لینک cpuzنقل قول:
[PHP]http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip[/PHP]
everest پولیه وباید کرک شدشو پیدا کنید و 64 و 32 بیتشم فرق نمی کنه
ولی اولی مجانی هست
Printable View
لینک cpuzنقل قول:
[PHP]http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip[/PHP]
everest پولیه وباید کرک شدشو پیدا کنید و 64 و 32 بیتشم فرق نمی کنه
ولی اولی مجانی هست
:دی
آقا بالاخره باطری رو دربیاریم با درنیاریم؟
من ظهر مطلب اون دوستمون رو خوندم باطری رو درآوردم :دی !
ولی کلا فکر می کنم که هرطور هم عمل کنید این باطری ها یک عمر مشخصی دارند و کالای مصرفی هستند! بعد از یک مدت باید با یک باطری نو جایگزین بشن!
راستی باطری قوی تر برای n61 هم تو بازار هست؟ مثلا 12 سلول (درست میگم؟ :دی ) قیمتش چنده اگر دوستان می دونن؟
???????????????????????????????????نقل قول:
9 سل اگه هم باشه خیلی زشته و فکر نکنم جالب باشه.نقل قول:
12 سل هم که کلا نیست
میزنه بیرون از پشت لپ تاپ؟
نقل قول:
کاری نداره شما دربیار باطری و نتیجه رو به ما هم بگو :دی
اما من همونطور که گفتم چندین نمونه دیدم که باطری رو دراوردن و مشکل پیدا کرده
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
آره عزیز میاد بیروننقل قول:
مسئله ی باتری کاملا روشنه ! توی eManual روی دسکتاپ هم نوشته شده بود یه چیزایی.
ببینید اگر باتری وصل باشه و شما با برق کار کنید ، بعد از ساعتهای متمادی(یا همچین چیزی) درصد باتری کم میشه مثلا میشه 98 درصد ، و تا جایی که به مقدار لازم برای شارژ برسه و سپس مدار شارژ داخل نوت بوک شروع میکنه به شارژ کردن تا 100 درصد ، بعد دوباره بعد از مدت طولانی این قضیه 95 تا 100 درصد هی تکرار میشه و باتری بین این دو درصد شارژ و دشارژ میشه ، مثل این هست که شما با موبایلتون کار کنید ، شارژش که شد 95 درصد ، دوباره بزنیدش به شارژ ، این واضح هست که بعد از یه مدتی باتری بازدهی قبلی رو نخواهد داشت.
چاره چیه ؟
من خودم هر 3-4 روز یکبار یا 1 هفته یکبار ، باتری رو وصل میکنم و برق رو جدا میکنم تا باتری درصدش کم بشه تا جایی که اخطار شارژ بیاد.بعد شارژر رو وصل میکنم و دوشاخه اش رو میزنم به برق.
اینجوری باتری یه مصرف دوره ای مرتب داره و همیشه در حال اماده باش هست.البته بعضی وقتها اگر کار حساس با نوت بوک انجام میدین ، باتری رو وصل کنید که اگر برق رفت ، مشکلی پیش نیاد.
کسی می دونه سری جدید n اسوس کی میاد؟
آقا ببخشید این بحث باتری رو ادامه میدم اما توی سایت laptop-battery.org n دو تا مطلب دیدم :
نقل قول:
If you don't plan on using the battery for a month or more, we recommend storing it in a clean, dry, cool place away from heat and metal objects.
نقل قول:
A Lithium-ion battery may be damaged by extensive overcharging (continuously on a charger for more than 24 hours)l.
والا منم گیج شدم،اما تو همین p30 تو بخش نگهداری لپ تاپ در مورد باطری منبع از سایت اپل آورده که باطری رو درنیارین چون عمرش کم میشه