کلا نامحدود دیگه با این شرایط فایده ندارهنقل قول:
پارس هم همانطور
انقدر کند میشه بعداز حجم که به ماه نکشیده مجبور میشی فسخ کنیش
خواهش
(البته سرعت بالاترشو نمیدونم منم همین ۵۱۲ تست کرده بودم)
Printable View
کلا نامحدود دیگه با این شرایط فایده ندارهنقل قول:
پارس هم همانطور
انقدر کند میشه بعداز حجم که به ماه نکشیده مجبور میشی فسخ کنیش
خواهش
(البته سرعت بالاترشو نمیدونم منم همین ۵۱۲ تست کرده بودم)
بگو یک ساله میخوای سریع بهت میده همون موقعنقل قول:
دوستان میخواستم 512 نامحدود بگیرم ، دوستان گفتند بعد اون 35 گیگ هدیه سرعت خیلی میاد پایین
1- اگر کسی این سرویس رو داره خبر بده ، کلا چطوری هست؟
2-من دانلود زیاد دارم و میدونم تقریبا همه isp ها دیگه خراب شدند و نامحدود واقعی نداریم اما دیدم چند نفر شرایط من رو داشتند و دارند از پارس تخلیه میکنن. میخواستم ببینم الان کجا رو پیشنهاد میدید؟
512 محدود با 30 گیگ حجم وضعیت سرعت و... چطوره ؟
این سرویس رو بگیرم یا اگه نه سرویس بهتری اگه داره یا کلا isp دیگه ای رو معرفی کنید!
الان فن آوا دارم و امروز تخلیه کردم. آسیا تک هم نمیده.
دوستان سلام کسی 1 مگ نامحدود داره خواستم بدونم سرعت چطوره ؟ اگه سرعتش اسمی بشه دانلودش واقعا اسمی میشه یا میشه 20 کیلوبایت :-|
سرویس 512 نامحدود چیز با کیفیتیه. شما تا 20 گیگ اول سرعت 4 مگابیت داری و بعد از اون تا 15 گیگ سرعت 2 مگابیت. بعدشم سرعتت میشه اسمی. حالا مثلا من 128 نامحدود استفاده میکنم بعد از اینکه میاد رو سرعت اسمی با سرعت میانگین 20 یا بالاتر دانلود میکنه ولی 512 امتحان نکردم. 512 محدود با حجم 30 گیگ به نظرم سرویس خوبی باشه چون من خودم 512 ده گیگ استفاده کردم خیلی خوب بود ولی خب من اصلا نمیتونم محدود استفاده کنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 20 کیلوبایت نمیشه. من یه مگ نامحدود استفاده نکردم ولی بعضی از دوستان میگن خوبه. سرعت اسمیتونم باید بالاتر از 130 کیلوبایت باشه.نقل قول:
خیلی ممنون عزیزنقل قول:
در اینکه نامحدود درست حسابی نیست هیچ جایی حرفی نیست.
منم 30 گیگ خیلی کمه برام...
اگر کسی خود سرویس 512 نامحدود رو داشت یه خبر بده میخوام بدونم واقعا اینی که نوشته شده هست؟
و ایینکه بعد 35 گیگ حداقل سرعت روی چند میاد؟
محدودیت دانلود دارم یا نه؟
فدات شم، شما بگو مثلا ماهیانه چقد مصرف داری تا راهنماییت کنم.نقل قول:
محدودیت 30 گیگ برای من خیلی کمه.نقل قول:
من ماهی 120 و حداقل لازم دارم بسته به کارم هست.
اگر این 512 نامحدود واقعا بعد این 35 گیگ همون سرعت 60 هم بده باهاش کنار میام.
الان 1 مگ نامحدود فن آوا 70 دارم میدم که اونم خراب شد و امروز کارای تخلیه اش رو دارم انجام میدم.
الان واسه 512 باید 20 تومن دیگه بزارم. بیشتر از این واسم ممکن نیست.
آره دیگه شما نگران نباش. بعد از 35 حداقل 60 بهت میده. انتخاب دیگه ایم نداری. به نظرم همینو یه ماه امتحان کن اگه به کارت اومد از این به بعد از همین سرویس استفاده کن.نقل قول: