چه جالبنقل قول:
آخر سر قدرت صفحه نمایش آیفون رو دیدیم
اتفاقا من همیشه گوشی رو با این زاویه میگیرم کار میکنم !!!
محتوای مخفی: بی اهمیت
این 2 تا مهم نبودن اصلا
چون هیچ آدم عاقلی گوشی رو اینجوری نمیگیره دستش!
چه جالبنقل قول:
آخر سر قدرت صفحه نمایش آیفون رو دیدیم
اتفاقا من همیشه گوشی رو با این زاویه میگیرم کار میکنم !!!
محتوای مخفی: بی اهمیت
این 2 تا مهم نبودن اصلا
چون هیچ آدم عاقلی گوشی رو اینجوری نمیگیره دستش!
البته اينجا جاش نيست كه مقايسه بشه،
ولی پيرو پستهاي دوستان كه مقايسه كردن؛ اونایی که میگن آمولد تو نور مستقیم آفتاب دیده نمیشه و رتینا به خوبی دیده میشه:31:
ولی اینجا معلومه که زیر نور آفتاب آمولد بازم بهتره:5:
سلام .
اول لطف کنین ادامه مقایسه صفحه نمایش ها در تاپیک مخصوص خودش ادامه بدین .
دوم پوزش از اینکه نتونستم عکس بگیرم .
حدود 2 ساعت با G.S کار کردم . اولین تجربه کار کردن با صفخات S AMOLED . فوق العاده عالی بود . خیلی مشکلی عمیقی داره و رنگها خیلی عالی خودشونو نشون میدن .
سرعت پاسخگوئی بسیار خوب بود . خیلی سریع و لذت بخش .
سرعت گوشی خوب بود و اتفاقا X10 هم یکی از بچه ها داشت و واقعا اگه میخواستین اینترفیس 2 گوشی رو باهم مقایسه کنین خندتون میگرفت . X10 انگار یه تم آبی اومدن گذاشتن روی اینترفیس Andorid . اینترفیس در کل خوب بود و بعضی جاها مثل وفتی میخواست بره توی گالری لگ داشت .
پشت گوشی از پلاستیک درست شده ولی اونقدری که فکر میکردم بد نبود و خدائیش وزنش که در برابر i8910 و X10 انگار باد بود .
فارسی نداشت ولی کیبورد فارسی QWERTY روش بود .
دوریینش در حد 5 مگا و چیز به خصوصی نداشت . فقط فیلمبرداری عالی داشت .
GPS گوشی که خیلی ها سوال داشتن . متاسفانه هیج برنامه ائی روش نصب نیست . و یه ذره با GPS مشکل پیدا میشه .
بلوتوث 3 . سرعت ترنسفر کردن بین G.S و Wave ( یک فایل 30 مگابایتی ) حدود 20 ثانیه .
فقط حال میده روش فیلم دید . بیشتر کدک ها از جمله mkv رو به راحتی ساپورت میکنه .
صدای گوشی در اسپیکر متوسط رو به ضعیف و در هدفون 1# .
باتری هم تو این 2 ساعت که کار کردم باهاش از 96% به 42% رسید .
کلام آخر : خوش دستی این گوشی یه نمره + هستش . ضخامت فوق العاده باریک . طراحی که از نزدیک با عکسهاش خیلی فرق داره و صفحه نمایش عالی که فقط به درد فیلم دیدن میخوره .
و اینکه این نمونه در کمال تعجب دارای 384 مگابایت RAM و 2 گیگابابت حافظه بود :دی اینم در جای خودش جالب بود واسمون :دی
مخلصیم .
دوستان آدرس سایت پارس مایکروتل چیه؟
سایت parsmicrotel.com وارد نمیشه
نداشتن gps مشکل کمی نیست..... دوستان دقت کنند:41:
کی گفت gps نداره ؟نقل قول:
گفتن نرم افزار gps روش نیست مثله اکثر گوشیهای دیگه
در تایید دارک لایف عزیز گالاکسی رو گرفتم دستم خیلی سبک بود بعدش یارو گفت باتری نداره گفتم پس لابد واسه همین سبکه!باتری رو انداختم روش!انگار نه انگار!سبک عین پشم!!!خداییش با اون ظاهر گندش خیلی سبکه!طراحی باکس گوشی هم دلچسبه!!!(همشون مثل ایفون یاد گرفتن باکس پکیج رو ساده و شکیل و بدون عکس اضافه طراحی کنند!)!خلاصه گوشی خودمه!بی برو و برگرد!!واسه جی پی اس یعنی هیچ نرم افزاری وجود نداره؟؟؟؟؟؟من متوجه نمیشم!!
نقل قول:
کد:http://www.parsmicrotel.com/
آدرس که همونه، صفحه رو باز نمیکنه به بهانه ی اینکه " این سایت دارای بد افزار یا نرم افزار های مخرب هست ". فکر نمیکنم که واقعاً اینطور باشه! به هر حال باید هر دفعه امتحان کنی تا شاید باز کنهنقل قول:
خب چه نرم افزارایی میشه روش ریخت؟ یکم بیشتر توضیح بدیننقل قول: