راه حل رو گفتم کامبیزجان که دوستان استفاده کنند ؛ شاید باورت نشه ، ولی من توی روز تعطیلی هم با این روش جواب گرفتم ؛ خط رو به سریعترین شکل ممکن تخلیه کردم و بعدشم که نوین نت توی همون 3 روز (3 روز کاملم نشد) رانژه کرد خطمو.نقل قول:
Printable View
راه حل رو گفتم کامبیزجان که دوستان استفاده کنند ؛ شاید باورت نشه ، ولی من توی روز تعطیلی هم با این روش جواب گرفتم ؛ خط رو به سریعترین شکل ممکن تخلیه کردم و بعدشم که نوین نت توی همون 3 روز (3 روز کاملم نشد) رانژه کرد خطمو.نقل قول:
من واقعا دیگه دارم باور میکنم وضعبته نوین نت توی اصفهان با نگیم همه،با اکثره استان ها فرق داره! دوست عزیزمون میگه 13روزه ثبت نام کرده هنوز هیچی،یه دوسته دیچمپن هم که میگه 1 ماه منتظر بوده.بعد از من 2 روزه رفته برای وصل کردنه پورت! یه جریانی پشتش هست.داش فرشاد شما از DNS خوده نوین نت استفاده میکنید؟
خدا رو شکر من که راضی هستم از سرویس.نقل قول:
خب ، خیرش رو ببینی. داداش مهدی گل :)
آره عزیز ؛ من تغییرش ندادم اصلا. یه گاهی فقط همون مشکلاتش پیش میاد که چاره اش هم معلومه.
کوچیکتم داش فرشاد.دوستان باور کنید بهترین ISP همین نوین نته. درسته یه مشکلاتی داره ولی وقتی با مشکلاته مسخره بقیه شرکتا مثله محدود کردنه شاتل یا ترافیک خوریه پارس،مببینید وضعیتض از همه بهتره.ولی این حرفه دوستان هم کاملا درسته که شرکتا اولش برای جذبه مشتری بهترینارو میدن بعدش کم کم کم.....
بچه ها من time outام زیاد شده
به نظرتون اگه بهشون بگم آپ استریمم رو کم کنن (الان یه مگه) تاثیری روی تایم اوت می ذاره؟
پینگمم هم رفته بالا مخصوصا سرورهای خارجی. 4.2.2.4 میانگین 300 میگیرم
lمال همه اینجوریهنقل قول:
تنها مال شما اینجوری نیس
من الان که تحقیق کردم
اکثر ISP ها با این مشکلات مواجهن
آره ؛ منم از بقیه پرسیدم ؛ پینگ اونها هم خراب شده.
یه جورایی چشمه هایی از نت ملی هست.
فارغ از مناطق و جاهایی که دوستان درش مشکل دارند؛ اگر یادتون باشه ، مشکل پینگ ما هم از همون روز قطعی (ملی شدن چند دقیقه ای نت) شروع شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه موج دوستان به اینجا هم رسید :angry:؛ یعنی من الان با Dial up بیام نت زیاد فرق خاصی نداره :jealous:
ولی با اینحال با سرور داخلی هم پینگ و هم سرعت مثل قبله و هیچ فرقی نکرده...وضیعت خیلی مشکوک میزنه :exclamati ... حسین جان شما اون موقع برات اینطوری شده بود چی کار کردی دُرُس شد؟
نقل قول:
خیلی سخته بگم ولی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انتظار :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
امروز ساعت 5.59 دانلود گذاشتم تا 6 شد یهو سرعت از 250 تا به 130 نقل مکان کرد:sq_2:
فک کنم یه ترفندی باشه برای این باید شرکت رو دور زد:sq_5: