واقعا چه قدرتی می تونه یک شایعه به این بزرگی در تمام دنیا پخش کنه؟
چند تا وبلاگ در پیت؟
چند تا دانشمند الکی؟
چند تا سودجو؟
Printable View
واقعا چه قدرتی می تونه یک شایعه به این بزرگی در تمام دنیا پخش کنه؟
چند تا وبلاگ در پیت؟
چند تا دانشمند الکی؟
چند تا سودجو؟
ظاهرن قدرتش خیلی کم بوده که تا این حد دستش توی ایران رو شده ! ببین دیگه چقدر پایین بوده !نقل قول:
چیزای دیگه که پر از سوتی و سرتاپا دروغه رو ایرانی ها هنوز بهش اعتقاد دارن. این یعنی نظریــه ی
پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن :n08:
پ.ن : منظور از ایرانی ها ، کل نیست.
الان فهمیدم مشکل چی بود:31:نقل قول:
سایت تاریخ سیستم شما رو چک میکنه بعد شمارش معکوس رو میزنه
تاریخ سیستم من جلوعه
اتفاقا یه صفحهی کامپویتری(در خصوص نرمافزار NotePad++) توی فیس بوق یه مطلب راجعبه همین گذاشته بود و کلی کامنت زیرش نوشته بود و منم وقت گذاشتم و خوندم.... جالبه بدونین که اکثر امریکایی ها ناراحت بودن و میگفتن اینکه سلاح ها رو از مردم بگیری هیچ کاری نمیکنه و تاثیری نداره! چون ادم بدا میتونن اسلحه گیر بیارن!!!.... یکی دیگه میگفت دولت حق نداره حق دفاع از خود رو از مردم بگیره و یه کس دیگه میگفت من با مسلسل هم احساس امنیت نمیکنم اونوقت دولت بیاد محدودیت خشاب بذاره؟!!نقل قول:
جالب اینجاست که چنین ادعایی داره از طرف کسانی مطرح میشه که مخالف سرسخت و اصلی ممنوعیت و یا حتی کنترل فروش سلاح هستند
-------------
بله اصل کار، سینما نیست.....
و من گفتم اخر مطلبم که دلیل اصلی زود باور بودن مردمه، ولی متاسفانه سینما نقش بسیار پررنگی در چنین مسایلی داره...!!! اما همچنان به پای حماقت مردم نمیرسه!
میخوای عکس اساماس خالهام رو برات بذارم ؟؟؟ نوشته که بیاین اینجا همه دور هم جمع شدیم فردا دنیا تموم میشه دیگه همو نمیبینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پایان زندگی دیگه خیلی خیلی سوتی داره که ایرانی ها متوجه کذب این مطلب شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم اونجا نصفشون داشتن گریه میکردن، یه نصف دیگه داشتن امید میدادن که اره ما زندگیمون رو کردیم... مامانم امروز تو دانشگاه سوال پیچ شده بود و یقهی منو گرفته بود که داستان چیه براش توضیح دادم که شایعههستش همین که رسیدیم مامان بزرگه رو بغل کرده میگه دیدی چطوری دنیا تموم شد و عروسی پسرمو ندیدم؟! همین دیشب(اره دیگه الان دیگه میشه دیشب!) یه چند تا خانم بلوند چش ابی برام پیدا کردن که باید دنبال در رفتن باشم!!
اینجوریاس داداش.... اره!(حداقل تحصیلات خونوادهی مادری بنده هم دیگه کاردانی میباشه!!!)
عزیز در واقع دهکده ی جهانی که گفته میشه الکی نیست. جهان امروز شبیه یک دهکده ی کوچیک هست با وجود رسانه های مثل همین اینترنت که شما میتونی با کسی که اونور دنیاست صحبت کنی و اطلاعات به اشتراک بذاری یا ... .نقل قول:
قدرت خاصی هم پشت پرده نیست و فقط کافیه ما این عینک بدبینی و توتعه رو از روی چشمامون برداریم. فکر میکنید چرا بعضی از مطالب با تاخیر نسبتن زیادی در رسانه ما پخش میشه؟! من بهتون میگم چون فعالیت های کسانی مثل من و شما رسانه ملی رو مجبور به پخش اون میکنه!
وبلاگ ها و سایتهای زیادی وجود دارند در این باره و توسط اشخاصی مثل همین 14% افرادی که در این تاپیک اعتقاد دارند به پایان زمین ایجاد وهدایت میشن.
دوست خوبم ... قرار نيست كه هر كسي كه در مورد شخص ديگري نظرش رو اعلام مي كنه حتما 10 تا كتاب هم در مورش بخونه ! من نوستراداموس شناس نيستم اما معتقدم اينگونه آدم ها كم نبوده اند و پي بردن به شخصيتشون نياز به تخقيق زياد نداره !نقل قول:
خوب شما كه اين همه در موردش مطالعه داشتين پيشگوئي ايشون رو تشريح كنيد تا يكم بار علمي ما هم در مورد ايشون بيشتر بشه !
در ضمن نظر دادن ساده نيازي به مدرك كارشناسي نداره !!!
به اضافهی اینکه عمو هیتلر یکی دوبار کتابش رو تحریف کرد در دوران جنگ جهانی دوم!!........................................ اکر کتاب های در خصوص این بابا مربوط به قدیم هستش که دوران همون رضا خانه که همه میدونیم اگه جلوش رو نمیگرفتن میگفت خودم هیتلرم!!............................ غربی ها هم که دیدن اینجوریاس، اونا هم نسخهی غربی شده ی کتابش رو چاپوندن..... این میشه که کلا کتاب تحریف شدهای با مطالب چرنده!!!
ساعت11:11 به وقت گرینویچه؟
به وقت ایران کی میشه
دوست من اصطلاح شایعه ، شایعه پراکنی، یک کلاغ چهل کلاغ و ... اختراعات امروز نیستن. این کلمات خیلی پیش از اونکه فراماسون ها و صهیونیست ها و مشابهاتش وجود داشته باشن بکار برده میشدن.نقل قول:
شما قدرت جهل رو اگه دست کم نگیری اگه قدرت عامی گری رو کم نمیبینی ، قدرت خرافه رو انکار نکنی میبینی که همین چند عامل چطور حاکم دنیامونن.
چند تا دانشمندن الکی خودخوانده ادعایی میکنن.
یه سری سود جو اون ها رو باز پخش میکنن، میلیون ها ارسال کننده ایمیل که هر چی به دستشون میرسه فوروارد میکنن و باز هم میلیون ها ادم که ناتوانن از تشخیص درست از نادرست هر ادعایی رو که میشنون باز پخش میکنن، و وقتی استدلال رسمی عمده ادم ها اینه : که خوب فوقش میریم توی یه غار اگه اتفاق افتاد که نجات پیدا کردیم اگر هم اتفاق نیوفتاد چیزی از دست ندادیم، بله یک خبر ساده یک ادعای پوچ پخش میشه در سراسر دنیا.
قدرت جهل رو دست کم نگیر عزیز. هنوز فیس بوک پره از عکس هایی که از شما میخوان با فرستادن یک کامنت یا لایک کردن اون عکس تغییری در اون ایجاد کنید.
یه سوال میپرسم خدا وکیلی درست جواب بدین!نوستروداموس از لحاظ علمی بالاتره یا ناسا؟:n13:همکارهای این جناب الآن توپارکا پرن!:n08:
این مسئله این قدر ریشه گرفته که عمه ی من برام تعریف کرد که همسایشون رفته نون خشکه خریده گذاشته توزیر زمین!تا تونسته هم ازاین غذاهای نیمه آماده(مائده)خریده به عمم گفته وای چرااین قدربیخیالین؟!!!یکی از همکارهای شوهردختر عمم رفته 30تابطری خانواده آب معدنی و1پیک نیک و2کپسول گازو ازهمون غذا آماده ها خریده!زنعمومم رفته خونه همسایشون تعجب کرده خونه کاملا خالی بوده!گفته میخواین از این محله برین؟همسایشونم گفته نه فقط هر چی داشتیم فروختیم به سمساریه!اون چیزایی روهم که میخواستیم نگه داشتیم تو زیر زمین!بعد رفته توزیر زمین دیده شوهر اون خانوم گرفته خوابیده!گفته مگه آقاتون سرکار نمیرن اونم جواب داده بذار بیچاره یه عمر کار کرده حالا بگیره بخوابه! ازاین معتقدتر به این مسئله تودنیا تانداره!:n08::n08::n08::n08: