شما آمریکایی هستی احیانا ؟؟ چقد سلیس و زوان به زبان ما سخن میگویی :))نقل قول:
قضیه همون طرفدار آرژانتینس که به ایران میگفت تیم حریف :))) اینا رو تو دنیای واقعی ببینی خیلی سوژه باید باشن ، اینجا واسه خودشون رئیس و مدیرن :n02:
Printable View
شما آمریکایی هستی احیانا ؟؟ چقد سلیس و زوان به زبان ما سخن میگویی :))نقل قول:
قضیه همون طرفدار آرژانتینس که به ایران میگفت تیم حریف :))) اینا رو تو دنیای واقعی ببینی خیلی سوژه باید باشن ، اینجا واسه خودشون رئیس و مدیرن :n02:
فوتبالیست های تیم ملی بچه کجا هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1_ رضا قوچان نژاد / کرد خراسان
٢_ بختیار رحمانی / کرد سرپل ذهاب کرمانشاه
٣_ علیرضا جهانبخش / کرد گیلان
٤_ اشکان دژاگە / لک
٥_ پژمان منتظری / از لرهای خوزستان
٦_ قاسم حدادیفر / از لرهای اصفهان
7_ کریم انصاری فرد / ترک -اردبیل
8_ علیرضا حقیقی/ترک - تهران
9_ خسرو حیدری / ترک -تهران
10_هاشم بیگزادە / ترک -تهران
11_ محمد رضا خانزادە / ترک -تهران
12 _ مسعود شجاعی / ترک -قشقایی
13_ حسین ماهینی / عرب
14_احمد آل نعمە / عرب
15_رحمان احمدی / مازنی مازندران
16_ مهرداد پولادی / مازنی-کرج
نیجریه و ارژانتین هم فکر نمیکنم که زیاد درگیر بشن اونور ...نیجریه میدونه حتی مساوی هم بگیره میره بالا پس چندان ریسک حمله نمیکنه...
ارژانتین هم توی دوبازی قبلی خودش نشون داد که تیم این بازی ها نیست مثل دورهی قبل و فکر نمیکنم در مقابل نیجریه زیاد حمله بکنه چون نیجریه از ایران و بوسنی بهتر هستش...
تا جایی که اطلاعات آماتوری من در مورد داوری میگه: توپ از بازیکنها چندان فاصله ای نگرفته بود که قفل کردن پای بازیکن حریف رخ داد.نقل قول:
اما مهم شیوه استدلال شماست:
از اونجا که شما ایرانی های داخل بازی رو ضجه زن معرفی میکنید، و داور کرنر رو نگرفته چون داشتن این ها حواسشون رو پرت میکردن...یا به نظر شما داور به توپها برخورد میکرده چون ایرانیها در بازی بی نظمی زیادی ایجاد کردند...بوضوح تحلیلهاتون رنگ نژادی داره و میشه تحلیل بسیاری از کارشناسان از کشورهای بی طرف رو به تحلیل شخصی شما ارجح دونست که با نظرتون مخالفن.
درسته داوران برای اشتباهاتشان تنزل پیدا میکنند و براحتی به این سطح نمیرسن، نکته بزرگ اینه که این اشتباهات در جام جهانی هم رخ میده، و قرار نیست چون در جام جهانی سطح بالاست بگیم این اشتباهات رخ نداده و دیگه داوران خدا هستند، بلکه براحتی میتونند از این جایگاه فرود بیان(در حقیقت صرفه جویی در بیان کل مطلب میکنید)
اعتراض به داوری مسابقه ، هیچ ربطی نداره به فحاشیهای یک عده در فضای مجازی (یک کاسه کردن)...اون افراد همیشه هستند و آماده فحاشی و گیر دادن به این و آن...ریشه این مشکل نه حقانیت پنالتی گرفته شدن و کارت دادن و... بلکه اجتماعی، سیاسی، فرهنگیه...و یک اپسیلون هم نوع ادبیاتشون فرق نمیکنه با این حرفها و تحلیلهای فنی.
موضوع هم مربوط به پارسال نیست که به یادش خوش باشیم...مربوط به آخرین بازی ایرانه و هیچ چیزی هم در تاریخ جام جهانی مدفون نمیشه و دستکم تابحال نشده، مساله مهم اینه که بازی خوبی توسط ایران در اینجا انجام شده و اصلا این نیست که چند نفر دلخوش یک پنالتی شده اند که الان قراره با سطل آب سرد بخودشون بیان:d
از طرفی روشن نکردید بالاخره این اشتباه شده؟ و باید آب به دست رومون بزنیم یا نه؟ چون از طرفی به نظر شما اشتباهات رخ میدن(در مورد پنالتی داریم صحبت میکنیم دیگه) از طرفی هم البته چون این جمله گنگ گفته شده میشه براحتی بیان اون رو عوض کرد و الان گفت منظور چیز دیگه ای بوده(فقط بخش تئوری توطئه)...ولی درهم کردن اطلاعات توسط شما در مطالبتون در این باره بدلایلی که اشاره کردم کامل مشخصه به نظر من.
این همه کرد و ترک و لر، اونوقت اسم تیم هست افتخار پارس :(نقل قول:
فوتبالیست های تیم ملی بچه کجا هستند؟
واقعا متاسفم واسه این شعار انتخاب کردن ها...تیم حتی یه پارس یا فارس تو خودش نداره.... حتی اگر هم داشت، ملت تماشاچی و حامیش از همه قومیتی هستن ولی باز طبق معمول همه کنار گذاشته شدن و فقط یه قومیت در نظر گرفته شده....
فکر نمی کنید یه مقدار اشتباستنقل قول:
به نظر شما آرژانتین با ترکیبی که مقابل ایران بازی کرد با نیجریه بازی می کنه ؟
کدوما اشتباست؟نقل قول:
اگر شما جای سرمربی نیجریه بودید برای برد یا تساوی مقابل آرژانتین چه فکری میکردید...؟؟
آرژانتین قطعا برای برد میاد...تیم ملی ایران هم که محکم ترین دفاع در این تورنمنت رو داشته متاسفانه گل خورده...خیلی بعید هست که دفاع نیجریه از مسی و اگئورو گل نخوره...آرژانتین هم اصلا به تساوی فکر نمیکنه...یعنی وقتی مقابل مستحکم ترین دفاع دنیا پیروز میشن از پس یه مشت نیجریه ای حتما بر میان...اونهم با اختلاف حداقل دو گل....
سلام عزیز.نقل قول:
من نمیدونم چه مراحلی طی شده که این شده شعار تیم ملی و نمیدونم توسط چه کسانی انتخاب شده اما فکر نمیکنم منظور قومیت فارس باشه.
شعار انگلیسی که روی اتوبوس تیم ملی زدن Honor of Persia بود اگه درست خاطرم باشه که Persia تا اونجا که من میدونم اشاره داره به اسم باستانی ایران و صحبت از قوم خاصی نیس.
اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن...