لوانته دیشب باخت اون هم 2-0 مقابل اوساسونا
ریال مادرید دوباره صدر نشین شد انشا... تا آخر صدر هم بمونه:31:
خسته شدیم از بس دوم شدیم:19:
Printable View
لوانته دیشب باخت اون هم 2-0 مقابل اوساسونا
ریال مادرید دوباره صدر نشین شد انشا... تا آخر صدر هم بمونه:31:
خسته شدیم از بس دوم شدیم:19:
مارسلو، کاکا و بن زما به ترکيب اصلي بازگشتند
بازيکنان مورد علاقه اما مصدوم مورينيو با مجوز رسمي کادر پزشکي براي حضور در خانه ---- اعلام آمادگي کردند.
به نقل از آس اسپانیا، مارسلو، مدافع جلو زن و طراح تیم فوتبال رئال مادرید از روز گذشته در تمرینات فشرده تیمش حضور داشته و برای بازی در خانه لیون (چهارشنبه شب) مشکلی ندارد.
بنزما که دچار کشیدگی عضله ران شده بود یکی دیگر از بازیکنان راه یافته به ترکیب اصلی برای حضور در بازی مقابل المپیک لیون است.
کاکا که به تازگی به تیم ملی فوتبال برزیل دعوت شده نیز دیگر بازیکن حاضر در تمرینات فشرده و اصلی رئال مادرید بوده است.
رئال مادرید در بازی رفت لیون را شکست داده و کار سختی در خانه این تیم نخواهد داشت.
يک اکتبر ايدهآل براي رئال مادريد
تيم فوتبال رئال مادريد با 6 پيروزي، 20 گل زده و يک گل خورده يک ماه اکتبر ايدهآل را براي خود رقم زد.
به نقل از مارکا اسپانیا، باشگاه رئال مادرید در ماه میلادی اکتبر به 6 پیروزی دست پیدا کرد و در این میان با 20 گل زده و تنها یک گل خورده ( مقابل بتیس 4 – یک) بهترین نتیجه ممکن در میان تیمهای حاضر در لالیگا را به خود اختصاص داد.
بسیاری از بازیکنان و مربیان تیم فوتبال رئال مادرید پیروزی 4 بر صفر مقابل المپیک لیون را بهترین نتیجه در این ماه توصیف میکنند.
از طرفی کاسیاس در مصاحبه اخیرش پیروزی 3 بر صفر مقابل ویارئال را بهترین نتیجه در ماه اکتبر دانسته است.
به همین مناسبت قرار است مراسمی با حضور خبرنگاران و عکاسان مادریدی در برنابئو با عنوان "اکتبر ایده آل" برگزار شود.
رئال مادرید به لطف شکست 2 بر صفر لوانته مقابل اوساسونا در بازی شب گذشته و در پایان هفته یازدهم لالیگا در رتبه اول جدول ایستاده و صدرنشین رقابتهای فوتبال باشگاههای اسپانیا است.
مورینیو: هیگواین شگفت آور است
خبرگذاری رئال مادرید/به گزارش سایت رئال مادرید، وی پس از دیدار با رئال سوسیداد گفت که از بازی تیمش راضی است .
مورینیو گفت: هیچ وقت از اینکه بگویم دو سانترفوروارد بسیار خوب و آماده داریم خسته نمی شوم . از بازی تیم و بویژه مهاجمان راضی هستم. تیم ما خسته اما خوشحال است.
سرمربی رئال مادرید گفت که تیم رئال سوسیداد فضایی سخت در ورزشگاه برای مادریدی ها به وجود آورده و این وضعیت تا دقیقه پایانی بازی همچنان برقرار بود.
مورینیو افزود: می دانستیم که این تیم به لحاظ فیزیکی و روانی قوی است و در حقیقت تیمی بزرگ است که می تواند نتیجه بازی را در هر لحظه تغییر دهد. غلبه بر چنین تیمی آسان نیست ولی ما به رغم خستگی بازیکنان توانستیم یکپارچه و متحد عمل کنیم و بازی را ببریم.
وی از فشردگی بازی ها در روزهای اخیر انتقاد کرد و گفت : فکر می کنم این پنجمین بازی تیم ما در هر سه روز است که همین مساله از نشاط بازیکنان به لحاظ فیزیکی و فکری کاسته است. اگرچه کیفیت بازی به خصوص در نیمه دوم کاسته می شود ولی ناچاریم به طرق مختلف تیم را تقویت کنیم.
مورینیو تلاش جمعی و تقویت روحی را راه برون رفت تیمش از خستگی ناشی از بازیهای فشرده عنوان کرد و افزود: راه گلزنی را به خوبی پیدا کرده ایم.
سرمربی رئال مادرید گفت: سال گذشته در دقایق پایانی بازی دچار مشکل می شدیم، هنوز هم کنترل خوبی در این دقایق نداریم. ادامه این وضعیت خطرناک است چون حریفان قدرتمندی داریم.
مورینیو اضافه کرد: من چهار تغییر در خطوط جلوی تیم دادم و از این بابت راضی هستم. هر چهار نفر امروز بازی کردند. مردان من به خوبی به شیوه جدید پاسخ دادند و تیم قوی شده است.
وی اظهار داشت: ما یک ماه دشوار را سپری کردیم و پیش از آنکه بازیکنان ما برای بازی های دوستانه ملی به دور دنیا بگردند دو بازی دیگر در پیش داریم.
مورینیو گفت : دوست دارم در شرایطی که تیم به لحاظ تکنیکی و فکری بر بازی تسلط دارد پیروز شویم.
نتیجه نظر سنجی جدید مارکااز ۲۴٫۵۲۹ کاربری که ذر این نظرسنجی شرکت کرده اند ، ۵۵٫۶ درصد اعتقاد دارند که رئال می برد و ۴۴٫۴ درصد تیم گواردیولا .
خبرگذاری رئال مادرید/شرایط خوب رئال مادرید و بحران کوتاه بارسلونا از دید فوتبالدوستان دور نمانده است . بنا بر نظرسنجی مارکا ، هواداران اعتقاد دارند که اگر الان رئال و بارسا با هم بازی کنند ، رئال می برد .
تیتر روزنامه های آس و مارکا
خبرگذاری رئال مادرید
مارکا
ستاره ها
کلیدهایی برای درخشان تر شدن رئال مادرید از زمان پنج کرکس
مورینیو راز این دگرگونی را بیان می کند :”دفاع پیشرفته تر ، فشار بیشتر و گردش توپ بیشتر و سریع تر”
کاسیاس،راموس،بنزما،مارسلو ،ژابی،آربلوا،هیگواین،کاکا ،رونالدو،دی ماریا… فوتبال طلایی
- امشب ، رئال مادرید – سوسیه داد
ژابی آلونسو :”به استراحت نیاز دارم و در آنوئتا باید کمتر بازی کنم.”
آس
ژابی آلونسو ، کلانتر آنوئتا
“رئال مادرید خاطرات بدی از بازی با سوسیه داد در طول تاریخ داشته است ”
مورینیو :” نه آقای پلگرینی و نه من ، کاکای درست و حسابی را نداشتیم ”
هیگوائین جای بنزما را می گیرد و اوزیل احتمالا فیکس می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(منبع: سایت خبری رئال مادرید cfrealmadrid)
آلونسو: بازي دفاعي سوسيه داد کار ما را سخت کرد
ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، تایید کرد که تیمش در دیدار شب گذشته مقابل سوسیه داد به دردسر افتاد.
در دیدار شب گذشته، بازیکنان سوسیه داد نمایشی تدافعی داشتند اما تک گل گونسالو ایگواین، سه امتیاز با ارزش این دیدار را برای رئالی ها به ارمغان آورد و آنها را به صدر جدول رساند.
آلونسو نیز در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال، از نمایش تیمش و نتیجه نهایی دیدار شب گذشته اظهار رضایت کرد:" ما در این دیدار چندان با مشکل روبرو نشدیم و دروازه مان چندان تهدید نشد اما بازی دشواری بود. با این وجود ما نمایش خوبی داشتیم.
رئال سوسیه داد، به ویژه در نیمه دوم، بسیار دفاعی کار کرد و ما نتوانستیم به گل دوم برسیم؛ گلی که می توانست باعث شود ما با آرامش بیشتر بازی کنیم."
رئالی ها چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان میهمان لیون خواهند بود.
(منبع: ورزش3)
دوستان من توی سایت خود شبکه ی 3 نگاه کردم ، نوشته قراره بازی لیون - رئال مادريد رو به صورت زنده پخش کنه :
اما از طرفی سایت ورزش 3 زده بود قراره بايرن مونيخ - ناپولي پخش شه:31:
حالا کدوم بازیو پخش می کنن ، خدا می دونه. به این می گن اطلاع رسانی دقیق قرن بیست و یکی :31:
Marca
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشخوانِ برجسته:
يك صدرنشينِ واقعي
ديگر پيشخوانها:
مادريد پس از شكست خوردنِ لوانته و پس از 6 برد پي در پي خود حالا به تنهايي در صدر جدول لاليگا قرار دارد
مادريد صدرنشيني را به دست آورد در حالي كه از لحاظ بازي،آمار و ارقام و بازگرداندن و احياي ستارگانش از جمله كاكا،ايگوايين،راموس و دي ماريا به موفقيت دست پيدا كرد
هدفِ مورينيو ادامه دادن اين روند 4 بازي بيشتر براي صدرنشين رسيدن به ال كلاسيكو است
AS
پيشخوانِ برجسته:
ايگوايين
بهترين گلزنِ اروپا
ديگر پيشخوانها:
ميانگين گلزني ايگوايين هر 47 دقيقه يك بار است
با اين آمار از ادين ژكو با هر 54 دقيقه و آگوئرو و مسي با هر 64 دقيقه گلزني پيشي ميگيرد..
دكتر فسلر،كسي كه ايگوايين را عمل كرد:"اينكه اينگونه بازي ميكند يك معجزه است"
مادريدِ مورينيو بعد از 11 ماه به تنهايي صدرنشين شد
Marca
پيشخوانِ برجسته:
مدافع مركزيِ كامل
ديگر پيشخوانها:
راموس يك مانع بتنی در ميان خط دفاع
جانشين مطمئني براي پويول در ميانه خط دفاعي اسپانيا
5 دليل براي بازنگشتن راموس به دفاع كناري:
1-تسلط و حمله ي بهتر به توپ در مركز
2-استفاده بهتر از قدرت در بازي هوايي در مركز
3-پوشش سريعتر و كمك بيشتر به خط مياني از طريق مركز خط دفاعي
4-تونايي شروع به دفاع از بالاتر
5-تمركز بيشتر و هدايت بهتر خط دفاعي ار مركز
حضور كاكا و آربلوآ مقابل لیــون در هاله اي از ابهام
لاس و اوزيل تغييرات احتمالي
خِسه (بازيكن كاستيا):"ميخواهم بهترين بازيكن دنيا شوم"
AS
پيشخوانِ برجسته:
اوزيل:"من توپ طلا را به كاسياس ميدهم"
ديگر پيشخوانها:
اوزيل از كاسياس طرفدراي كرد
"سالهاي بسياريست كه بدون رقيب بهترين دروازه بان دنيا بوده است"
سرنوشت توپ طلا در اسپانيا
در دومين ليست ارائه شده كه شامل 23 بازيكن برتر ميشود نام 5 مادريدي و 8 بارسايي به چشم ميخورد
دوستان عزیز امشب دیگه بازی رو مطمئنا و گوش شیطون کر پخش میکنه شبکه سوم به امید بازی پر گل و جذاب که کریس رونالدو هم گلزنی کنه تو بازی.
شاهین می خواهد در لیست بازی با لیون باشد
خبرگذاری رئال مادرید/نوری شاهین بی تاب انجام اولین بازی خود در رئال مادرید است . در ژرلاند قرار نیست بازی کند اما احتمال دارد که لیون ، اولین سفر تیمی بازیکن ترکیه ای در بازیهای رسمی با رئال مادرید باشد . شاهین می خواهد به تیم ملحق شود و مورینیو می خواهد از سفر به لیون از این فرصت استفاده کند تا مجددا این بازیکن حس کند که عضوی از تیم است . هافبک ترکیه ای یک هفته به طور کامل با هم تیمی ها تمرین کرده و آماده بازی است . پس از شش ماه دوری از میادین آماده اضافه شدن به تیم است و بارها به مورینیو گفته که می تواند دقایقی بازی کند . مربی پرتغالی البته محتاط تر است و اعتقاد دارد که باید صبور بود . نمی خواهد تا پیش از گذر از بازیهای ملی از این بازیکن استفاده کند اما احتمال دارد که برای بازی حساس فردا او را در لیست قرار دهد . احتمال حضورش روی نیمکت نیست اما شاهین می خواهد از حضور در کنار هم تیمی های جدیدش لذت ببرد . یک بازی چمپیونزلیگی بهترین فرصت برای این است که شاهین حس کند جزئی از تیم است چرا که این بازیکن برای اولین بار است که در این تورنمنت قرار می گیرد . از طرفی دیگر گاس هیدینگ ، قرار است که جمعه لیستش را اعلام کند و بعید نیست که از این بازیکن رئال مادرید دعوت کند . رئال مادرید فعلا نمی خواهد از این بازیکن استفاده کند تا شاید ترکیه قید استفاده از او در بازیهای پلی آف را بزند .
اگر مادرید در صدر است یعنی بهتر ازما بازی کرده
خبرگذاری رئال مادرید/به نقل از مارکا اسپانیا، جرارد پیکه بازیکن تاثیرگذار تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا در خط دفاعی تصریح کرد: نباید پشت حقیت پنهان شویم، وقتی در صدر جدول بودیم یا قهرمان میشدیم با صدای بلند اعلام میکردیم که خیلی بهتر از رئال مادرید هستیم و حالا هم که صدر جدول را به آنها واگذار کردهایم باید قبول کنیم که بازیکنان رئال بهتر از ما بازی کردهاند.
وی ادامه داد:مصدومیت من به طور کامل به پایان رسیده و میتوانم برای تیم بازی کنم؛ اما کادر پزشکی حساسیتهایی دارد که البته قابل احترام است و هرگاه که مربی تیم تصمیم بگیرد و دستور بدهد در خدمت باشگاه خواهم بود.
مورینیو :" یک روز ، یکی از میان بنزما و هیگوائین را انتخاب می کنم "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با لیون اعلام کرد که همچنان به روند تغییر میان بنزما و هیگوائین در بازیها ادامه می دهد ، البته نه برای همیشه :" با توجه به تعدد بازیها ، به نظرم چرخش خوب است چرا که از نظر فیزیکی و ذهنی خسته نمی شوند . این تغییر برای خودشان هم خوب است . اما بالاخره روزی یکی از آنها را انتخاب خواهم کرد ، بدون مشکل ، ترس و پیامد هایش . آنها می توانند با هم بازی کنند به طوری که کریم در جناحین باشد یا هر دو در وسط ، اما تیم خوب بازی می کند ، تعادلش را پیدا کرده است و هر دو با گروه راحت هستند . "
در مورد مصدومان گفت :" بامزه است . مارسلو و کاکا در سن سباستین بازی نکردند تا برای این بازی آماده باشند و در نهایت ، اولی امروز مصدوم شد و دومی در پانزده دقیقه حضورش در آنوئتا . مصدومیت مارسلو کمی برایم عجیب بود اما ترجیح می دهم در مورد کسانی که هستند صحبت کنم تا آنهایی که نیستم . آلبیول را داریم که با ماسک زورو بر می گردد و کارواخال هم در لیست تیم اصلی قرار گرفته است . غایبان ، یک توجیه نیستند . سرجیو راموس هم که بازی می کند ."
سپس در مورد ناکامی های اخیر رئال در استادیوم لیون گفت :" مهم این است که باز هم ببریم ، همچون چیزی که در ذات رئال مادرید است ، این که گذشته را فراموش کنیم . حالا تلاش خواهیم کرد تا ببریم و به هدفمان نزدیک تر شویم ."
وی افزود :" طبیعی است که لیون را جدی و با انگیزه ببینیم . چهار امتیاز دارند و اگر ما را نبرند هم می توانند در نهایت ده امتیازه شوند و صعود کنند . پس بازی با ما بازی مرگ و زندگی برایشان نیست اما بازی برابر رئال مادرید همیشه خاص است . "
سپس از ناکامی های اخیر اوزیل گفت :"تیم امسال بهتر از پارسال شده است . راهکار های بیشتری دارد و فیکس شدن یک بازیکن و 90 دقیقه بازی کردنش مشکل تر شده است . پارسال اگر کاروالیو ، آربلوا و مارسلو را نداشتیم ، دچار یک مشکل بزرگ می شدیم . امسال این طور نیست . ما راهکار هایی داریم . اوزیل پارسال تنها بازیساز ما بود و حالا کاکا و کوئنت رائو را داریم که می توانند در آن جا بازی کنند . "
او اعتقاد دارد که تیم هنوز زیاد خسته نیست :" پس از بازی در مالاگا ، دو روز برای آماده سازی بازی با ویارئال وقت داشتیم . سپس دو روز زمان داشتیم تا برای بازی با سوسیه داد آماده شویم . حالا سه روز وقت در اختیار داشتیم . روز یکشنبه را استراحت دادیم ، دوشنبه ریکاوری کردیم و امروز با فرم خوبی تمرین کردیم . فردا روبراه خواهیم بود ."
این صدا و سیما چرا اینجوری میکنه.بازیه رئال با لیون رو سر ساعت نشون نمیده..یعنی چی؟
بازیه بایرن رو می خواد نشون بده.