سلامنقل قول:
در حال حاضر پهنای باند مرکز صابری Congest هست و در حال افزایش پهنای باند هستیم.
Printable View
سلامنقل قول:
در حال حاضر پهنای باند مرکز صابری Congest هست و در حال افزایش پهنای باند هستیم.
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
با نمایندگیتون تماس گرفتید؟ شاید بتونند مشکلتون رو برطرف کنند تا اون 3 روز قطعی رو دوباره تجربه نکنید.
توجه:
طبق قولی که به مشترکین عزیز شهر مشهد داده بودیم دوستانی که در مراکز مخابراتی زیر سرویس اینترنت فن آوا رو استفاده می کنند، می توانند درخواست بدهند در صورتی که سیم کشی تلفن و مودمشون مناسب باشه، پروفایلشون رو بیشتر از 8 مگابیت بزاریم:
- استقلال
- فرشچی
- قدس
- طلاب
سلام دوستان ممنون میشم این دوتا سوال رو جواب بدید
سرویس نامحدود 128-su بعد از 11 گیگ , سرعت دانلود تا پایان ماه چقدر هست؟
و همچنین سرعت دانلود شبانه سرویس DP-128-5G چقدر هست؟ و توی سایت ندیدم شبانه چند تا چند هست؟
مرکز مخابراتی استقلال شامل فرامرز عباسی هم میشه یا نه؟
وضع فن آوا تو مشهد چطوره؟
مشترکهای فن آوا زیاد شدن و کمبود پهنای باند کاملا مشخص هست سرعت نوسان زیادی داره سرعت هم زیر 1 مگ هست کلا فرقی نداره خط روی 1 مگ باشه یا 10 مگ وقتی انقدر مشترک زیاد شده کمبود پهنای باند شدیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنبه میخوام تخلیه خط بدم تا سه شنبه اوکی میشه به نظرتون بیام فن آوا یا نه؟لطفا بدون تعصب نظر بدید:n02:نقل قول:
سلام فن آوا موضوعی به نام سیاست مصرف عادلانه نداره.نقل قول:
سرویس 128 محدود با Burst Speed 1 مگابیت هست و در صورتی که خطتون جواب بده می تونه تا 6 مگابیت هم باز باشه.
خیر، فرامرز عباسی یا مرکز صابری وحیده یا فرشچینقل قول:
در پست های قبلی در خصوص وضعیت فن آوا در مشهد توضیحات کامل ارائه شده. اگر سوال خاصی مدنظرتونه بفرمایید تا جوابشو در صورتی که بتونم خدمتتون عرض کنم.
لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
سرویستون باید بررسی بشه.
کمبود پهنای باند وحود نداره، در ساعات اوج مصرف شهر مشهد در مراکز مخابراتی انقلاب و صابری وحید Congest میشه که در حال افزایش پهنای باند هستیم.
بستگی به سرویس درخواستیتون داره، در ساعات اوج مصرف فعلا در مرکز شما مشکل Congestion داریم و حداقل 2 تا 3 هفته افزایش پهنای باندش زمانبره. اگه دوست دارید می تونیم فعلا سرویس 3 ماه رایگان بهتون بدیم تا استفاده کنید و بعد از افزایش پهنای باند، در صورتی که دوست داشتید تمدید کنید.نقل قول:
سرعت دانلود الان تو مرکز صابری چقدره؟با سرویس 256 یا 512 محدود؟ و بعد اضافه شدن پهنای باند چقدر میشه؟نقل قول:
2-پهنای باند کی اضافه میشه به مرکز صابری؟
3-سرویس 128 نامحدود چطوری هست؟بعد چند گیگ محدود میشی؟
4- کدوم پست توضیح دادید میشه بگید؟
نقل قول:
آخه خط مشکل داشته باشه یا هر مشکل دیگه که بررسی بشه چطور هست سرور داخلی خوبه و سرور خارجی همه زیر 1 مگ هست و بیشتر سرورهای خارجی تست هم انجام نمیشه کمبود پهنای باند یعنی همین که سرور خارجی تعطیل باشه که شده علت دیگه داره که سرور خارجی یا بمعنای دیگه ایتنرنت نباشه یعنی مثل خط ریست کنن ایترانت فن آوا تبدیل به اینترنت میشه؟
تهران هستم.نقل قول:
دوست عزیز این که خوبه برای من پارس آنلاین هستمنقل قول:
سرور داخلی داغون داغون ، سرور خارجی عالیه !
سلام
برای ثبت نام سرویس های بالای 128 ، گواهی موقت فارغ التحصیلی دانشگاه هم قبول میکنند ؟
من الان نه کارت دانشجویی دارم نه اصل مدرک تحصیلی :n03:
دوستان به خصوص اقای یا خانم فناوی مشهد من الان مشترک صبانت از ۷ سال قبل هستم و میخواستم کیفیت شرکت مذکور را بدانم سرعت در پیک مصرف قطعی نداره؟ یا افت سرعت ؟ کیفیت شبانه در چه حدیه در ضمن من در مرکز صابری هستم.
پارامتهای زیادی در سرعت دانلود موثره، سرویس 256 تا 2 مگ بازه و 512 تا 4 مگ.نمیشه دقیقا گفت سرعتتون چنده.نقل قول:
حدود 3 هفته آینده
سرویس های نامحدود مصرف عادلانه نداره و تا هر زمان که سرویس داشته باشید مثل همون اول سرعت دارید.
فکر کنم حدود 5 تا 10 صفحه قبل بود توضیح دادم. ولی سوال دیگه ای دارید بفرمایید توضیح میدم.
از چه سروری تست دانلود می گیرید؟نقل قول:
اگه با پشتیبانی تماس بگیرید مطمئن باشید ضرر نمی کنید. برام عجیبه چرا تماس نمی گیرید.
متاسفانه اطلاعات دقیقی ندارم. دوستان تهرانی اگر هستند، راهنماییتون می کنند.نقل قول:
داش کجای کاری دیگه گذشت اون زمان الان همچی میدن با پول:n09:نقل قول:
از چه سروری دانلود می گیرید؟ فکر کنم با پشتیبانی پارس آنلاین تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید، نتیجه بگیرید.نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به سیاست نماینده شهرتون داره، ما در مشهد نیاز به مدارک دانشجویی نداریم.
میشه بفرمایید علت اینکه می خواید پروایدر اینترنتتون رو عوض کنید چیه؟ قطعی فناوا کمتره ولی سرعتش نسبت به سایر همکاران محدودیت بیشتری داره در بعضی مراکز.نقل قول:
مرکز صابری وحید فعلا مشکل در ساعات اوج مصرف داره. کیفیت شبانه هم نسبت به سایر رقبا به نظرم بهتره ولی بازم نظرات دوستان بهتر می تونه کمکمتون کنه.
منظورتون اینه که تا 2مگ بازه یعنی سرعت دانلود 300 اینا هست؟نقل قول:
بعد منظورتون از سرویس نامحدود اینه که با سرویس 128 مثلا میشه 20 گیگ دانلود کرد؟با سرعت چند؟
....ویرایش ....
حذف بشه
جناب نمایندگی مشهد فن اوا
ببخشید فامیلتون بلد نیستم
به احتمال زیاد قصد گرفتن سرویس یک مگ دارم با حجم 6 گیگ
به چه صورت باید ثبت نام کنم و چه مدارکی نیاز هست
مرکز مخابراتی انقلاب هستم وضع این مرکز به چه صورت؟ مشکل خاصی که نداره؟
با تشکر
داداش در مورد امضاء ایا مطمئن هستی پشیگامان هم اینجوری شده؟نقل قول:
تو سایتشون چیزی زدن؟
سلام
Dr nima
اطلاع داده که بعد از یه مدت دانلود یهو سرعت شبانه اش محدود شده
تو سایتش نزده ولی
ممنون لطفا در مورد سرعت نامحدود128-su هم راهنمایی بفرمایید چون نوشته 11 گیگ هدیه دارهنقل قول:
سرویس 128 4 گیگ چنده ماهی؟
سلام دوستان
بطفا این سوال من هم هر کی میتونه جواب بده
تو تهران اگه سرویس ۵۱۲ با ۵ گیگ حجم خریداری بشه ، اول از اینکه خط اگه بکشه تا چقدر باز میکنن ؟ ( خطم تا ۱۰ مگ راحت میکشه )
دومین سوال هم اینکه با این سرویس در ساعت شبانه رایگان سرعت چقدر میشه ( بر فرض اینکه مرکز مخابرات خلوت باشه )
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک مشکل این که در برخی از ساعات برای یک لحظه محدود کلا قطع میشه مشکل دیگه این که حخم مصرفی در پنل کاربری رو بیش از اندازه واقعی نشان میده که شنیدم دیگر مشترکین این شرکت نیز همین مشکل را گویا داشتند یک مشگل دیگه ای که داشتم و با پیگیری زیاد رفع شد این بود که از ساعت ۱۱ شب تا ۷ صبح کلا قطع می شد!نقل قول:
پس این طور شما گفتید گویا تمامی شرکت ها در صابری مشکل یا مشکلاتی دارند.اما از فن اوا تعریف زیاد شنیده بودم!
سلام
توی منطقه مخابراتی با پیش شماره 3732 امکان ارائه adsl رو دارید؟
سلامنقل قول:
این سرویس سرعتش حدود 25 کیلو بایت هست .
به دلیل نزدیکی قیمت با 256 برنزی همون 256 برنزی توصیه میشه
سرویس 128 با حجم 3 گیگ ماهیانه 11800 تومان هست . 4 گیگ نداریم و باید حجم اضافه بگیریدنقل قول:
یعنی 128 نامحدود سرعتش25 هست با 11 گیگ هدیه؟؟؟!سرعت 256 نامحدود چند هست؟نقل قول:
نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
256 برنزی اگه منظورت باشه 30 هستنقل قول:
256 نقره ای 50 هست .
البته طبیعتا مقداری تلرانس داره این اعداد و خودم 256 نقره ای رو بالای 45 نگرفتم تا حالا
بعد طرح منصفانه هم داره یا نه؟سرعت 512 روی 70 هست؟نقل قول:
سرعت پیج باز کردن خوب هست یا نه؟