سلام
آقا دقیقا منظور از عدم توانایی پدر چیه ؟ یعنی مثلا پدر باید چش باشه که شامل این قانون بشه ؟
سلام
آقا دقیقا منظور از عدم توانایی پدر چیه ؟ یعنی مثلا پدر باید چش باشه که شامل این قانون بشه ؟
آقا من متولد فروردین 73 هستم و امسال دانشگاه قبول شدم.
باید برگه معافیت تحصیلی بگیرم؟ از کجا؟
کلا وضعیتم چجوریاس؟
سلام،نقل قول:
خدایی نکرده بیماریی باشه که پدر قادر به کار کردن نباشه اما نظام وظیفه هم چیزی راجع به این قضیه اعلام نکرده که چه بیماریهایی شامل این قانون میشه
موقع ثبت نام دانشگاه به شما برگه ای می ده که برای پلیس +۱۰ ببرید و پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنهنقل قول:
1391/6/27 دوشنبه
ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي
گروه ناجا- ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه شرط پذيرش در دانشگاهها از طريق شركت درآزمون سراسري حذف شده است لذا تحصيل در دوره هاي پودماني ، فراگير ، بين الملل و ساير مقاطع تحصيلي بدون آزمون بشرط نداشتن غيبت ، نيز بلامانع مي باشد.
اين اطلاعيه ملاك پذيرش در دانشگاه را براي كساني كه از طريق آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته شده اند، تاريخ اعلام قطعي آزمون وبراي كساني كه بدون آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته مي شوند ، تاريخ ثبت نام در دانشگاه اعلام داشت.
لازم به ذكر است :تنها با ادامه تحصيل مشمولاني موافقت خواهد شد،كه قبولي آنان در دانشگاه در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل مي باشد، كه اين دسته از مشمولين جهت ثبت نام مي بايست با اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند .
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
گفتني است : دانش آموزاني كه پس از ترك تحصيل و در مهلت يكساله معرفي موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت دواطلب آزاد شده باشند به شرط عدم غيبت مجاز به ثبت نام بوده و از معافيت تحصيلي برخوردار مي شوند.
همچنين، كليه متولدين سال هاي 72و73 در صورت اخذ مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت داوطلب آزاد بشرط نداشتن غيبت واجد شرايط ادامه تحصيل مي باشند.
لازم به ذكر است : فارغ التحصيلان ديپلم ويا پيش دانشگاهي غير غايب متولد سال هاي قبل ، مشروط بر اينكه ديپلم رشته هاي فني - حرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانيده باشند نيزمجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
اين اطلاعيه افزود : دانشجويان اخراجي مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت يا اخذ معافيت دائم نمي باشند بجز افرادي كه قبل از ورود به سن مشموليت اخراج شده اند ، همچنين دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه پس از انصراف يا اخراج از دانشگاه به عنوان فارغ التحصيل در مقطع پائين تر شناخته مي شوند، مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دائم نيستند.
قابل ذكر است : مشمولان مجاز به تحصيل مجدد در مقطعي كه قبلا از آن فارغ التحصيل شده اند ، نمي باشند.
همچنين تحصيل فارغ التحصيلان مقاطع دكتري پزشكي در دوره تخصصي پزشكي ، بشرط عدم ورود به غيبت نيز بلامانع مي باشد.
قابل ذكر است: تحصيل همزمان با خدمت (حتي در صورت تاييد دانشگاه ) مجاز نبوده و براي اينگونه دانشجويان معافيت تحصيلي صادر نخواهد شد.
شايان ذكر است : فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته و دكتري پيوسته نبوده و فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع دكتري پيوسته پزشكي ، دندانپزشكي و دامپزشكي نمي باشند.
اين اطلاعيه در خصوص شرايط ادامه تحصيل دانشجويان انصرافي اعلام داشت : دانشجويان در طول تحصيل ، فقط يكبار مجاز به انصراف در سنوات قانوني بوده و حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف نيز در صورت قبولي مجازبه ادامه تحصيل مي باشند.
همچنين شرايط انتقال دانشجو به اين نحو مي باشد: انتقال دانشجويان از دانشگاه به دانشگاه ديگر (بدون شركت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصيلي امكان پذير است ودر صورتيكه تمايل به تغيير رشته و مقطع تحصيلي داشته باشد شامل ضوابط دانشجويان انصرافي خواهد شد.
خب پس یعنی از امسال نمیشه 2بار کنکور داد . اینکه خیلی نامردیه !:41:
چرا ، میشه عزیز :نقل قول:
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
نقل قول:high lightنقل قول:
درود
من متولد سال 71 هستم و در حال حاضر تو مقطع کاردانی مشغول به تحصیل ، خیلی مهمه واسم که سال آینده تو کنکور آزااد شرکت کنم،آیا در صورت قبولی میتونم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ اگه جواب بله هست کی باید از مقطع کنونی انصراف بدم؟
داداش منم شرایط شمارو دارم متولد 71 هستم خودشم کاردانی میخوندم امسال شهر خودم کنکور دادم قبول شدم از دانشگاه قبلی انصراف دادم اومدم دانشگاه جدید.شما از وقتی که انصراف بدی 1 سال فرصت داری خودتو معرفی کنی تو این 1 سال میتونی کنکور بدی و اگه قبول بشی میری دانشگاه البته بنظر من اول کنکورتو بده اگه دیدی قبول شدی بعد برو انصراف بده دقیقا مثل مننقل قول:
من متولد مرداد 70 هستم. سال 88 کنکور قبول نشدم سال 89 مهندسی عمران دانشگاه آزاد قبول شدم.. من میتونم بهمن امسال انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنم؟
یه چیزیم بگم که من مرداد 89 دفترچه فرستادم و اعزامم آبان 89 شد که شهریور که نتیجه ها اومد رفتم و دانشگاه ثبت نام کردم و دیگه خدمت نرفتم.
سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....نقل قول:
همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كليه كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
لازم به ذكر است :متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند
حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم
آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!
سلام ،نقل قول:
کد:اين اطلاعيه در خصوص شرايط ادامه تحصيل دانشجويان انصرافي اعلام داشت : دانشجويان در طول تحصيل ، فقط يكبار مجاز به انصراف در سنوات قانوني بوده و حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف نيز در صورت قبولي مجازبه ادامه تحصيل مي باشند.
سلام ،نقل قول:
سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....
حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم
آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!
طبق قوانین جدید نباید مشکلی برای کنکور سال بعد داشته باشید ! اما بازم از سایت نظام وظیفه اقدام کنید بهتر نتیجه می گیرید!
آخه من چون روزانه قبول شدم دیگه نمیتونم 92 کنکور بدم و محرومم میمونه واسه 93 :41:
جواب شما رو تو همون پست دادم ، نقل قول بالاترش رو نگاه کنیدنقل قول:
نظام وظیفه از کجا میدونه من قبول شدم ولی سبت نام نکردم? دانشگاه که اطلاعات منو نداده به اونا
نظام وظیفه نمی دونه اما تو سامانه سنجش ثبت شده و حق این که کنکور بدید رو نداریدنقل قول:
افرین منم همینو میگم که برم برای فراگیر تا اونجا بخونم بعد سال 93 در صورت قبولی انصراف بدم...حالا این برام
سوال شده که سبت نام نکردن در این روزانه امسالم باعس بشه نتونم 93 انصراف بدم طبق اون قانون میگم که هر کس میتونه فقط یک بار انصراف بده.
حالا من میگم وظیفه از کجا میدونه که من امسال انصراف دادم...من که سبت نام نکردم...
دوستان من متولد نیمه ی دوم 72 ام و دانشگاه غیر انتفاعیرثبت نام کردم.
اگه بخوام سال دیگه کنکور بدم جوری که بره سربازیم مشکلی پیش نیاد باید چیکار کنم؟
می تونم الان انصراف بدم یا باید یه ترم برم و ترم بعد رو مرخصی بگیرم؟
هیچی ندادننقل قول:
باید خودم میگرفتم؟
اصلا چی هست؟
الان خودم برم بگیرم؟
از کجا؟
سلام ،نقل قول:
اگه شما الان ثبت نام نکردی برای سال بعدتون طبق قوانین جدید مشکلی ندارید اما اگه ثبت نام کردید میتونید کنکور بدید و درصورت قبولی انصراف بدید و دانشگاه جدید ثبت نام کنید:46:
سلام ،نقل قول:
هیچی ندادن
باید خودم میگرفتم؟
اصلا چی هست؟
الان خودم برم بگیرم؟
از کجا؟
شاید خود دانشگاه برای نظام وظیفه درخواست معافیت تحصیلی کنه . شما از خود دانشگاه پرس و جو کنید ببینید ماجرا از چه قراره !:20:
من متولد 69، ورودي 89 دانشگاه ازاد هستم و امسال وارد ترم پنجم ميشم. بخاطر مشكلات خانوادگي دو ترم نتونستم دانشگاه برم و الان نياز به تغيير رشته دارم به مديريت
خواستم بدونم الان اگه ادامه بدم و همزمان تو كنكور ازاد مجددا شركت كنم، موقع قبول شدن، ميشه انصراف داد و در رشته ي جديد ثبت نام كرد يا خير بايد بريم سربازي؟
اخه كلا تو سايت sarbazi.us نوشته بود كه بين ديپلم تا دكترا اجازه داريد كه يكبار انصراف بديد و دوباره در كنكور شركت كنيد
تشكر
یعنی همین الان نمی تونم انصراف بدم یا نرم دنشگاه؟ اخه طبق این گفته میشه انگار:نقل قول:
همچنين مشمولاني كه پس از ورود به سن مشموليت(18سال تمام) فارغ التحصيل شده ، انصراف داده ، ترك تحصيل نموده ويا اخراج شده اند از تاريخ فراغت ،انصراف ، ترك تحصيل و يا اخراج حداكثر بمدت يكسال فرصت دارند تا وضعيت خدمتي خويش را مشخص نمايند.
یعنی مثلا ن الان انصراف بدم تا مهر سال بعد وقت دارم تا کنکور قبول بشم و ثبت نام کنم؟
طبق آیین نامه جدید کاهش سنوات به 5 سال برای کارشناسی برای ورودی های جدید هست یا ورودی های قدیم هم شامل میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما این قانونی که میگی برای کساییه که 91 بار دوم کنکور دادن ولی برای من قابل اجرا نیست .:45:نقل قول:
حالا واقعا هیچ تبصره یا راه مینبوری نیست که رد شیم , باید بریم سربازی ؟ :37:
سلام دوستان متولد 73 / 06 / 17 هستم دوستان می خوام ادامه تحصیل بدم میگن مشمول هستی باید چی کار کنم ترو خدا بهم بگید دارم نابود می شم
یکی ترو خدا جواب ما رو بده
سلام دوستان
کسایی که پدرشون نظامی هست یا بازنشسته نظام بوده ، میتونن توی شهر خودشون دوره خدمت رو بگذرونن؟؟؟
یکی از دوستام ، پدرش نظامی بود افتاد تهران ، میخوام بدونم اگه میشه باید چکار کرد که توی شهر خودت بیافتی؟؟؟
شما کی فارغ التحصیل پیش دانشگاهی شدید؟نقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشید ، فارغ التحصیل چه سالی هستید؟نقل قول:
سلام دوستان متولد 73 / 06 / 17 هستم دوستان می خوام ادامه تحصیل بدم میگن مشمول هستی باید چی کار کنم ترو خدا بهم بگید دارم نابود می شم
اگه امریه بگیرید خیلی براتون راحت می شه تو شهر خودتون خدمت کنیدنقل قول:
سلام دوستان
کسایی که پدرشون نظامی هست یا بازنشسته نظام بوده ، میتونن توی شهر خودشون دوره خدمت رو بگذرونن؟؟؟
یکی از دوستام ، پدرش نظامی بود افتاد تهران ، میخوام بدونم اگه میشه باید چکار کرد که توی شهر خودت بیافتی؟؟؟
دیپلم ردی هستم حاجی ؟نقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشید ، فارغ التحصیل چه سالی هستید؟
طبق قوانین جدید سقف سن تحصیل در دوره متوسطه ۲۰ سال هست ، اگر شما به این سن برسید حق ادامه تحصیل ندارید!نقل قول:
من همین امسال (91) از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم کنکور هم دادم برای بار اول .
iهمون طور که گفتم متولد 73 هستم که الان وارد 18 شدم پس تا 20 سالگی میشه ؟ درسته ؟نقل قول:
طبق قوانین جدید سقف سن تحصیل در دوره متوسطه ۲۰ سال هست ، اگر شما به این سن برسید حق ادامه تحصیل ندارید!
سلام
من خرداد 91 پیش دانشگاهیم رو تموم کردم و از اول شهریور 91 هم مشمول شدم. تو کنکور انتخاب رشته نکردم و گذاشتم واسه سال دیگه کنکور بدم. اینطور که این چندروز شنیدم مثنکه بازم قانونو عوض کردن چون من موقع انتخاب رشته رفتم پلیس +10 پرسیدم گفت مشکلی نداره میتونی کنکور 92 بدی ولی الان که تحقیق کردم مثل اینکه من تا 6 ماه فرصت معرفی دارم (یعنی تا اول اسفند 91) . حالا به نظرتون من چیکار باس بکنم؟ :13:
میگم میتونم بدون کنکور دانشگاه برم تا کارم درست شه بعد انصراف بدم؟ یه توضیح بدین چجوریه یعنی از همون من معافیتم درست میشه یا نه باید 1 ترم بگذره تا دانشجو حسابم کنن؟ :13:
سلام دوستان
من متولد 31.06.73 هستم،امسال فارغ التحصیل شدم و کنکور دادم اما جایی که میخواستم قبول نشدم، بعضی از دوستام میگن نمیتونم واسه سال دیگه بخونم!!صحت داره؟
سلام
کسی هست که انصراف داده باشه و بعد دانشگاه جدید ثبت نام کرده باشه؟می خواستم بدونم دانشگاه جدید موقع ثبت نام، در مورد وضعیت معافیت تحصیلی و مدارک مربوطه چه چیزی میخواد؟ و اینکه از زمان انصراف تا ثبت نام در دانشگاه جدید چه مدت بیشتر نباید بگذره؟ با تشکر
منم دقیقا همچین سوالی دارم.متولد سال 71 هستم نیمه دوم. امسال با شرط ارسال دفترچه دوباره کنکور دادم(پارسال قبول نشدم)نقل قول:
ولی حالا میبینم که اصلا با جو و رشته فنی مهندسی حال نمیکنم. میخوام کنکور هنر بدم آیا امکان داره؟
دوستان بنده مادربزرگی دارم که باهاش زندگی میکنم بعد پدربزرگم هم فوت شده ولی دارای فرزند پسر هست منتها همه ازدواج کردن حالا من تحت هیچ شرایطی نمیتونم معاف بشم؟
نوه پسر بالای 18 سال به جز من نداره
سلام دوستان
پدرم 42 ماه سابقه جبهه داشت.برای برادرم تقربا از 20 ماهش استفاده کرد و بقیشو یعنی 24 ماهش برای کسری من گذاشته بود کنار
میخواستم بدونم با توجه به کسری خدمت برادرم و همجنین تغییراتی که برای این نوع کسری تو نظام وظیفه اعمال شده من میتونم از این کسری خدمت استفاده کنم؟
به نظرتون کسری خدمتم ثبت شده؟چون پدرم میگه برای برادرت ثبت شده اما تو رو نمیدونم..........!
در ضمن تا دآخر شهریور فرصت بود برای ثبتش که اقدام نکردم
طبق قوانین جدید شما برای سال بعد مشکلی نداریدنقل قول:
بله ، امکانش هست !نقل قول:
iهمون طور که گفتم متولد 73 هستم که الان وارد 18 شدم پس تا 20 سالگی میشه ؟ درسته ؟
شما تا مهر ۹۲ مشکلی برای ادامه تحصیل ندارید ، اگه تا اون موقع دانشگاه ثبت نام کنی مشکلی نیستنقل قول:
سلام
من خرداد 91 پیش دانشگاهیم رو تموم کردم و از اول شهریور 91 هم مشمول شدم. تو کنکور انتخاب رشته نکردم و گذاشتم واسه سال دیگه کنکور بدم. اینطور که این چندروز شنیدم مثنکه بازم قانونو عوض کردن چون من موقع انتخاب رشته رفتم پلیس +10 پرسیدم گفت مشکلی نداره میتونی کنکور 92 بدی ولی الان که تحقیق کردم مثل اینکه من تا 6 ماه فرصت معرفی دارم (یعنی تا اول اسفند 91) . حالا به نظرتون من چیکار باس بکنم؟
میگم میتونم بدون کنکور دانشگاه برم تا کارم درست شه بعد انصراف بدم؟ یه توضیح بدین چجوریه یعنی از همون من معافیتم درست میشه یا نه باید 1 ترم بگذره تا دانشجو حسابم کنن؟
خیر ، چون شما دانشجو هست ، برای هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر می شهنقل قول:
منم دقیقا همچین سوالی دارم.متولد سال 71 هستم نیمه دوم. امسال با شرط ارسال دفترچه دوباره کنکور دادم(پارسال قبول نشدم)
ولی حالا میبینم که اصلا با جو و رشته فنی مهندسی حال نمیکنم. میخوام کنکور هنر بدم آیا امکان داره؟
خیر، پسرانی که ازدواج هم حتی کردند باعث می شوند معافی به شما تعلق نگیردنقل قول:
دوستان بنده مادربزرگی دارم که باهاش زندگی میکنم بعد پدربزرگم هم فوت شده ولی دارای فرزند پسر هست منتها همه ازدواج کردن حالا من تحت هیچ شرایطی نمیتونم معاف بشم؟
نوه پسر بالای 18 سال به جز من نداره
خوب اگه انصراف بدم نمیتونم دوباره کنکور هنر بدم؟
البته اینم بگم که من کاردانی میخونم