قیمت آرکید درستهنقل قول:
پرمیوم یه کم ارزونه. حدود عادی قیمت 380000 تومن باید باشه
الیت هم نسباتا خوبه باید حدودا 450-460 باشه قیمتش
:10:
قیمت آرکید درستهنقل قول:
پرمیوم یه کم ارزونه. حدود عادی قیمت 380000 تومن باید باشه
الیت هم نسباتا خوبه باید حدودا 450-460 باشه قیمتش
:10:
من الان خودم يه Arcade خريدم ، يه هارد 120 گيگ هم جدا انداختم روش كلا شد 380 تومن ... كلا هارد چيز خوبيهنقل قول:
براي دانلود بازي از Live ، براي ريختن بازي روي خود هارد ، براي سيو كردن بازي ها و ...
من اون قیمتها را دقیق گفتم از مجید تو بازی سنتر اونقیمتها که گفتم درست هست پرمیوم 380 نیستنقل قول:
نقل قول:در ضمن دوست من سعید جان کاملا درست می گه.اگه یه آرکید بگیری با برد جاسپر بگیری و یه هارد 120 گیگ با قیمت 80000 تومن گیر بیاری خیلی خیلی برات به صرفه تره.با تشکر از سعید جان.:11:نقل قول:
نوشته شده توسط metallica is me
و یه سوال میدونم آرکد هارد نداره آیا نداشتن هارد خیلی چیز مهمی هست یعنی بازی با گرافیک بالا و خوب اجرا نمیشه و چون پریمیوم گرونه نمیتونم بخرم پس گذینه درست آرکد است آیا چیز بدرد بخوری هست و مال کجا را بگیرم یکم در موزد آرکد توضیح بدین چون 5 فروردین میخوام به جمع شما اضافه شم و بگید هارد کجا استفاده میشه
موفق باشی دوست عزیز:10::11:
اگه اون قیمتا از آقا مجیده پس درسته.اگه توجه کردی باشی خیلی ها از آقا مجید خرید کردن و راضی بودن.پس شما هم می تونی با خیال راحت خرید کنی.موفق باشی دوست من:11:نقل قول:
حالا به نظره شما من آرکید با برد جاسپر بگیرم یا پرمیوم پال با درابیو لایتون من فوق فوقش روزی 3 ساعت بازی کنم با این شرایط کدوم بهتره و چیز جانبی نمیخوام بخرم
نقل قول:
دوست عزيز باز هم اگه ميتوني جاسپر بگير .... حداقلش اينه كه با خيال راحت ميشيني بازي ميكني و دلهره 3 چراغ شدن رو نداري !!!:11:
S.y.k عزیز و دیگر دوستان هم نظرشونو اعلام کنن چون برام مهمه فقط اینو بگم از خوده مجید پرسیدم گفت مدلش مال 2008
هست و گفت دیگه سه چراغه شدن از بین رفته راست میگه یا میخواد جنسشو بفروشه
دوست عزيز به نظر من اول برو دنبال هارد !!! حالا 60 يا 120 فرقي ندارهنقل قول:
ببين اگه با قيمت مناسب تونستي پيدا كني Arcade Jasper بگير !!!
اگه هاردا گرون بود يه permium 60 بگير ... در ضمن با فالكونم دلهوره برا 3چراغ نداشته باش !!!
2 تا سوال :
1 - واسه dlc ها حتما بای به لایو وصل شی یا بیرون میفروشن ؟
2 - من از کجا بفهمم که داشبوردم چیه ؟ اصلا چه فرقی می کنه که لایتون باشه یا بنکیو یا .. ؟
بله حتما بايد خودت دانلود كني !!!نقل قول:
فقط BurnOut Paradise استثناء بود !!!
وااااااااااااااااااااا !!! داشبورد چه ربطي به BenQ & LiteOn داره ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
داشبورد جديد به چيزي شبيه به آواتار داري شما!!!
البته تا وقتي به live وصل نشي سر تا پاش سياه هست !!!
میدونم خستتون کردم ولی ببخشید1_ این فالکون که میگید چی هست2_ وآیا با داشبوردی که رو خوده پرمیوم هست میشه بازی رو هارد ریخت 3_این لایتون و بنکیو که میگید چی هست 4_اگر دستگاه سه چراغه بشه برای همیشه سه چراغه میمونه و دیگه نمیشه کاریش کرد با تشکر از کمک های بی نظیرتون
«« سلام دوستان با توجه به اینکه قرار شد این موضوع در این تاپیک بحث بشه من در اسنجا این سوال رو می پرسم : »»
من یک مانیتور دیدم تو یک سایت که لینکش رو قرار دادم در انتها
من یک مانیتور LCD پیدا کردم که پورت HDMI داره به مشخصات زیر ( چون می خواهم Xbox رو به وسیله پورت HDMI متصل کنم )
مسئله اصلی اینه که این مانیتور 21.5 اینچ هست ! می خواهم بدانم با رزولوشنی که داره 1920*1080 آیا رزولوشن خوبی برای بازی هست و Xbox مشکلی با این رزولوشن نداره و کادر مشکلی جریانش چی میشه ؟ ( چون اساسا این مانیتور Wide هست )
«« مشخصات کامل رو در زیر ببینید »»
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3098
سلام عزيزنقل قول:
شما اول برو به اين لينك :
شما جواب همه اين سوالاتتون رو ميگيريد :11:کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=2786
سلام به همه ی دوستان من یه xbox360 می خواستم بخرم از پشت شهرداری (میدان امام ) مدل الیت با قیمت 370 هزار تومان می خواستم نظر شما رو در مورد قیمت بدانم که خوب یا بد....و دوم اینکه شما که با تجربه ایید بگید من چه مدلی بگیرم ولطفا قیمت نیز تقریبا بگوید بد نیست ( در ضمن من زیاد می خوام استفاده کنم مدلی با همین تناسب بگین من ممنونتان میشم)
بازم ممنون
به به يه عضو جديد !!! اولين پستتم كه تو اين تاپيك هستش جيگر !!!نقل قول:
عضويتت رو و سال نورو باهم تبريك ميگم بهت !!!
اون قيمتي كه بهت گفته مفته !!! اگه مشكل پول نداري همون Elite بهترينه !!!
اگه نه Permium 60 هم عاليه !!! ميتوني يه Arcade با برد جاسپر بگيري و يه هارد 60 يا 120 بگيري بندازي روش !!!
البته اگه هارد با قيمت مناسب پيدا كردي !!! اگه نه همون Elite يا Permium 60 ...
اگه میشه یک ارکید جاسپر و یک هارد120 بردار اون قیمتی که داده مشکوک هست یک کم دقت کننقل قول:
در ضمن دوستان میشه یک کاری کرد dvd rom لایت آن کم صدا کار کنه ؟
سلام به شما پیوستم پرمیوم خریدم 285 تومن با 10 بازی واقعا کنسول عالی هست ممنون از راهنمایی های شما برای دانلود داشبورد جدید باید از کجا بگیرمش و چه جوری بریزم رو کنسولم و یه سوال ما تلویزیونمون hd هست آیا این کنسول به غیر hd هم وصل میشه:8::40::11:
به به.سلام دوست عزیز.تبریک می گم.چه می کنه این XBOX360:5:نقل قول:
امیدوارم همیشه براتون کار کنه.داشبورد جدید و نحوه ی نصب اون روی داشبورد هم فوق العاده آسونه واینجا کاملا توضیح داده شده
XBOX360 به تلویزیون معمولی هم وصل می شه.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
موفق باشی دوست عزیز:10::11:
نهنقل قول:
برای درایو های دیگه هم راهی نیست
برای همین نصب توی هارد رو ایجاد کرده ms
البته نوع dvd خام مورد استفاده و سرعت Write هم تاثیر زیادی تو صدای تولیدی کنسول داره
اگه اين آپديت 75 مگي رو روي آركيد جاسپر نصب كني 75 مگ از فضاي مموريش كه 256 هست رو ميگيره يا اينكه داشبورد جاي ديگه نصب ميشه؟
فكر كنم 128 مگ فضا ميخاد .....نقل قول:
از مموري هم كم ميكنه....
کاملا تایید میشه منم رو همون ارکید جاسپر نصبش کردم همینجوری شدنقل قول:
دوباره سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
ممنونم از اینکه سوالم را در صفحه پیش جواب دادید ببخشید دوباره سوال می پرسم می خواستم نظر شما رو در باره اینکه من یه ارکید با مادر بورد جاسپر (و به همراه یه هارد 60 ) یا یه الیت بخرم بدانم ؟ نظر شما برای من خیلی مهم است ممنون میشم بدانم
بازم ممنون
نقل قول:
دوست عزيز از من ميشنوي يه آركيد با برد جاسپر بخر با يه هارد 120 !!!!
250 تومن كنسول + 80 تومن هارد
:27:الیت نگیری بهتره :5:همون ارکید با یک هارد که من فکر کنم هارد هم نگیری چیزی نمیشه:31: حالا چند تا بازی بگیر کابل مورد نیاز و یک دسته برای دو نفره واجب تر است:10: حالا اگه پول موند یک هارد بگیر :41:2 تا باطری شارژی و شارژ هم واجبه :21:نقل قول:
دوست عزیز من هم اگه جای شما باشم حتما یه ارکید جاسپر میگیرم به 2 دلیل:نقل قول:
1-بردش جاسپر هستش (با اینکه فالکون هم خوبه ولی خوب جاسپر جدیدتره و مشکلش کمتر)
2-هارد 120 واسه اونایی که تو live زیاد میچرخن و زیاد تو کار live بازی هستن خوبه و گرنه شما با هارد 60 هم میتونین 5 6 تا بازی رو هارد بریزی وحالشو ببری(خود من فالکونه 60 gig رو دادم رفت الان با جاسپر 20 gig بازی می کنم و مشکل خاصی هم ندارم چون اهل live نیستم)
سلام
بنده بازی H.A.W.X گرفتم وقتی داخل دستگاه میزارم آرم 360 مثل یه فیلم میاد و بعد هیچ اتفاقی نمیفته با برنامه XBC چک کردم pfi sector ضربدر خورده - media id منفی و video file system منفی و splitvid format منفی مشکی - یعنی نوشته not tested
بنده فکر میکنم dvd خراب حالا میگید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
دوستان سلام من واقعا دارم با xbox حال میکنم ولی
یکی از دوستام یه پیشنهاد داده گفته پرمیوم را بده آرکید با برد جاسپر بگیر و یه چیزی هم سر میده قبول بکنم یا نه
آیا جلسپر بهتر کار میکنه من اون داشبورد را نریختم و فکر کنم نمی ریزم چون خیلی بازی نمیکنم که بخوام از رو هارد اجراش کنم فوقش روزی 3 ساعت حالا عوض بکنم یه چیزی هم شنیدم که آرکد فقط بازی های 360 را اجرا میکنه بازیهای xbox معمولی را اجرا نمیکنه کمک کنید لطفا
برای اجرای این بازی شما باید firmware درایو رو update کنینقل قول:
نهنقل قول:
arcade اگه هارد بخوره بهش بازی های xbox رو هم اجرا میکنه
به نظر من که این کار رو نکن همون premium رو داشته باش
اما اگه خودت دلت میخواد خیالت راحت باشه jasper بگیر ولی اینم بدون این اخرین mb از سمت ms نیست
سلامنقل قول:
دوست من درسته که برد جاسپر بهتره و کنسول شما کمتر داغ می کنه.ولی شما اگه متوسط بازی کردنتون روزی 3 ساعت باشه احتیاجی به برد جاسپر نیست.(حتی اگر بیشتر هم باشه--حدود 8 ساعت مداوم و چند ساعت با استراحت دادن به کنسول--فالکون مشکل خاصی نداره ولی در هر حال جاسپر برای بازی کردن بالای 8 ساعت دیگه اصلا مشکلی نخواهد داشت و خیلی بهتره).مطلب بعدی شما همون
روزی 3 ساعتم که بازی کنید اگه بازی ها رو روی هارد بریزید و بازی کنید خیلی بهتره.چون این طوری داریوتون بیشتر عمر می کنه.
همون طوری که دوست عزیز halflife g هم گفتن اگه خیلی اهل لایو نباشید مشکلی نیست و لی مساله ی اساسی اینه که یه مرتبه دلتون می کشه که لایو بازی کنید و دلتون یه کم تنوع می خواد و اون وقت دیگه جبران خیلی سخته.پس به نظر من پرمیوم رو نگه دارید.درباره ی بازی های xbox معمولی هم باید بگم در برابر بازی های xbox 360 جذابیتی نذاره.دیگه جذابیت نداره با وجود ninja gaiden 2 و halo 3 بیایم و ninja gaiden 1 و halo 2 بازی کنیم
در هر حال انتخاب با خودتونه.این نظر منه
موفق باشید دوست عزیز:10::11:
راستی من اصلا چیزی از لایو نمیدونم و یه سوال دیگه بری وصل شدن به لایو باید adsl داشته باشی
نقل قول:
بله .... حداقل 128 كيلوبايت مناسب براي xbl بازي كردن هست !!!
حلا چه جوری باید درایو رو آپدیت کنم من خیلی میترسم چون تا حالا انجام ندادم و اصلا نمیدونم درایوم چیه باید از کجا متوجه شد؟
دوست عزيز ... شما نميتونيد آپديت كنيد چون كنسول رو بايد باز كنيد....نقل قول:
ببر پشت شهرداري 10 تومن ميگيرن درايو كنسول رو آپديت ميكنند...
فقط يادت باشه كه بگي ixtream 1.51 رو نصب كنه !!!
1: از جايي ميشه فهميد firmware درايو ورژن چنده ؟ واسه من دو هفته پيش كپي خور شده نميدونم با كدوم firmware فلش شده2: اگه داشبورد رو آپديت نكنيم مشكلي تو اجراي بازي ها پيش مياد ؟
شما بازي H.A.W.X رو بزار تو ي دستگاه اگه اومد FirmWare شما 1.51 هست ...نقل قول:
داشبورد جديد رو نصب كني بهتره !!!!
مزایایه آپدیت درایو چی هست و چقدر طول میکشه و اگه میشه یه توضیحی دربارهی xbl بدین و آیا اگه با بازی کپی وصل شم به لایو ban میشم اگه ban بشم تاثیری رو خوده کنسول داره یا اینکه فقط اجازه وصل شدن به لایو را ندارم
بازي هاي جديد از wave3 استفاده ميكنند كه لايه امنيتي جديد هست!!! كه درايو با فريم ور قديمي قادر به اجراي بازي نيست!!
xbl محيطي هست كه ميتوني با دوستانت چت - بازي كني ....
آهنگ...عكس..تم..بازي بخري يا در صورت رايگان بودن داونلود كني...
بازي كه ميخري بايد پچ stealth داشته باشه تا توي xbl بن نشي !!!!
من كه از اين dvd مالزي ها ( 3000 تومن ) ميخرم تا حالا مشكلي نداشتم...
دوستاني كه اهل رايت بازيهاي360 xbox هستن من الان با برنامه ImgBurn يه ايميج از بازي گرفتم كه دوتا فايل ساخته شده يكي با پسوند MDS. و يكي هم با پسوند ISO. حالا اگه بخوام اينو با برنامه XBC رايت كنم بايد فايل DVD. رو طبق آموزشي كه توي بازي سنتر هست بسازم (يعني همون Layerbreak=1913760 و...) و همين فايل DVD. رو براي رايت توي XBC لود كنم يا خود فايل ISO رو لود كنم.