ماشاالله درنبودما تایپیک پیشرفت بسزایی داشته الکس نقدتو خوندم امازیادبه جزئیات نپرداختی مثل محیط افراد وشکل وفرم پویایی و نقش مردم دربازی که بیشتر رواین فاکتورمانورمیدادند خوب میشد اون قسمت رو به توپ می بستی من هم زیاد بی نقص نیستم بازی بلاخره بدستم رسید و خوشبختانه در زمینه نصب و اجرا مشکلی نداشتم وبدبختانه در مراحل اولیه ودر جنگ جهانی بازی بشدت کند و سرعت فریم پایین میاد اوایل خوب بود نصف شو رفتم اخراش اینطور شد حالا نقد من تو این ۵ دقیقه بازی
یک شروع کلیشه ای که بیشترتو بازی های اکشن مرسومه نه ماجراجویی اکشن یک مشت سرباز پخجه که لفظ کلامشون چند دستور و دوالی۵فحش رقیقه اینطورکه معلومه اینا باید چندسال توجنگ دوش به دوش هم جنگیده باشند اما طرز برخوردشون مثل غریبه ها ولحن و اجرای دیالوگها اصلا بخوبی عمل نشده سربازان نازی و طرفدارانشان ۳تاطراحی بیشترندارند و دریک سکانس که پنجره منفجر میشه و اتیش همه رو دربرمیگیره بازیباز رو به یاد برادران هم رزم مرحله بیمارستان میندازه نازیهای بدبخت هم که لال اند جیک ازشون بیرون نمیاد بهنگام تیرخوردن یا اتیش گرفتن اونطورشاید و باید جیغ و داد به پا نمی کنند مثل این می مونه که چندتا از مردم رو باگذاشتن یک پاپاسی کف دستشون واسه انجام نقش کوتاه درنظر گرفته باشی لحن اجرای دیالوگها واقعا افتضاحه اما حرکت انمیشنی وپویایی کاراکاترها تا کمی بار ضعف این بخش رو کم میکنه هرچند از چشم گیمر پوشیده نیست درقسمت اول یک طرفدار فاشیسم غیرنظامی رو باگذاشتن اسلحه بر روی شقیقه اش به گروگان گرفته بود بعد از کشتنش و دمو پایانی اونو دوباره درحین متقاعد کردن سربازها واسه جنگ نشون داد که طرز بیان و دوبلوریش اصلا بطوری بودکه گیمر احساس همچین چیزی نداشت و انمیشن سربازها بگونه ای بود که از اتفاقات بیرون ترسیده اند اما درجواب شخص موردنظر لحن گفت گو طوری بود که اصلا هیچ احساسی ندارند که هر لحظه ممکنه که سربازهای متفقین بریزند تو و به توبره شون بکشند
درضمن حل مشکل من فراموش نشه دوستان تو پستهای قبلی این مشکل رو داشتند تنظیمات رو پایین آوردم درست نشد
باتشکر
گرافیک:
Club ATI 3870x2 1GB
پردازنده مرکزی:
Intel Q6600 4Core
رم:
2Gb DDR3