دوستان من یه سفید هم خریدم الان جفتشو خیلی دوست دارم ولی باید یکیشو رد کنم بره به نظر شما سفید بهتره یا مشکی؟ به نظر خودم هر کدوم یه زیبایی داره گیر کردم خواستم نظر شماها رو هم بدونم :دی
دوستان من یه سفید هم خریدم الان جفتشو خیلی دوست دارم ولی باید یکیشو رد کنم بره به نظر شما سفید بهتره یا مشکی؟ به نظر خودم هر کدوم یه زیبایی داره گیر کردم خواستم نظر شماها رو هم بدونم :دی
کاملا صلیقه ای هست. من خودم با سفید نمیتونم کنار بیام !!واسه همین هر گوشی که میگیرم رنگ تیره رو انتخاب می کنم.نقل قول:
سفید رو وردارنقل قول:
خیلی خوشگل تره به نظرم
باتری چطور شد مهدی؟ با رامی که مهیار داد
منم خودم با اینکه مشکیشو دارم ولی وقتی با سفبد دوستم مقایسه کردم
حسابی حسودیم شد :دی با سفیدش بیشتر حال کردم
ممنون خودمم تصمیمو گرفتم سفیدرو برداشتم یه کاور شیک هم امروز خریدم با یه برچسب مات خیلی شاخ شد:دی
رامی که مهیار داد رو نریختم حقیقت چون 2.3.6 بود بعضی برنامه ها و بازیها رو 2.3.6 نصب نمی شن
الان آخرین رام اروپا رو ریختم تاچ ویز5 هم روشه خیلی روونه مصرف باطریشم خوبه در کل راضیم الان
راستی مشکیه هست هر کی خواست پ.خ بده
قیمت روزش رو کسی نداره؟ علاالدین اصلا 32 نبود 16 گیگ هم داشتن ولی کسی فروش نداشت
یک روز رو نگه میداره ؟ با نور صفحه فول؟:دی
بستگی به مصرف داره رضا ولی با نور صفحه فول با مصرف متوسط صبح تا شب دان میشه :دینقل قول:
نوت 1رو نمیشه هیچ جوره کاریش کرد اینطوری مصرف نکنه ؟
یکی دو هفته دستم بود
نگاه میکردم باطری میرفت!!!!
سلام دوستان
آيا با گلكسي ميشه به راحتي جزوه نوشت ؟ منظورم اينه كه ميتوان بجاي دفتر و خودكار در كلاس ازش استفاده كرد؟
خیر . در حد متن های کوتاه شاید. ولی به هیج عنوان جای دفتر رو پر نمیکنه.نقل قول: