Guys ناراحت نباشید
به امید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Guys ناراحت نباشید
به امید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اصلا کار انگلیس ها بوده من می دونم
منبعش هم محفوظه!!!
توهم دسیسه دست از سر ما کی ور می داره
احتمالا علی دائی هم این وسط نقش داشته
حالم خوب نیست من عاشق مارادونا هستم اما بیاید قبول کنیم مارادونا مربی نیست ای کاش مارادونا مشاور یا سرپرست بود برای روحیه دادن ... قبلا هم گفتم بازیکنا خیلی راحت اجازه میدند که تیم حریف پاس کاری کنه و خودش به دروازه آرژانتین نزدیک کنه اصلا یارگیری و جنگندگی موقع دفاع تو تیم نیست ... امروز سه گل رو همینجوری خوردیم یعنی مدافعین و هافبک ها عین ماست وایستادن و نگاه کردن نمیدونم چرا وقتی میخواستند دفاع کنند به بازیکن حریف که نزدیک نمیشدند هیچ تازه یارگیری هم نمیکردند و بهشون راحت فضا میدادند ... اما زمان حمله بچه ها خوب عمل می کردند فقط ضربه های آخر رو بد زدند ... ای تو روحت فوتبال که چهار سال آدم انتظار میکشه اونم با بازیکنی مثل مسی و توز آخرش از تیمی که متنفری می بازی .. ای تو روحت
دوست عزیز تا حالا هم 90 و هم 94 رو با کلی دردسر توجیه کردیم ولی این یکی رو چنان گند زدن که با این خبرها هم نمیشه پاک کرد.عمو مارادونا خودش تشنه حقیقت هست وهیچ حقارتی رو تحمل نمیکنه چه برسه به اینکه به خاططر سیاست بیاد اون هم با المان ببازهنقل قول:
دیگه نگو که میان مسخرمون میکنن
خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
بنماند هيچش الا هوس قمار ديگر
به امید
Brasil 2014
Vivaaa Argentina
Viva maradoa
هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا ایندفه به اندازه دوره های قبلی حالم گرفته نشد واسه حذف آرژانتین :41:
شاید به خاطر نتیجه عجیب غریب، شاید به خاطر قیافه مارادونا آخرای بازی، شاید به خاطر اینکه تو این سالا یاد گرفتم بیشتر عاشق بازینای آرژانتین باشم تا تیم ملی، نمیدونم :13:
ولی حالا از این حرفا بگذریم خدا پدرمادر مرینیو رو مورد عنایت قرار بده که یه شیوه جدید واسه کشتن فوتبال زیبا ارائه داد.دفاع فشرده و ضدحمله. دوباره برگشتیم به قهرمانی یونان
اعصابمون شدید شدید خرد شد با این باخت.
آلمان هم که مثل همیشه لاش خوری برنده شد.
خيلي بي غيرت بازي كردن.مخصوصآ هاينتزه و دميكليس!
دلم سوخت واسه مارادونا