تو اوت ومیخندید!!!!
در کل تیم به یخورده شوک نیاز داره...مثل نیمکت نشینی ایکر...نیمت نشینی راموس...
سلام:
گرچه مساوی بسیار ناراحت کننده است ولی من فراموشش کردم و بهتر هستش که به اینده فکر کنیم و بازیهای که در پیش داریم و رئال دو هفته دیگر مقابل اتلتیکو مادرید بازی خواهد داشت و از همین الان باید به فکر اون بازی بود .
ایول ....
روبن هم مصدومیتش زیاد جدی نیست ....
ممنون ممد جان ( عیب نداره میگم ممد ؟؟؟ یا بگم محمد ؟؟ یا فرقی نمیکنه ؟؟ :دی)
رئال تو دربی مادرید باید روی بارسلونا رو که تو این هفته 6-1 اتلتیکو رو برده کم کنه و کمه کم 7 گل بزنه . هر چند این بارسلونائی ها هم کم رو ندارن
محمد خیلی ممنون...کارت عالیه...
دقیقا! این بازی خیلی مهم هست، و مهم تر از اون بازی بعدی که با یوونتوس هست! امیدوارم تو بازی های ملی کسی مصدوم نشه!نقل قول:
نه...فردوسی پور 3.4 سال پیش دیوونه لیورپول بود و مایکل اوون.خودش هم تو یه برنامه تلویزیونی این و گفت:31:نقل قول:
آره.واسه من اگه ما از گروه صعود کنیم بعد یوونتوس هم حذف بشه و نیاد بالا انگار رئال قهرمان شده(فهمیدین چی گفتم:27:)نقل قول:
خدا میدونه چقدر از این یووه بدم میاد.فکر کنم هممون همینجور باشیم.بازی این هفتش رو هم به سلامتی باخته:31:
بازیه بعدی کیه ؟
بازی بعدی این هفته نه هفته بعدش فکر کنم شنبه مقابل اتلتیکو در زمین خودش مسابقه داریم.
به امید پیروزی ...
او مای خدا! : دینقل قول:
گاگو به تمرینات بازگشت
شارژ میشویم!خیلی خوشحال شدم...دلم تنگ شده بود واسه این خوشکله...
-------------------
من نفهمیدم الان!یعنی شما میگی از رونالدینهو خوشش نمیاد!؟؟!؟!یا اینکه از رئال خوشش نمیومده؟!؟!؟!نقل قول:
نه...فردوسی پور 3.4 سال پیش دیوونه لیورپول بود و مایکل اوون.خودش هم تو یه برنامه تلویزیونی این و گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر دوصورت این عشق رونالدینهو داره اگه بگی در موردش صحبت میکنم...در مورد رئال هم بگم که این از فیگو و زیدان خیلی خوشش میاد و برای همین طرفداره رئال بود....در مورد اوون هم بگم که فکر کنم زمانی که تویه اوج بود،کسی نبوده باشه که دوسش نداشته باشه...وقتی اومد رئال من از خوشحالی بال درآوردم!: دی...البته الانم خیلی دوسش دارم...
-----------------------
در مورد بازی با یووه هم بگم که ما هر وقت رو فرم بودیم هم متاسفانه به یووه باختیم!حالا چه برسه که وضع دفاع اصلا جالب نیست...امیدوارم گاگو جونم یه سروسامونی بده به دفاع...
خیلی دوست دارم رونالدو بیاد به رئال ولی دیگه این کارایی که شد و روبینهو رو از دست دادیم دیگه نشه...
نقل قول:
هیچ کدوم...:10:
الان آره.یعنی تا پارسال طرفدار بارسا بود.الان و نمیدونم:31:
اینم مثل میرزایی به خاطر رونالدینیو بارسا رو دوست داشت
سلام:
چطورین عزیزون خوبین سلامتین؟
در مورد رونالدو بگم من دوست ندارم که اون بیاد رئال نه بخاطر مسائل حاشیه ای و نه بخاطر پول زیاد نه بخاطر بر هم خوردن جو تیم بخاطر اینکه من عاششششششششق اینم که اون بیاد رئال. دی:
خوب در ادامه باید بگم که والا در مورد رئال عزیز یه چیزی به ذهنم رسید و اینکه باید حتما ما در زمستان تجدید قوا بشیم وگرنه کلامون پس معرکه اس اما خوب فعلا هم رئال تیم خوبی داره فقط خدایشش شوستر مربی در حد و اندازه های رئال نیستش.
جان ما خوب نگاه کنین دفاعمون خوبه یعنی بازیکنهای خوبی داریم -هافبکها معرکه -حمله هم که خوب گل میزنن پس این مشکل لعنتی کجاس؟؟
بدون شک کادری مربیگری هستش غیر اینه؟
در کل باید که مربی در حد و اندازه های رئال رو داشته باشیم به نظر من اخراج کاپلو اشتباه بود ما میتونستیم باهاش به جاهای بهتری هم برسیم.
اما باز هم میگم این بازیکنها در زمستان نیاز ما هستن:
1:رونالدو
2:کان اخرو
3:ابراهیموویچ
4:میکا ریچارد
5:یه دفاع خوب با توجه با اظهار نارضایتی ویدیچ میتونه گزینه خوبی باشه.
احمد جان با يه قسمت صحبت هات موافق نيستم. به نظر من كاپلو به درد ريال نميخوره خيلي دفاعي كار ميكنه. خوراكش 1-0 2-1 و از اين نتيجه هاست. در مورد شوستر هم بگم بد نيست ولي خوب ريال لياقتش بيشتر از اين حرفاست.
نيم فصل هم حتما بايد يه مهاجم مشتي بيارن وگرنه به مشكل بر ميخوريم.
درستهنقل قول:
به نظر من بنزما بهترین گزینه اس
آره ايول منم ازش خوشم مياد.نقل قول:
ايين اينجا جاش نيست بگم ولي نتونستم نگم كه با امضات خيلي حال كردم. فقط كاكا
يه روزي شايد بياد ريال. :10:
سلام بچهای گل:
خوب در مورد کار کاپلو بگم که واقعا مربی بزرگیه اما خوب چندان بازی زیبا رو نمیپسنده و اینکه بگم دوستان عزیز پس کی یعنی نه کاپلو نه شوستر پس کی ؟
مورینهو :اون که از کاپلو دفاعی تر بازی میکنه.
فرگوسن:نافش رو با منچستر بریدن عمرا جدا بشه
ونگر:اصلا باهاش حال نمیکنم میاد رئال مهد کودک راه میندازه
انچلوتی:اصلا و ابدا اگه تو میلان موفق شده بخاطر ستارگانش بوده تمام
؟؟
پس کی؟
کی میتونه مربی موفقی برای رئال عزیز باشه نظر بدهید.
در مورد بنزما هم بگم صد در صد گزینه خوبیه برای رئال و اینکه میتونیم از هانتلار هم استفاده کنیم و اینکه کم کم فابرگاس داره به انتقال فکر میکنه برای اون هم جا باز کنید.
پس باید با علی دایی وارد مذاکره بشننقل قول:
جالب بود دوست عزیز.
اما خوب نه بیایم کمی جدی تر باشیم.
این گزینها که نه پس کی ؟
ولی به نظر من بهترین گزینه برای رئال میتونه یک اسپانیایی باشه که دیگه رئال براش از پرورش گلهاش مهم تر باشه.
با علی دایی موافقم!!: دینقل قول:
پس باید با علی دایی وارد مذاکره بشن
الان زنگ میزنم کالدرون تابا دایی تماس بگیره و مذاکره کنه!!!: دی
البته بعیده که بیاد رئال!!!: دی
----------------
به نطرم کاپلو مربی خیلی خوبی بود...یعنی اگه اونسال کاپلو رو نداشتیم،این رکورد سه سال بی جام موندمون الان بیشتر هم شده بود...
اما حالا که شوستر هست...باید ازش حمایت کرد...یه سری کارهای احمقانه میکنه....اما در کل کارش رو بلده...به نظرم خوبه....
در مورد بازیکن هم ما به مهاجم احتیاج داریم فعلا...من نظرم روی لوکاسه آلمانیه.......
احمد جون...خیلی سخت نگیر بابا...بیچاره خواسته بگه با احساسم!: دینقل قول:
ولی به نظر من بهترین گزینه برای رئال میتونه یک اسپانیایی باشه که دیگه رئال براش از پرورش گلهاش مهم تر باشه.
من از شوستر خوشم می یاد درسته بعضی وقتا...
ولی خوبه...
در ضمن نبینم دیگه علی دایی رو تحت فشار قرار بدینا...
مهم تیم ملیه...افتاد : دی
علی دایی بره بی سرمربی چیکار کنیم هان....فعلا" تمرکزا رو کره شمالیه...
همین جوریش اوضاع.....ولش ..
ولی جدا" آ امسال عجب فصل نقل و انتقالاتی بود ما گفتیم الان رئال کولاک می کنه ولی فقط یه فن در فارتو گرفت...هر چند باز همونم خوب بود... ولی فکرش رو کنین الان رونالدو رئال بود چی می شد ( اسمایلی که رفت تو فکر )...
سلام :
عجب بحث جالب و فنی ای راه انداختم دم خودم گرم دی:
شوخی کردم بگذریم اما مسئله مهم.
خوب باید بگم که دوستان عزیز فعلا شاید شوستر خوب باشه چون تو تیم جا افتاده ولی خوب باید بگم عزیزان فکر سال دیگه با شوستر برام عذاب اوره.
و اینکه رفقای عزیز من کلا با مهاجمین جوان خوب هستم چه لوکاس باشه چه هانتلار و چه بنزما و حتی ابرام.
ولی خوب رفقا به فکر دفاع باشین ها چون تیمی قهرمان لیگ میشه که دفاع خوب داشته باشه ولی خدا رو شکر در هافبک دچار مشکل نیستیم.
دفاع رو حق داری........نقل قول:
ولی خوب رفقا به فکر دفاع باشین ها چون تیمی قهرمان لیگ میشه که دفاع خوب داشته باشه ولی خدا رو شکر در هافبک دچار مشکل نیستیم.
فکر کن که من برگشته باشم....!این دفعه شد بار چندمم؟!!
بابا ببخشید مارو...دیگه شما که میدونید سن و سالی از ما گذشته..!!!
همه ی پروفایلمو پاک کردمو قراره اگه سایت بفهمه و قبول کنه با یه یوزر جدید بیام...پس برم ببینم چه میکنم....
سلام رفقا مخصوصا زیزوی بزرگ :
چطوری زیزو جان اقا تو نباشی ما میبازیم ها بدون یه اسطوره ما کمیم حتما با ما باش عزیز.
خوب در مورد خبرها بگم ممد جان دستت درد نکنه خییلی ممنون .
در مورد خرید راموس باید بگم که برلوس کونی غلط کرده که میخواد راموس رو بخره اصلا چه معنی داره که با یه بازیکنی که هنوز قرار دادش مونده وارد مذاکره بشن مگه صاحاب نداره؟
خدا کنه گوتی به داربی برسه واقعا تو تیم تاثیر زیادی داره.
این رو تو که یه رئال هستی دیگه نگو احمد!نقل قول:
اصلا چه معنی داره که با یه بازیکنی که هنوز قرار دادش مونده وارد مذاکره بشن مگه صاحاب نداره؟
ما که خودمون در این کار خبره ایم!: دی
------------------
محمد دیوانه کردی مارو!من کلی دلم واسه این ---- تنگ شده و تو علاوه بر اواتارت،امضات رو هم....
کی برمیگرده این خوشکله؟؟؟اگه شوستر بازیش نده،خودم شخصا به حسابش میرسم!
برای اخبار هم ممنون پسر...
کلیپ تمرینات امروز نیستلروی و گاگو و روبن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/152693725/Nistelrooy_-_Gago_-_Robben_-__Www.OnlyRealMadrid.Com_.zip.html
مدير بارسلونا: هنوز هم خواهان جذب "بنزما" هستيم - بنزما: رويايم بازي در مادريد است!
----------------------
مدير فوتبال باشگاه بارسلونا علاقه اين باشگاه براي جذب كريم بنزما را تاييد كرد.
تكسيكي بگيريستين به پايگاه اينترنتي ليگ فوتبال فرانسه گفت: «بارها سعي در جذب بنزما داشتهايم اما، اين مساله هرگز امكانپذير نشد.»
وي افزود: «تابستان امسال هم تلاش خود را كرديم اما، او ميخواست در ---- بماند. در پايان همه چيز به تصميم خود بنزما بستگي دارد. ما روابط
فوقالعادهاي با او و باشگاه ---- داريم و بدون شك با بنزما در ارتباط خواهيم بود تا مطمئن شويم كه او قصد پيوستن به بارسا را دارد و او هم بداند كه ما چقدر مايل به جذب او هستيم.»
بنزما كه 20 سال سن دارد از بهترين گلزنان ليگ فرانسه طي دو سال گذشته به شمار ميرود.
در همين حال بنزما از علاقه زياد خود براي پيوستن به رئال مادريد خبر داده و گفت: «اگر سران رئال با ژان ميشل آئولا رييس باشگاه به توافق برسند، بازي در مادريد روياي من خواهد بود.»
آئولا همان كسي است كه دو فصل پيش انتقال محمد ديارا هافبك ---- به رئال مادريد را با مبلغ 26 ميليون يورو سبب شد و با قراردادي به مراتب هنگفتتر مايكل اسين را هم راهي چلسي كرد.
زندگینامه شخصی آرین روبن، ستاره هلندی رئال مادرید
نام: آرين روبن
تاريخ تولد :23 جولای 1984
محل تولد : بدوم ، هلند
قد : 181 سانتى متر
- آرين روبن در 23 ژانويه 1984 در استان گرانينگن متولد شد. او از همان کودکى و خيلى زود فوتبال را آغاز کرد. او پيرو متودcoerver است که توسط مربی فوتبال(Wiel Coerver) عمومی و مشهور شد. آرين به
عنوان بهترين بازيکن جوان هلند ، هنگامی که برایPSV بازی می کرد ،برگزيده شد و هم چنين در نوامبر 2005 توانست جايزه ی بهترين بازيکن ماه ليگ برتر انگليس را تصاحب کند . توانايی او در کنترل توپ و کار با
توپ او را به يک بازيکن ارزشمند تبديل کرده است. او همراه دوستش "ماتيا کژمان" در آيندهوون جوری درخشيد که هواداران آنها را "بتمن و رابين" ناميدند.(لقب کژمان بتمن بوده و تلفظ روبن هم مانند رابين مي باشد)
- آرين را سلطان سمت چپ زمين می ناميدند، جايی که خط کشی سفيد پايان زمين را در قسمت چپ را نشان می دهد. گروهی از کارشناسان از جمله : يوهان کرايف، مارکو ون باستن ، رانک رايکارد ، مارتين يول
و گاس هيدينک او را به عنوان مستعد ترين فوتباليست هلند وقتی فقط 17 سال داشت ، برگزيدند.
- آرين را می توان يک قهرمان شطرنج ناميد که در تنيس و واليبال نيز فوق العاده بوده و کلا مستعد در ورزش های گوناگون است.
او در سنين نوجوانی از بين فوتبال و تنيس ، فوتبال را برگزيد.
- آژاکس قصد امضای قرارداد با روبن را داشت، اما از آنجا که لئوبين هاکر در آن زمان برای " هانس روبن"(پدر و مدير برنامه های روبن) خيلی محبوب نبود و هم چنين به اين دليل که بين هاکر مادر آرين را با لفظ
دخترک مورد خطاب قرار داد و اسم آرين را اشتباها آريان نوشت، اين قرارداد هيچ گاه به امضا نرسيد.
- روبن درPSV درگيری هايی هم داشت . او پس از ابتلا به سرطان و پشت سر گذاشتن آن با موفقيت ، درگيری های شديدی با گاس هيدينک داشت. هيدينک که رفتار های بچه گانه ی او در هنگام بازی ، تمارض
ها و درخواست هايش از داور به ستوه آمده بود، اين موضوع را با مديران باشگاه در ميان گذاشت.
ون رای (رييس باشگاه PSV) کلا همواره از رودررويی با روبن و پدرش خودداری می کرد. در بيوگرافيش با گله از هانس آورده است:"هانس روبن حتی بعد از ترانسفر فرزندش به چلسی، مدام بابت پاداش های
پسرش درPSV غر می زده است."
مصاحبه ی جالب هانس در زمان انتقال پسرش به چلسی چنين است:"اين بسيار خوب است که آرين چلسی را برگزيد . سران رئال مادريد هم دنبال او بودند ، اما چه کسی حاضر است به مادريد برود؟ برای پول
ممکن است اما آرين آن تيم را دوست ندارد . آنها هر سال فقط خواهان بازيکنان جديدی هستند و آنجا محيط مناسبی برای بازيکنان جوان نيست . آرين طرفدار پر و پا قرص بارسلونا هم است."
.::پدر و مدیر برنامه های روبن::.
- آرين هيچ گاه در لندن محبوب نبود. پدرش همواره آماده ی گلايه و شکايت بود و خودش هم به گفته ی هم تيمی هايش شخصی بيش از حد منعطف و تا حدودی ضعيف بود.تمارض ها و شيرجه زدن های او ديگر
به چشم هواداران هم نامناسب می نمود.
- روبن در مورد سرطانش چنين گفته است:" دوران وحشتناکی بود . من بعد از مشاهده ی يک سری از علائم غير طبيعی به دکتر مراجعه کردم . او هم به من گفت که بايد نمونه برداری شود و فعلا منتظر
بمانم.انتظار واقعا کشنده بود . من نمی دانستم چه بلايی سرم آمده و در آن زمان فوتبال برايم خيلي اهميت نداشت و مهم ترین مسئله سلامتی ام بود."
- روبن در 9 جولای 2007 در گرانينگن با " برنادين ايلرت" ،دوست دوران دبيرستانش ازدواج کرده و حاصل اين ازدواج پسری به نام "لوکا" می باشد.
- يوهان کرايف ، ستاره ی فوتبال جهان در مورد روبن چنين گفته است:" روبن توانايی های شگفت انگيزی دارد . من انتظارات زيادی از او دارم و مطمئن هستم که او همه ی انتظارات من را برآورده می کند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همگی:
جدیدا خبر بنزما رو خوندم میگم فک کنم سران باشگاه رئال تو اینجا هم نفر داشته باشن (که اون منم دی:)اخه تازه بحث داشتیم که باید رئال بنزما رو شکار کنه که خبرها از لیست خرید حتمی رئال و نفر اول اون یعنی کریم اقا دادن جالبه نه؟
عجیب دلم میخواد سریع بازی با یوونتوس برسه تا این پیرزنها (یه وقت ناراحت نشه کسی این اسم مستعار رسمی هست که هوادارن بهش دادن)رو حالی کنیم جوون کیه یعنی رئال چیه .
خدا کنه که مصدوم نشه کسی و با تیم تکمیل بریم و جواب خوبی بخاطر اون شکست 2-0 در خانه خودشان که موجب حذف ما شد رو بدیم.
ولی من فک میکنم لاپورتا اینجا نفر داره
من اعتراف می کنم !!! من چند بار با لاپورتا دیدار کردم !!! :دی (احمد از همون دیدارها با غولها !!!!) :27::27:نقل قول:
راستی اگه کریم بیاد ! باقری نه ! بنزما :دی چی کمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــشه ! :40:
فکر می کنین بیاد ؟ بیاد 40-50 میلیون باید بدیم آخرشم یک روز در میون رو نیمکته ! :13:
زیزو کجایی که یادت بخیر ! من هنوزم میگم ما یه بازیشاز لازم داریم ! گوتی بد نیست اما خیلی خوب هم نیست ! من زیدانو میخوام !
دوستان تابلو نکنیناااا!من بودم و دارم بهش راپورت غلط میدم!: دی...لو ندیدااااااااااااااااااانقل قول:
من اعتراف می کنم !!! من چند بار با لاپورتا دیدار کردم !!! :دی (احمد از همون دیدارها با غولها !!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
گوتی به این خوبی...بذار از مصدومیت رها بشه...اونوقت تو باید بشینی رو نیمکت!: دینقل قول:
گوتی بد نیست اما خیلی خوب هم نیست ! من زیدانو میخوام !
بیا بریم خودم برات زیدان میخرم...با یه چیز خوبه دیگه!!!!: دی: دی