این آی پی که نوشتید مربوط به چه سایتی هستش؟؟؟ واسه بازی آنلاین از چه سایتی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
(پینگ آی پی که گذاشتید با راصد بدون تایم اوت 46 هستش)
بنظرتون چطوره؟
Printable View
این آی پی که نوشتید مربوط به چه سایتی هستش؟؟؟ واسه بازی آنلاین از چه سایتی استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
(پینگ آی پی که گذاشتید با راصد بدون تایم اوت 46 هستش)
بنظرتون چطوره؟
نقل قول:
46!
من با ADSL شاتل 30 پینگم هست 46 بالا هستش به نسبت . به پینگ این آیپی 20 اضافه کنید میشه پینگ شما در سرور ایرانی تقریبا میشه 60 الی 65
ولی من اینترنتی میخوام که پینگ تایم این آیپی رو زیر 30 بده مثلا 20 تا 25 .مخابرات این پینگ رو میداد که حیف نا محدود دیگه نداره
دوستان لطفا این آیپی رو با نت فن آوا تست کنید و پینگش رو بگیننقل قول:
فامیلمون دیگه اهواز نیست رفته استرالیا و دستش از این دنیا و اینترنت پرسرعتش کوتاهه:n10:نقل قول:
درسته .توی نادری که بودم دکل در فاصله ی 1 کیلومتریم بود همه شرکتا هم روش رادیو داشتن ولی اکثرشون سیگنالشون داغون بود پس نتیجه اینکه وایرلس فقط بدرد اپارتمان میخوره.الان شما با یه رادیو معمولی تا گلستان رو هم داری میگیری ولی ایمان با اون رادیو پرقدرتش فقط از چند تا شرکت محدود میتونه بگیره .نقل قول:
همین شاتل یه سرویسی داره مخصوص گیم پینگت میشه زیر 20 .اونو امتحان کردی ؟نقل قول:
نسل سه همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
3جی همراه اول چند وقته تو اهواز فعال شده آرش جان ؟
سمت شما چند وقته فعال شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ۳جی ایرانسله
از وسط های مرداد ازمایشی شروع شده تاریخ دقیقش رو از تستی که صفحه اول تاپیک همراه اول گذاشتم می تونی ببینی. تقریبا اولین شهری که راه افتاد اهواز بودنقل قول:
الان که ایرانسل رو دارم تست می گیرم اصلا خوب نیست معلومه دکلش حسابی شلوغه