این گوشی رو دست 2 چقد میخرن؟ تمیز تمیزه!
Printable View
این گوشی رو دست 2 چقد میخرن؟ تمیز تمیزه!
سلام دوستان
کمک
میخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگردونم
هر کدی میزنم ارور میده
توروخدا کد اولیش چنده؟
کدش اینه:
#7370#*
کابل رو چی؟؟عوض کردی؟نقل قول:
PC-Suite رو دوباره نصب کردی؟؟
مطمعنی از درگاه USB کامپوترت نیست؟؟:5::5::5:
سلام
من گوشیم رو فرمت کردم
مشکل وایرلسم حل شدش
ولی هنوز اس ام اسام قاطی داره
کسی میتونه کمکم کنه
ورژن گوشیم 21 هتش
من 1 ماه پیش گوشی خودم و که تقریبا 3 سال بود داشتم و هیچ خط و خشی روش نبود با یه رم 4 فروختم 270:5:نقل قول:
هر مغازه داریکه میدید کف میکرد که 3 سال کار کرده:18::46: بیشترین قیمتیکه میخریدن 240 بود
یکی از دوستام که از نزدیک شاهد نحوه نگهداری گوشی بود:20: 270 خرید:8:
سلام به همه بچه هاي گل.نميدونيد باتري درست و حسابي بايد از كجا بخرم؟(تو علاادين)آخه باتري گوشيم خراب شد يكي ديگه6_7 ماه كه خريدم به قيمت 20 , اولش خوب بود ولي الان ضعيف شده. از كجا بخرم كه بعد از مدتي خراب نشه؟
راستي يه سوال ديگه.آنتن gps هم ميشه خريد .يعني دارن كه بخواي بخري؟
بله.هم کابل رو عوض کردم وهم اینکه ورژنهای مختلف pc-suit رو از مال خود گوشی تا جدیدتراش که دانلودکردم .امتحان کردم.نقل قول:
ازusb هم نیست چون وسایل دیگه مثل رم ریدر و هارد اکسترنال و.....رو میشناسه
تو یه سایت دیگه هم اینو مطرح کردم میگن احتمال داره از سخت افزارش باشه
سلام بچها
مشکل اس ام اس هام حل شد
از یه نرم افزار بودش که توی همین سایت معرفی شده بود
کاش کمی دوستان دقت میکردند
اگه درست متوجه صحبت شما شده باشمنقل قول:
وخداوند سرچ را آفرید....
با سلام خدمت همه اساتيد محترم.گوشي من n95 8g هستش و از ديروز چراغ فلش روشن شده و خاموش نمي شه ( چراغ با نور سفيد نه قرمز ) هر كاري مي كنم خاموش نمي شه.خاموش روشن مي كنم بازم روشنه.باتري رو در مي ارم تا مي خوام جا بندازم باز روشن مي شه.حتي گوشي وقتي خاموش هست بازم روشن مي مونه.كسي مي تونه راهنمايي كنه مشكل چيه؟ممنون مي شم.لازم به توضييح هست كه 2 روز قبل از اين اتفاق يه كم آب رو گوشي ريخت ولي اگه مشكا از آب باشه چرا بعد دو روز واكنش نشان مي ده.
هيچكي نميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منم دنبال انتن جي پي اس و بلوتوثم ميشه قيمت بديد.ممنون.
من می خوام یه گوشی n95 بخرم که اصل نیست فکر می کنم کره ای قیمتش خیلی مناسبه اما با زبان فارسی مشکل داره یعنی فقط تایپ عربی داره می تونم با نصب نرم افزار فارسیش کنم؟
در ضمن امکان نصب Acrobat reader power point و Word داره؟
کلا نظرتون در مورد گوشی های کره ای چیه؟
الان N85 دست دوم در حد آک میاد و 260 فروش میره ... نوی N95 میخوای؟
گوشی خوبیه ولی مثل فنلاندی های قدیمی نمیشه
بله n95 نو می خوام.نقل قول:
مسلما با فنلاندی های قدیمی نمی شه مقایسه اش کرد.
نوشته شده توسط amin2005
نقل قول:
سلام به همه بچه هاي گل.نميدونيد باتري درست و حسابي بايد از كجا بخرم؟(تو علاادين)آخه باتري گوشيم خراب شد يكي ديگه6_7 ماه كه خريدم به قيمت 20 , اولش خوب بود ولي الان ضعيف شده. از كجا بخرم كه بعد از مدتي خراب نشه؟
راستي يه سوال ديگه.آنتن gps هم ميشه خريد .يعني دارن كه بخواي بخري؟
هيچكي نميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:19:نقل قول:
:41::41::19::19::19::19:
:40:
سلام دوستان.
من میخام برنامه گارمین رو روی گوشی بریزم.ولی برای رفتن به حالت Data Transfer مشکل دارم.و پیغام میده که مموری کارت با برنامه دیگری در حال استفاده هستش.در حالیکه هیچ برنامه ای باز نیست .برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم از همه.
يه بار ريموو مموري كارت(remove memory card) رو بزن حل ميشه اگه نشد يه بار خاموش روشن كن.
پ.ن:
ريمو مموري رو ميتوني با فشار دادن دكمه پاور(1بار فشار بدي) بياري.
يا از اين جا:Menu-----Tools-----Utilitis-----Memory-----Options------Remove memory card
دوستان من قصد خريد n95 كلاسيك رو دارم ميخواستم بينم قيمتش چنده و آيا ارزش داره بگيرم يا نه؟در ضمن يشتر به خاطر دوربينش ميخوام اين گوشي رو بگيرم ولي تو قسمت(آلبوم عکس هایی که با گوشی نوکیا گرفتی) رو كه نگاه ميكردم n82 عكساش خيلي با كيفيت تره! نظر شما چيه؟
نه بالا. من خودم چند بار عکس های گوشی خودمو با N82 مقایسه کردم و این دو گوشی از نظر دوربین هیچ فرقی با هم ندارن.
فقط N82 به خاطر فلش زنون توی شب عکس های بهتری میگیره.
اگه من جای شما بودم و به خاطر دوربین میرفتم گوشی میخریدم، حتماً و حتماً N86 میخریدم. گوشی فوق العاده ای هستش.
سلام
آقا من یه مشکلی با n95 معمولیم پیدا کردم
وقتی کلید سمت راست هست که میگیری میره توی گالری که آیکون رادیو و پخش موزیک داره بدون هیچ مقدمه ایی آیکون رادیوش از بین رفته چطور میتونم این آیکون رو برگردونم سر جاش
نقل قول:
سلام
ميري تو همون جا بعد:
Options---------Menu items---------Options----------Add---------Application
بعد ميگردي راديو رو پيدا ميكني تيكش ميزني و Ok ميزني و مياي بيرون درست ميشه.:10::40::40:
با سلام
من نوکیا n95 ساده مموری خور دارم چرا وقتی اسناد مانند ورد و pdf رو روی گوشی میریزم باز نمیکنه ورد رو با 2003 و 2007 مینویسم مخصوصا فایلهای pdf های که از اینترنت میگیرم
رو گوشیم هردو نصب هست فایلهای pdf رو که میخاد باز کنه اولش باز میکنه ولی زود ارور میده و فایلهای word هم رو که اصلا باز نمیکنه ورژن برنامه adobe Reader LE1.5 و برنامه Quick office رو گوشیم نصبه.
لطفا راهنمائی کنید
یه بار گوشیتو مستر ریست کن. احتمالاً مشکلت حل میشه.
در ضمن ورژن گوشیت چنده؟ اگه ورژنگوشیت 31 نیست، سعی کن گوشیتو به ورژن 31 آپدیت کنی، چون توی ورژن های جدید معمولاً خیلی از مشکلات حل میشه.
الان گوشی n95 چند قیمت داره وبه این قیمت می ارزه
سلام من چند روزه با گوشیم یه مشکلی دارم وقتی میخام از طریق انتقال داده به کامپیوتر وصلش کنم هی میکه از کارت حافظه داره استفاده میشه و از یه طریق دیگه گوشی رو وصل کن ، در صورتی که هیچ برنامه یا فایلی در حال اجرا نیست با خاموش و روشن کردن هم درست نمیشه حالا میگید چیکار کنم ؟
نقل قول:
سلام:40:
منظورتون حالت ديتا ترنسفر هست؟؟؟؟؟؟؟
خوب يه بار Remove memory card رو بزن شايد درست شد:46:
اگه نه يه بار مموري تو در بيار دو باره بزن.
اگه بازم نشد ديگه.....
سلام.دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.زيادم خوش ندارم گوشيم بيوفته دست گوشي ساز.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم
يا مسيجات رو مموري كارته .يا اگه فونت گوشيتو عوض كردي ريختيشون (فونتا رو ميگم) تو مموري كارت.اين دوتا رو من ميدونم.شايد حالت هاي ديگه اي هم باشهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام.دكمه سبز گوشيم يه هو از كار افتاد.و بعضي وقتا خود به خود عمل ميكنه و شماره اينو اونو ميگيره.فكر نميكنم نرم افزاري باشه.ولي من ريستارت كارخونه هم كه كردم درست نشد.بازشم كردم كلي ور رفتم درست نشد.
نگاه كه ميكردم ديدم اگه بخوام كيبورد اون قستو عوض كنم كلي چيز ديگشم با برد اون قسمت بايد عوض شه.حالا از مهندسا ميخوام كمك كنن سريع.آخه دارم ميميرم
فكر كنم ,يعني تقريبا مطمئنم مشكل از اين قسمتي كه تو عكس با رنگ قرمز مشخص كردم .و فكر كنم با اون قمست كه با رنگ آبيه اتصالي ميكنه....
حالا بايد چكاركنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چط وري ميشه اون قسمتو عوضش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟اون طوري كه من نگاه ميكردم بايد با اون قسمتي كه بهتون نشون دادم كلي دم و دستگاه ديگه هم عوض بشه.
من دارم N95 خودمو 260 هزار تومان میفروشم. تقریباً 2 سال از عمر گوشی گذشته.
می خواستم بدونم قیمت خوبیه یا نه. و اگه خوب نیست توی تهران نهایتاً چند می خرن.
بعدش با نهایت 300 هزار تومان چی بخرم خوب باشه. N86 خیلی گرونه. 5800 خوبه؟
روی برند های دیگه فکر کردی؟نقل قول:
یه پیغام خصوصی بهت میدم چند تا لینک هست برو بخون شاید نظرت عوض بشه...(تو تاپیک نمیتونم بزارم خلاف قوانین سایته)
سلام.
من نمی دونم چرا چند روزیه گوشی قاط زده، اساسی!
بعضی شماره ها با اینکه توی لیست مخاطبینم هستن، اما تماس که میگیرم فقط شماره رو میندازه و اسمو رو نمیاره! حتی اون شماره رو هم وقتی تماس میگیرم توی آرشیو ثبتش نمیکنه! (تنظیمات درست و هیچ تغییری نداشته!) چند روز پیش هم مسیج واسم اومد و به جای اینکه اسم بیفته، شماره طرف واسم افتاد! با اینکه شماره رو توی گوشی سیو دارم! نمی دونم این اشکال به چی برمیگرده!!! الانم خط ایرانسلم روی گوشی هستش! با همراه اول امتحان نکردم . . .
ربطی به اپراتور نداره.
2 تا را ه حل پیشنهاد می کنم.
1. فضای فون مموری گوشیت را خالی کن.
2. یه بک آپ از شماره هات بگیر و یه بار گوشی را فرمت کن.
خدائیش حوصله فرمت و این چیزا ندارم. تمام برنامه هام روی فون مموری نصبه! 71 مگ هم گوشی حافظش خالیه! تو رو خدا به دادم برسین! چرا همچین شده؟! چرا مسیج که واسم میاد بعضی ها اسم رو میندازه و بعضی ها رو هم شماره . . .
بچه ها گوشیمو فروختم 260 هزار تومان.
قراره فردا غروب یه 5800 برام بیاد.
گوشیم مال 2 سال پیش بود و دیگه کم کم داشت صداش در میومد.
نمیدونم انتخاب خوبی کردم یا نه ولی انصافاً N95 بهترین گوشی تاریخ نوکیا بود.
بله این مدل گوشی ( معمولی و 8 گیگ ) هنوزم جزو بهترین گوشیهای بازار هستند ...
.
ولی به نظر من فروختن 95 و گرفتن 5800 اصلاً انتخاب خوبی نبود ... شما میتونستی 8 گیگ یا 82 یا 86 میگرفتی نه 5800 ..!!!
من که از خدام بود N86 بخرم. ولی انصافاً قیمتش خیلی بالا بود. 470 هزار تومان.
یعنی 170 هزار تومان بیشتر. منم متاسفانه بودجه کافی برای این کار نداشتم.
آقا تو رو خدا کمک کنید! گوشی رسماً داغون شده! نمی دونم ماله اپراتوره که اینجوری میشه یا ماله گوشی! رسماً ترکیدم! البته الان یه مدتی هست که اینجا خط ها فوق العده افتضاح شدن! 300 بار باید یه شماره رو بگیری تا بتونی وصل بشی و صحبت کنی. الانم یه شماره هستش که چند روزه میگیرمش، به جای انداختن اسمش شماره رو میندازه! اگر از مخاطبینم شمارشو بگیرم که اسمشو میندازه! اما اگ از Log بگیرم، که شمارشو میندازه و اسمشو نمیاره! الان همون شماره رو وقتی با خط ایرانسلم میگیرم، میگه: در دسترس نیست! وقتی با خطا همراه اولم میگیرم، میگه: خاموشه! الانم که کلاً به اسم دختر عموم حساسیت پیدا کرده و توی تماساش و هم مسیجاش، به جای انداختن اسمش، شمارشو واسم میندازه!!!!!!!!!!!!!!