توی تمام مقایسه ها n8 رو کوبونده!!:31:نقل قول:
فک نکنم ارزونتر از ۷۰۰ بشه!
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چی؟!نقل قول:
آندروید۳ مگه مال تبلتها نیست؟!
توی تمام مقایسه ها n8 رو کوبونده!!:31:نقل قول:
فک نکنم ارزونتر از ۷۰۰ بشه!
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چی؟!نقل قول:
آندروید۳ مگه مال تبلتها نیست؟!
چه داستانی شده
الان از دوستان دبی هستن میگن اونجا هم پیدا نمیشه !!
یکی از دوستان بود که پول هم داده بود براش بیارن ( فکر کنم بندر بود )
هنوز به دستتون نرسیده ؟؟؟
تو تهران هم من جایی تا حالا ندیدم
كار با 10 انگشت روي اين مانيتور چه كاربردي داره يا اثلان برنامه اي يا بازي اي هست كه 10 انگشت بخواد؟:20:
نهنقل قول:
ولی شما میتونی از این بهره برداری درست کنی!!
مثلا ۴ تا دوستاتو دعوت کنی هر کدومم دو تا انگشت بذارید وسط دور صفحه ۴.۳ چه حالی میده بازی گروهی:8::11:
عکاسیش تو روز در حد ان8 و تو شب به خاطر نداشتن فلش زنون ضعیفتر از ان8 هست ولی در کل خیلی قویهنقل قول:
به نظر شما كيفيت عكس و فيلم برداري اين گوشي نسبت به n8چطوره؟
تو فیلم برداری هم که یه سر و گردن از ان8 بالاتره
آندوریید 3 مال تبلتاستنقل قول:
دوستان به نظر شما آندرويد 3 هم مي تونه رو اين گوشي نصب شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نسخه بعدی آندوریید که 2.4 هست حتما نصب میشه
عزیز اندروید 3 مخصوص تبلته فقط!:46:نقل قول:
فيلم برداريه گالكسي 1 هم از N8 بهتره:21:نقل قول:
تو مرداد هم احتمالا 800 - 850:8:
هااا اي كه گفتي من بيـــــــــــدم!:21::31:نقل قول:
ديروز پيشش بودم گفت كه خودش شنبه ميخواد بره دبي و حتما تو هفته آينده برام مياره
ولي خب معلوم نيست راست ميگه يا دروغ:23: ولي از يكي دو نفر ديگه هم پول گرفته و قول داده
-آره يكي از بچه ها هم كه دبي هست تمام دبي رو گشته و پيدا نكرده:13:
اتفاقا يكي از دوستم هم كه باهام اومده بود يه 7-8 تا سفارش داد:10:
زنگ زد به مدير سايت گوشي شاپ يا گوشي بازار :3:و باهاش صحبت كرد مدير سايته گوشي بازار ميگفت دبي قيمت گرفتم 1 مليون بيست هزار تومن :18: توروخدا واسه من 950 بيارين:42::31:
تا این گوشی مسخره بدست ما برسه گالاکسی اس 5 اومده !!!
درست مثل قضیه atris انقدر لفتش دادن که کلی گوشی گردن کلفت اومد اینم همینطور
نقل قول:
من N8 داشتم...
مذخرف ترین دوربینی بود که من در اون سطح دیده بودم،فلاش زنونش هم یه دروغ محضه و اگه فاصله از سوژه از یه حدی(حدودا یک متر) بیشتر بشه عکسارو به طرزه فجیهی سفید میکنه و انگار عکسارو از پشت یه شیشه ی سفید رنگ نگاه میکینین...درحالی که تک فلاش S8500 و به طبع اون Galaxy S II قطعا عملکرد بهتری داره...تازه به این اضافه کنید که فلاش گالاکسی برای فیلمبرداری هم کار میکینه ولی فلاش N8 فقط برای عکسبرداریه
عکس های N8 اصلا و ابدا عکساش درحد یه 12مگاپیکسلی نبود،فقط رزولوشن رو بردن بالا ولی عکساش پر از نویز بود
من S8500هم داشتم که با دوربین 5 مگاپیکسلی که داشت هم عکساش و هم فیلمبرداریش خیلی خیلی بهتر از N8بود
دیگه Galaxy S II که یه سر و گردن از S8500 بالاتره ، حتما حتما میزنه دوربین N8 رو میترکونه
دیگه اینکه از دوستان خواهش میکنم شاءن Galaxy S II رو حفظ کنند و i9100 رو با اسباب بازی هایی مثل N8 مقایسه نکنند
راستی یکی پیدانشد به ما یه مشاوره بده...!!؟
با درنظرگرفتن قیمت و قابلیت های دوگوشی و تاخیر احتمالی ورود Galaxy S II،بلاخره i9000 بخرم (میخوام یکی دو ماه دیگه بخرم) یا صبر کنم i9100 بیاد؟