واسه اينه كه شما دوست داري براي هر خط نوشته يه پست بدي...نقل قول:
نتيجش اين ميشه كه 30 تا پست ازت كم كنند تا تو باشي و پست بيهوده ندي .:41:
Printable View
واسه اينه كه شما دوست داري براي هر خط نوشته يه پست بدي...نقل قول:
نتيجش اين ميشه كه 30 تا پست ازت كم كنند تا تو باشي و پست بيهوده ندي .:41:
من یه جا خوندم حداکثر رمی که 5700 میخونه 4گیگه حالا واقعا میخوره یا حداکثزش 2گیگه ؟
شايعات در اين مورد زياد هست.ولي سايت رسمي نوكيا نوشته تا 2 گيگ.نقل قول:
به نظر من 1 گيگ مناسب هست و 2گيگ عالي. 4گيگ رو مي خواي چيكار ؟؟
بهنام جان درست خوندي تا 4 گيگ ساپورت ميكنه
ولي دو گيگ سرعتش بهتره
احتمالا روي 4 گيگ dvd فيلم اره 4 رو قراره بريزن و بشينن تماشا....حال ميده ..نه
نميدونم با اين قد رم بايد چيكار كرد؟
مخصوصا ان 96 كه 16 گيگ مموريشه و تا 8 گيگ ساپورت ميكنه ...جمعا 24 گيگ....البته فيلم برداريش VGA (كيفيت dvd) ....بايدم اينقد مموري بذارن...
حالا كي مياد 4 گيگ بندازه رو 5700 ...
خوب تکلیف مایی که این رنگ انتخاب کردیم چیه ؟نقل قول:
چه واجبه كه اين رنگ رو انتخاب كنيم و به چنين روزي بيفتيم !!!!!!!!!!!!!!
یعنی واقعا باید باور کنیم به هیچ طریقی ! پاک نخواهد شد ؟؟؟
شما مي تونيد قاب گوشي رو عوض كنيد.نقل قول:
رنگ سياه رو هم موبايل فروشي ها دارن و مي توني پيدا كني و يا هر رنگ ديگه اي كه خواستي.
من خودم رنگ سياهشو دارم و زياد نمي تونم كمكت كنم ولي هموني كه گفتم راه حل خوبي هست.
من روی همین 1 گیگم فیلم اره 4 DVD RIP رو با حجم 700 مگ با برنامه Core Player نگاه کردم ...بدون هیچ مشکلی در رندر کردن فیلم...نقل قول:
والا من تا یه حدودی پاکش کردم ...اما نه کامل و 100 درصد ..نقل قول:
من در پشتش رو در آوردم و با مایع ظرفشویی و مایع دستشویی کامل شستمش ...با یه تیکه پارچه .. و آب فراوان !!:31:
مرسی از راهنماییتون.
تعویض کردن قاب این گوشی اسونه ؟ چه طوریه ؟ کسی اموزشش رو داره؟
جلاسنج رو هم امتحان کردم حتی قبل از الکل و مایع دستشویی و...جواب نمیده.تنها راهش واسه شما ها که هنوز سیاه نشده قاب شیشه ای هست واسه ما که گذشت.نقل قول:
از همون جایی که برنامه رو گرفتی بگرد کرک یا لیسنس کد براش پیدا کن از این طریق شاید بتونی اکتیو کنی...نقل قول:
چون این گوشی رو میتونیم بصورت دیتا ترانسفر به کامپیوتر وصل کنیم مسلما میتونیم بعنوان یک فلش مموری نیز ازش بهره ببریم که حافظه بالا برای این مواقع بکار میاد.نقل قول:
بهترین راه اینه که قابش رو عوض کنی که آموزشش همین یکی دو صفحه پیش بود با عکس...نقل قول:
نه کراک همراش بود کسی کراک یا کد شو داره
سلام دوستان چطور میشه این تم ها را پاک کرد؟
menu/setting/data mgr/app mgr هر کدوم از تم ها یا نرم افزار ها رو میتونی از اینجا حذف کنینقل قول:
دوست گرامی اگه یه مروری در صفحه 513 بنمایی اونجا من آموزش تعویض قاب را گذاشتم میتونی استفاده کنی.:20:نقل قول:
مرسی دوست من آموزش رو دیدم ، و سوالاتی داشتم:
من مثلا قاب مشکلی رو بخرم قیمتش چنده ؟
و اینکه میشه من فقط همین دورو بر گوشی که رنگی هستش ( قرمز ) رو عوض کنم و کاری به پایینی یا همون قسمت گردون نداشته باشم ؟ یعنی خوب جا میره یا نه ؟
man age in kar ro bokonam sekte mizanamنقل قول:
قيمتش تو تبريز 7000 تومن هست.نقل قول:
آره ميشه , مشكلي نيست.
قيمتش تو تبريز حدود 7000 تومن هست.نقل قول:
آره ميشه,مشكلي نيست.
قیمت قاب اصل اینقدره ؟؟؟
یا قاب معمولی؟ چون قاب اصل میخوام بگیرم....
اقا ما امروز برای پیدا کردن پسورد گوشی رفتیم که چند جایی گفت کابل باکسش را نداریم ولی یک جا رفتم با کابلی که سر کابلش را من دیدم زد به همون جای معمولی(درگاه مینی یو اس بی) و کمتر از 30 ثانیه پسورد را در اورد .نمی دونم یعنی نر م افزاری هست که این کار را بکنه
دوستان یه سوال که چند وقتی هم ذهنمو مشغول کرده ...
الان گوشی 5700 ورژنش 3.83 هست و به تاریخ 22/6/2007 .... میخوام بدونم آیا ورژن جدیدتری برای این گوشی اومده یا نه ....؟ چون دیروز که چک کردم دیدم تو سایت نوکیا هم همون 3.83 رو زده ....
سلامنقل قول:
با توجه به این که آپدیت جدید برای 6120 اومده احتمالا تا چند روز دیگه هم آپدیت جدید برای 5700 خواهد آمد. به محض اومدن آچیدت جدید خودم یا دوستان در همین مکان اطلاع رسانی خواهند کرد
دوستان به نظر من اصلا قاب نخری ..اصلا به درد نمیخوره ...
من دوستم خریده گذاشته روش ..خیلی مسخره شده !! اصلا انگار گوشی های دست سئم و چهارم !!
نقل قول:
نه عزیز آپدیت هنوز نیومده ... من رقتم دیدم اپدیت جدید نیومده !!
از دوستانی که کمک کردن و راهنمایی کردن خیلی ممنون هستم
یه فکری به کلم زد :دی خندتون نگیره هاااااااااااااا
همون پلاستیکایی که روی ناهار خوری میزنند ... خریدم زدم به گوشی
توپ ! چسبیده ! باحال شده :دی
دیگه از لک و مک خبری نیست
بچه ها دوستم يه باند براي n90 گرفته بود خداييش مث صداي ضبط شده بود
براي 5700 هم هست؟
Tornado2800 جان جريان آواتور چيه؟
يا حق (:
5700 رو از طریق تبدیل هندزفری به هر باندی میتونی وصل کنی ولی بعضی باندها هست که مخصوص موبایله به این دلیل که همراش باتری داره باز قضیه اونها فرق میکنه...نقل قول:
نقل قول:
اره هست ..یه دونه روی جعبه گوشی عکسشو انداخته مخصوص 5700 هست ..با باطری شارژی من پرسیدم 40 تومن بود !!
سلام به همه گوشی خورها
به نظر شما 5700 بهتره یا k800 به غیر از اختلاف دوربینشون؟
سلامنقل قول:
تا حالا 100 بار این دو تا گوشی با هم مقایسه شده اند. تنها برتری K800 نسبت به 5700 دوربینشه البته اونم فقط توی عکس برداری. در بقیه موارد 5700 گوشی K800 رو می خوره!
40 تومننقل قول:
اره هست ..یه دونه روی جعبه گوشی عکسشو انداخته مخصوص 5700 هست ..با باطری شارژی من پرسیدم 40 تومن بود !!
ماشالله
مرسي عزيزنقل قول:
5700 رو از طریق تبدیل هندزفری به هر باندی میتونی وصل کنی ولی بعضی باندها هست که مخصوص موبایله به این دلیل که همراش باتری داره باز قضیه اونها فرق میکنه...
يا حق (:
حالا مگه چه رنگی انداخته؟نقل قول:
یکی از دوستان سیاه براقش رو انداخته واقعا قشنگ شده -حالا اگه کسی این رنگیشو دوست ندا شته باشه نقره ای هم خیلی بهش میآد.
:38:سلام من عضو جدید هستم . به نظر شما 5700 دست دو رو الان چند میخرن.
طرفای 200 تا 215 اگه تمیز باشه .....
اونم سیاه انداخته ... صفحه کلیدش هم سیاه هست ..نقل قول:
نقل قول:
من گوشیمو 4 ماه پیش خریدو اینکه خییلی تمیزه هر جا بردم میگی آخرش 180 :42:شما جایی رو سراغ داری که
بیشتر برداره تا 200 مرسی.
اگه 2 3 روز زودتر گفته بودی یه مشتری پروپا قرص برای گوشیت داشتم ....نقل قول:
بنده خدا رفت از علاالدین 225 تومن خرید یه کارکرده ولی تر و تمیز که هنوز کابل و شارژرش باز نشده بود ....
برای شما چه رنگیه ...؟
....
هنوز کابل و شارژرش باز نشده بود ....
برای شما چه رنگیه ...؟[/quote]
ماله من مشکی هست .وهنوزم کابل شارژرش باز نشده بود و از یه کابل دیگه استفاده میکردم به نظر شما تو علاعدین چند میخرن .چون من تو پاساژ ایرانیان قیمت کردم .آیا بعد از عید ارزونتر میشه یا گرونتر .الان تو ولیعصر خیلی کم شده.
:20: