سلام
من هم امروز این تصاویر رو دیدم واقعا شگفت زده شدم .اولش باورم نشد به اون چیزی که با چشمام دیدم ولی ...
واقعا باعث تاسفه این صحنه ها من که خودم تنها اونم با یه مقدمه این صحنه ها رو دیدم کلی خجالت کشیدم چه برسه کسانی که به همراه خانواده نشستن و این بازی رو دیدن واقعا برای پرسپولیس ها ناراحتم چون تازه پرسپولیس داشت به روند صعودی خودش وارد میشد ولی با این حرکت ... والله چی بگم ...
حرکتی رو دیدیم که حتی از افرادی که برچسب ارازل و اوباش به اونها داده شده هم تو خلوت خودشون کمتر دیده میشه ولی افرادی که اداعای اخلاق رو تو این فوتبال دارن به راحتی یه اب خوردن ....
در کل به این نتیجه رسیدم که هر جا از یه چیز دم میزنن بدونم که خالی از اون هستند
استیلی اول فصل تو خط دفاعش بزرگترین اشتباه رو انجام داد و کسانی رو به پرسپولیس برگردوند که از همون اول مشخص بود لیاقت پرسپولیس رو ندارن .هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی
جالبه بعضی از دوستان چه مواضعی گرفتن نظر هر کس محترم ولی ایا دفاع کردن از این حرکت چیزی رو درست میکنه؟
خواهشا دوستان هی نیان بگن که مثلا تو اروپا یا هر جهنم دره دیگه این حرکت ها انجام میشه پس مشکلی نداره مگه اینجا اروپا هست .اینجا ایرانه و فرهنگ خاص خودمون رو داریم که بهش افتخار میکنیم.و همین بازیکنان
حرفه ای نما هم در این محیط و شرایط رشد کرده اند و به این مرحله رسیدن.
جالبه اون دوستی که میگه این دوتا صمیمی هستند و هر کاری به خودشون مربوطه یعنی مثلا اگه وسط بازی خواستند هر کاری !!!!!! انجام بدن چون دوست صمیمی هستند به خودشون مربوطه؟
اصلا تا کی ما باید فکر کنیم که هر کاری که انجام بدیم به کسی مربوط نیست ؟بابا همین دوستانی که میرن از اروپا و .. مثال میارن هم تو کشورها هم به هیچکی اجازه داده نمیشه هر که هر کاری رو دلش خواست انجام بده .دیدید سر جریان حرف های رونی چقدر بازتاب ها بوجود اومد خیلی ها تو لیست های منفورترین ها رونی رو در صدر قرار دادن و...
جالبه بعضی از دوستان دارن توجیه میکنن مساله رو و میگن که که تیم رو به حاشیه نبرید!!!!! به نظر شما کی تیمتون رو داره به حاشیه میبره؟
بابا تا کی فردوسی پور باید داد بزنه که وسیله ای تو قرن ارتباطات وجود داره به نام دورین فیلم برداری و عکاسی و جزئی ترین صحنات رو ظبط میکنه .
البته من این حرکت رو برای پرسپولیسی ها یه توفیق اجباری میدونم چون نبود این دو هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی و نبود حاشیه کلی به سود پرسپولیسی ها خواهد بود.
این دوتا و امثالهم رو مقایسه کنید با علی کریمی متوجه تفاوت ها خواهید شد.کسی که فقط موفقیت تیم براش مهمه و تمام و سعی وتلاشش رو میکنه واسه تیمش با کسانی که اسم خودشون رو متعصب برای تیمشون میزارن البته تماشگران متوجه همه چی رو میدونن
چه نودی شود امشب