چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب میکنه(Temp)
Printable View
چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب میکنه(Temp)
چیزی تو درایو c نصب نمیکنه بلکه حجمی از درایو c رو برای باز کردن فایل های بازی لازم داره و در همین حین نصب هم میکنه(Temp)نقل قول:
حجمی نزدیک به 5 گیگابایت لازم داره.
نه گیم پد نصب نکردم ، کلیدها هم درست تعریف شدن.نقل قول:
راه حلی چیزی دیگه نداره ؟
مشکل یه کم غیر عادیه!!نقل قول:
کلا جای کلیدهای حرکتی رو عوض کن ببین درست میشه...
سلام.من امروز بازی رو نصب کردم.4تا دی وی دی که 3تاش 8گیگ بود.نصبش کردم و 3تا آپدیت بود نصب کردم و 2تا کرک داشت که یکیش رو تو پوشه ی بازی ریختم و یکیشم تو Documents تو پوشه ی Social Club.ولی وقتی بازی رو آفلاین اجرا میکنم میزنه profile که login شو و ایمیل و پسوردت رو بزن.چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حل شد......نقل قول:
میشه بگی چطوری حلش کردی؟نقل قول:
آپدیت هاش رو که نصب کردم و دوتا کرک داشت.محتویات یکیش رو تو محل بازی کپی کردم و اون یکی رو بردم تو documents و توی پوشه rockstar games و داخل پوشه ی social club ریختم.اشتباه من اینجا بود که محتویات کرک دوم رو اینجا میریختم درحالی که باید کرک رو با پوشه اش اونجا بریزمنقل قول:
بعد اینکه برای بهتر اجرا شدن بازی بهتره آپدیت درایور گرافیکت رو بگیری و نصب کنی.دایرکس رو هم نصبش کن
دقت کن اگه آنتی ویروس داری وقتی داری نصبش میکنی و اجراش میکنی حتما غیرفعالش کن(البته اگه آنتی ویروست آپدیت هست).نود32 من هربار که میخواستم بازی رو اجرا کنم یکی از فایل ها رو با پسوند dll ویروس میشناخت و بازی اجرا نمیشد و باید میرفتم از قرنطینه فایل رو درمیاوردم
اقا سلام
من بازی رو نصب کردمو.راحت بازیو بالا اوردم....
.
.
.
ولی هر کاری میکنمfull screenنمیشه...:n03:
.
.
.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
مانیتورم 17 اینچ ال جی هستش.
این مشخصات سیستم من - هر کار میکنم مشکل لوگین دارم . یه راهنمایی درست حسابی بفرمایید تا بتونم اجرا کنم . ویندوز 8 پرو دارم .M.B : Asus p8h77-v
Cpu : Intel Core i5 Processor 3570
Memory : 1x4gb Geil
SSD : Silicon Power volex v60 60gb
HDD Ext : WD 2T
Power : Green 650B-OC
Case : Green Hunter
Monitor : LG 2281vr
Mouse : Wireless Trust
Keyboard : Microsaft
GamePad : Microsoft Xbox 360 Gamepad For Win Wireless