سلام
میخوام یه پروتین بگیرم.2ساله دارم تمرین میکنم .وحدودا یکساله که دیگه پیشرفتی نداشتم.مکمل تا حالا مصرف نکردم.پروتین خالص میخوام .چی پیشنهاد میدید؟قیمت حدود 100باشه
قدم 176
وزن78
مرسی
Printable View
سلام
میخوام یه پروتین بگیرم.2ساله دارم تمرین میکنم .وحدودا یکساله که دیگه پیشرفتی نداشتم.مکمل تا حالا مصرف نکردم.پروتین خالص میخوام .چی پیشنهاد میدید؟قیمت حدود 100باشه
قدم 176
وزن78
مرسی
اگه واقعا تو يه سال هيچ پيشرفتي نكردين كه خيلي غير ممكنه به دلايل بسيار زيادي مربوطه و اين مساله رو نميتونيد فقط گردن تغزيه بياندازيد....و اگه يه سري مسائل رو در اين ورزش رعايت نكنيد حتي مكمل هم نميتونه بهتون كمك كنه....نقل قول:
چندتا شو به اختصار ميگم:
1:خواب كافي
2:تعداد جلسات استراحت در هفته
3:تغزيه
4:برنامه تمريني
5:علاقه به تمرين و تمركز در اجراي حركات
و در مورد مكمل اگه اولين باره ميخواهيد مكمل مصرف كنيد من توصيه مكنم پروتئين خالص يا صد صد استفاده نكنيد و به جاش از پروتئين هاي تركيبي يا كراتين هاي تركيبي استفاده كنيد...
با 100 تومان چيز خوبي گيرتون نمياد الان همه 2 كيلو به بالا ها جنس مرغوب 130 به بالا هست...(البته بايد طرفتون رو بشناسيد)
اقا من17 سالمه يه 6-7ماه ديگه 18ميشم بعد ميخوام بدونم از الان برم بدنسازي خوبه؟ بعد من دوست ندارم زيادي بازو هام يا سينه هام بزرگ بشه ,مثلا دوس دارم شيش تيكه بشه يا دوست دارم چار شونه بشم .كلا از اين چيزا نه اينكه بازوهام خيلي بزرگ بشه و از اين حرفا .من 60كيلوام 176قد .ممنون ميشه كمكم كنيد
پیشرفت که هیچی پس رفت هم داشتم .حدود9ماه پیش یه برنامه ی سنگین از یکی گرفتم که توش ست های سوپر زیاد داشت .میخواستم خطی کار کنم.خودش گفت این برنامه را باید با یه تغذیه خوب اجرا کنی.منم اهمیت ندادم.تو این 6-7 ماه که این برنامه را اجرا میکردم3-4 کیلو کم شدم که فکر کنم بافت های ماهیچه ایم آب شد و کلا آب شدم . به طوری که هرکی میدیدمون متوجه میشد.بعد برنامه را خودم عوض کردم و حالا دوباره رسیدم به 1 سال پیشم و دارم پیشرفت میکنم.اینم از سرگذشت ما.البته هدفم هیکل بزرگ کردن نبود برا همین زیاد اهمیت نمیدادم .
اکثرا 6 روز تو هفته را تمرین دارم ولی خب یه جوریه که میشه اجرا کرد یعنی بعضی روزا تمرینا سبکه وزیاد خسته نمیشم
حالا چرا ترکیبی بخرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.در مورد هزینه تا 140-150 مشکلی نیست .طرفمون جنسش اصله ولی یه نم گرون میده.حالا چی پیشنهاد میدید؟
بابت راهنمایی تون ممنونم
سلام دوستان
قدم 193 و وزنم 100 کیلو و سنم 25 سال هست چربی پهلو ی زیادی دارم هر شب بعد افطار 1 ساعت پیاده روی تند و 15 دقیقه میدوم باشگاه هم نمیرم از شما میخوام که یه چربی سوز قوی با حداقل عوارض بهم معرفی کنید.
با سپاس:11:
سلامنقل قول:
به نظر من شما طرف چربی سوز نرو بهترین چربی سوز واسه شما همتتونه
من حدود3سالی هست میرم باشگاه افراد مثله شما زیاد اونجا بودن اما با یه همت خوب و پشتکار اومدن و نتیجه گرفتن وهیکل رو فرمی پیدا کردن
به نظرم شما برو باشگاه و اونجا حرکات زیادی واسه شکم و پهلو هست اونا رو انجام بدی حتما نتیجه میگیری
یاعلی
نقل قول:
6 روز در هفته تمرين كردن يعني نابود كردن بدن به معناي واقعي كلمه شما در اين ورزش هر گز حق نداريد بيشتر از 4 روز در هفته تمرين كنيد ( جي كاتلر با اون برنامه تمريني با اون مربي حرفه اي با اون برنامه غذايي 5 روز كار ميكنه)
جنس خاصي رو نميتونم پيشنهاد كنم و چون جنس طرفتون اصله بريد ببينيد پروتئين وي تركيبي چي داره و سعي كنيد حتما اگر جنس اصله از مارك هاي معتبر بگيريد مثل optimum -- mhp -- mp -- inner armor
نقل قول:
به نظر من الان اصلا مناسب نيست به دليل اينكه شما الان تو سن رشد هستيد و قدتون هم يه مقداري كوتاه و به دليل اينكه تازه ميخواهيد شروع كنيد به دليل مبتدي بودن ممكنه به صفحات رشدتون صدمه بزنيد....
به نظر از 20 سالگي شروع كنيد
سلام .نقل قول:
اگر در درج قد و وزنتون اشتباهی نشده باشه , شما خیلی لاغر هستین .
اگر چابک و بانشاط هستین که هیچ اما اگر کسل و ضعیف هم هستین بهتره یه چک آپ برید و از سلامتیِ بدنتون مطمئن بشید .
اقا من میخام بالا سینه خوب بشه و عضله بیاره
به نظرتون غیر پرس بالا سینه و پرس بالا سینه با دمبل دیگه چی بزنم خوب میشه .
اگه هر روز پرس بالا سینه را بزنم اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد یا طبق برنامه