دوستان عزیز
یه خبر خوش
گوشیم گم شده الان چند ساعته و گوشی زنگ میخوره ولی کسی جواب نمیده
دوستان چه راه حلهایی به ذهنشون میرسه برای ردیابیه گوشی
دوستان عزیز
یه خبر خوش
گوشیم گم شده الان چند ساعته و گوشی زنگ میخوره ولی کسی جواب نمیده
دوستان چه راه حلهایی به ذهنشون میرسه برای ردیابیه گوشی
ببين مهران جاننقل قول:
اگر گوشيت ضربه شديدي نخورده باشه يا آب به جاييش نفوذ نكرده باشه پس يك رام جديد نصب كن يا همون 2.1 خودش رو دوباره نصب كن .
ببينم هر روز كه گوشيت تو آب نيست!! :31:
----
ببين ورژن رام گوشيت چيه و از همون آدرس كه صفحه قبل واسه حميد گذاشتم رام رو دانلود كن .
بعد با نرم افزرا rsd-lite گوشيت رو فلش كن . و usb driver موتورولا رو يادت نره كه قبل فلش زدن نصب كرده باشي .
ok :20:
متاسفم از اين خبر خوشت :31:نقل قول:
فقط بايد شكايت كني تا شايد بتونن ردبيابي بكنن .
يا اميدوار بشي آقا دزده دلش به رحم بياد .
ميتوني يك اس ام اس بهش بدي و پيشنهاد مژدگاني بدي شايد پس داد !!
من فقط یک بار گوشیم رو اونم چند روز پیش واسه کل کل کردمش تو پارچ آب اما خدارو شکر از قبل این عمل قبیهانه هم همینطوری بود:27: ضربه هم یک بار از دستم افتاده:13:نقل قول:
ورژنش اینه که پایین گذاشتم اما تو گزینه ها نبود! من کدومو دانلود کنم؟؟؟نمییخوام رام خودش باشه ! آخرین رامی که اومده براش رو میتونم نصب کنم؟؟
build number :JRDNEM_U3_2.54.0
لینک برنامه RSD-LIGHT رو میشه بدی ؟؟ ممنون
rsd lite رو میتونی از لینک زیر دریافت کنی
کد:http://www.4shared.com/file/s2Oigg5B/RSD_Lite_49.html
هر عکس که با گوشی میگیرم بزور شاید حجمش به 1 مگ برسه اما گالکسی دوستم که اونم دوربینش 5 هر عکسی بگیره بالای یک مگ(بین 1.5 تا 2 مگ) هستش و خیلی با کیفیت تر و شفاف تر از عکسای گوشی بنظرم کیفیت لنز گوشی ما 2 باشه و فقط اندازه عکس بزرگتر شده حتی عکسای v3x جونم رو هم با دیفای مقایسه کردم خیلی شفافتر و با کیفیت تر بوده
فلشم نداشت واقعا سنگینتر بود دکوریه
گالکسی فلش اصلا نداره با دو تاشون شب عکس گرفتیم کیفیت اون کجا و کیفیت عکس من کجا :41:
در کل بنظرم یکی از ضعفای اساسی گوشی کیفیت پایین دوربین و دکوری بودن فلش باشه
اخر کسی لینک یه فلش لایت که جواب بده به ما نداد حداقل از نور فلشش استفاده کنیم
من مراحل کار رو کامل میدونم چون گوشی برادرم گم شد من اول رفتم دادسرا یه شکایت نوشتم بعد شکایت رو بردم کلانتری بعد هم کلانتری بهم سه برگه داد که هر کدوم رو برای سه اپراتور تلفن همراه بردم یعنی ایرانسل همراه اول و تالیا که بردم ساختمانهای مرکزیشون بعد اونا رسید دادن که تا چهل روز دیگه جواب میدن بهد چهل روز جواب نامه ها از سه اپراتور به کلانتری ارسال شد و من رفتم جوابها رو گرفتم که مشخص شد توش یه خط ایرانسل هست که منم رفتم به ادرسی که ایرانسل از صاحب خط داده بود ولی نداد گوشی خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم دوباره شکایت کردم حکم جلب طرف رو گرفتم ولی رفتم در خونشون طرف نبود هنوز که هنوزه دستم به گوشی نرسیده متاسفانه بس که قوانین محکمی داریم :)نقل قول:
یک اخطار به دوستان گلم هرگز گوشی رو بعد ماه سوم داخل اب نکنید از ماه سوم به بعد کم کم ابندی پشت درب گوشی کمتر میشه اگر دقت کنید روزایه اول درب گوشی به سختی بسته میشه چون لاستیک های پشتش نو هستن ولی به مرور خاصیت لاستیک کمتر میشه و نرم تر میشه
دقیقا برای من هم همچین مشکلی پیش اومد ولی خیلی ها هم به گوشیشون رسیدن ولی برا من که n80 بود 300 هم پولشو داده بودم پیدا نشد که نشد احتمالا سریالشو عوض کرده بودن .(تالیا -ایرانسل - همراه اول ردیابی شد:41:)نقل قول:
حالا انشالله براشما پیدا بشه .
راستی رفتی فرم پر کنی تو دادگاه بگو دزدیدن گوشی رو نگو گم شده بهتره.
تو لیست برنامه هاش رادیو fm نمی بینم. برای استفاده از رادیو باید برنامه خاصی نصب بشه؟