اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده
Printable View
اينقدر كسي جواب نداد كه گوشي رو زدم زمين حلا لق شده
خوب شما اشتباه کردی حتما مشکل از خط بوده فکر نمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه!:46:نقل قول:
خواهش می کنم دوست من!:46:نقل قول:
دوست من آخه هرروز ديگه قاطي كردمنقل قول:
اگه سیم کارتت ایرانسل هستش این کارا طبیعیه چون ایرانسل دولتی نیست هر وقت دلش میخاد قطع میکنه وصل میکنه هیچکی سر در نمیاره اس ام اس فرستادنی هم گزارش نمیده اگه که ایرانسل نباشه شاید با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه بعضی وقتها هم ریست کلی بعضی از فایل های اصلی که read only نکردی میبرهنقل قول:
شاید هم یکی از فایلهای اصلیت پاک شده:41:
ببخشين که دوباره ميپرسم اين درايور رو چجوري بايد نصبش کنم ؟نقل قول:
چون setup نداره بعدشم اينکه تو دوايس منجر سيستم دوباره با همين درايور اپديتشون کردم اما نميشناسه
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc data modem
device maneger/modem/sonyericsson 750 usb wmc modem
روي همه universal serial bus controller
هم امتحان کردم اپديت درايور رو اما نشناخت بازم- من مشکلم اينه که حتي در حالت عادي هم که گوشي خاموش رو وصل ميکنم باز هم روشن ميشه
عزیز از راهنماییت ممنونمنقل قول:
1 نويد جان دستت درد نكنهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 سيم كارتم معموليه هميشه براي اين كهدرست بشه دارم خواموشش ميكنم
3 باريست كردن هم هيچ چيز درست نشد
4 فكر نكنم چيز را دليت كرده باشم
راستي روز مادر بر همه مبارك
شما آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49که active_277 عزیز زحمتشو کشیدن رو تا آخر نخوندید ... قسمت آخرشو دوباره براتون میزارم:نقل قول:
اگه بازم نشد، سوکت یو اس بی رو از پشت کیس جابجا کنید ( معمولاً دوتا سوکت برای یو اس بی تعبیه شده)نقل قول:
USBFlash Driversرو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
اگه بازم نشد، ویندوزتون عوض کنید یا روی یه سیستم دیگه چک کنید
موفق باشید
سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
با تشكر