واسه انتخاب رشته باید با یه کسی که خیلی کار بلد تشریف داره بحرفید !نقل قول:
Printable View
واسه انتخاب رشته باید با یه کسی که خیلی کار بلد تشریف داره بحرفید !نقل قول:
چون می خوای برای آزاد بخونی زیست رو خیلی سبز بگیر و فقط تست های خط به خط رو بزننقل قول:
دین و زندگی رو هم فقط با تست های آزاد رو بزن چون زمین تا اسمان با باقی تست ها فرق داره
می تونی کتاب های آزاد راه گاج رو هم ببینی چطوره!
نقل قول:نتیجه می گیریم که کلمات آخر کتاب رو خوب یاد بگیرم و آیا لایتنر کردن بهترین راه برای یاد گیریش هست ؟نقل قول:
من می گم الان لایتنر کنم اصل معنی رو بفهمم بعد این کلمات که در جمله اومد مسلما همشون در همین باب و صیغه نیستند! خود ادم متوجه می شه که معنیش چی می شه درسته؟
کلمات تخیلی چه جور کلماتی هستند؟:D
ممنون از شما و بقیه دوستاننقل قول:
فیزیک و ریاضی بخصوص ریاضی چقدر در تراز دانشگاه آزاد تاثیر داره.من بررسی که کردم دیدم اونایی که این دو درسو بالاتر میزنن حتی با زیست و شیمی پایین تر تراز بهتری دارن
سلام دوستان کسی میدونه سوالای گزینه 2 رو از کجا میتونم دانلود کنم یا مثل همین دوستمون که یه سایت معرفی کردن که سوالای قلمچی رو ارسال میکنه. اگه میدونید لطفا بگید. (قلمچی شرکت میکنم میخوام سوالای گزینه 2 رو هم بزنم.)
من خودم چند ماهی میشه که لاینتر دارم اما هنوز ازش استفاده نکردم ، من برای عربی 1 ، درس به درس لغت هارو از پشت کتاب خارج میکردم و روی یه کاغذ مینوشتم و حفظشون میکردم ، بعد هرشب فقط به مدت 10 دقیقه لغت هارو مرور میکردم ، یه مدت میتونستم عربی سلیم صحبت کنم ! : دینقل قول:
در مورد سوال دوم ، شما باید معنی اصلی کلمه رو بلد باشی که بتونی وقتی بر باب های دیگه رفت معنیش کنی ، وگرنه برای هر باب که نمیتونی معنیش رو حفظ کنی !
بچه ها یه سوال خیلی مهم ، چند ماهه دنبال جواب این سوال میگردم !
سوالم اینه : درس فیزیک یک درس مفهومی هست و داوطلبای حرفه ای اکثرا مشکلی دارن به نام فراموشی فرمول های فیزیک ! اما به نظر من اگه مثلا داوطلب واژه ی انگلیسی هر کلمه ی انگلیسی رو بدونه خیلی بیشتر بهش کمک میشه ، مثلا اگه بدونه d که به معنی جا به جایی هست در انگلیسی همون دیستنس هست یا مثلا بدونه h که به معی ارتفاع هست همون هیت هست ، به نظرم این خیلی به داوطلب کمک میکنه ...
کسی از دوستان منبعی میدونه که واژه ی انگلیسی تمام کلمات فیزیک رو نوشته باشه ؟
آخر همه کتاب های درسی فیزیک انگلیسی کلمات رو نوشته برو از رو کتاب درسیت بخونشون.نقل قول:
آب در کوزه بود و ما چندین ماه داشتیم توی موتور های جستجو دنبال آب میگشتیم ! این چندمین بار هست که خیلی دنبال یک چیز میگردم بعد میفهمم که دقیقا کنار چشمم بود ! جالب اینه که من خودم چندین بار حاشیه و همه جاهای کتاب فیزیک رو خونده بودم اما اصلا به این توجه نکرده بودم !!!نقل قول:
مرسی، خیلی ممنون ...
این مشکل میتونه از دبیر فیزیکتون یا خود شما موقع گوش دادن ب درس باشهنقل قول:
سوالم اینه : درس فیزیک یک درس مفهومی هست و داوطلبای حرفه ای اکثرا مشکلی دارن به نام فراموشی فرمول های فیزیک ! اما به نظر من اگه مثلا داوطلب واژه ی انگلیسی هر کلمه ی انگلیسی رو بدونه خیلی بیشتر بهش کمک میشه ، مثلا اگه بدونه d که به معنی جا به جایی هست در انگلیسی همون دیستنس هست یا مثلا بدونه h که به معی ارتفاع هست همون هیت هست ، به نظرم این خیلی به داوطلب کمک میکنه ...
کسی از دوستان منبعی میدونه که واژه ی انگلیسی تمام کلمات فیزیک رو نوشته باشه ؟
من از اول دبیرستان تا الان هرچی فرمول فیزیک خوندم یادمه ب جز فصل آخر فیزیک 3 ک سر کلاس نمیرفتم
منم به جز فرمول های فیزک 1 بیه فرمول ها رو که از روی کتاب اقای مبتکران انتشارات محمودزاده خوندم یادم هست
چونکه فرمول ها رو به صورت حفظی یاد نداده و آدم رو طوری راهنمایی کرده که همه رو قدم به قدم خودش بتونه به دست بیاره . مخصوصا فرمول های حرکت و... رو تا آخر عمر یادم نمیره اصلا