دوستان فکر نمیکنم این مودم بیرونی خیلی جولو آفتاب و سرما و گرما دووم بیاره من نگاش کردم پلاستیک معمولیه کاورش 200 تومنم که پول کمی نیست نظر شما چیه ؟
Printable View
دوستان فکر نمیکنم این مودم بیرونی خیلی جولو آفتاب و سرما و گرما دووم بیاره من نگاش کردم پلاستیک معمولیه کاورش 200 تومنم که پول کمی نیست نظر شما چیه ؟
اينم تست من (خدا رو شكر ، چشم نزنم از ديروز خوب بوده اوضاع و قطع نشدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون reza & lurenzo واسه من که تست گرفتن داخلی جواب نداد پینگ 1800 و سرعت در حد دیال آپ بود (خونه ما یه خورده خارج از محدوده پوشش بیرونیم هست تازه ) آقا رظا سرویست چند کیلو هستش که تست گرفتی
سلام دوست عزیز شما داخل تنظیمات مودمت شو ببین RSSI و CINR 1 چه شماره ای در حال حاظر شما کانکت هستی پس مشکی با انتن دهی نداری اینیم که میگی سرعتت پایینه بخاطره اینکه BTS که الان شما بهش وصلی شلوغه اگه میتونی مودمتو جا به جا کن ببین درست میشه یا نه :10:نقل قول:
سرویس منم 1 مگه
میشه از دکل مبین نت چند تا عکس بگیرید بزارید ببینیم چه شکلین ؟ :8:نقل قول:
سلام آقا saed0611 دوست عزیز منم اهواز فاز 2 پاداد هستم میخوام اینکه از سرویس مبین نت استفاده کنم یا برم وایرلس ابتکار نت بگیرم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
بالاخره بعد از چند بار تماس و اومدن چند تا نصاب و کارشناس پول منو پس دادن. یعنی امروز عصر زنگ زد و گفت تا یک ساعت دیگه پیک می فرستم و انصافا هم پیک سر ساعت اومد و پول رو تمام و کمال پس دادن و مودمو بردن .
البته در مورد من با اینکه شرایط CINR و RSSI خوب بود اما مودم در حالت Operational قرار نمی گرفت و من اصلا کانکت نشدم. با آوردن مودم تست و تعویض سیم کشی هم مشکل حل نشد وکارشناس گفت این بخاطر تداخل فرکانسه .
خلاصه در مورد پس دادن مبلغ یه چند روزی معطل کردن ولی پول رو کامل فرستادن و بابت نصب و پیک و ... هیچی نخواستن. با همه بدی ها و بی نظمی هایی که این یکماهه ازشون دیدم این نکته آخرشون بد نبود.
در ضمن مودم ایرانسلم رو هم دیروز ساعت 3 پول ریختم ساعت 4 پیامک اومد ساعت 5 نصاب زنگ زد و گفت دارم میام . ساعت 6 مودم وای- فای رو تحویل داد و پیامک تایید رو به سیستم ارسال کرد و چند دقیقه بعد مودم اکتیو شد. بهمین سادگی. با اینکه همه از بدی و بی نظمی ایرانسل می گفتن و خودم هم همینطوری فکر می کردم اما در مورد من که سرعت عمل و دقتشون بالا بود.
در ضمن نکات مثبت و منفی زیر هم تو کارشون بود:
- نصاب با یک ساعت تاخیر اومد و چند بار بخاطر تاخیر عذر خواهی کرد.
-مدارک رو با دقت بررسی کرد و تحویل گرفت و روی همه برگه ها و مدارک یک لیبل با شماره مک آدرس مودم چسبوند.
-فرم چند برگی قرار داد رو در دو نسخه همراه داشت و یک نسخه رو بعد از مهر و امضا و الصاق لیبل تحویل من داد
- نصاب حدود 35 سال داشت و از لحاظ ظاهر و رفتار خیلی مرتب تر و مودب تر از نصابهای مبین بود
-البته زیاد وارد نبود و نمی دونست کارت شبکه رو برای تنظیم آی پی جدید چجوری ریست می کنن و اینکارو خودم انجام دادم.
-برخلاف مودم های مبین که جعبه هاشون بازه و حتی وسایل داخل جعبه هم مرتب نیستن ، مودم بسته بندی مرتب و مهر و موم و شرینک داشت و نصاب موقع تحویل، بسته بندی و لیبل رو باز کرد و مودم رو تحویل داد.
- اکتیو کردن مودم مثل مبین نت نیازی به تحویل برگه تاییدیه نصاب به شرکت و ارسال برگه به بخش فعال سازی و گذشتن زمانی بین 24 تا 48 ساعت و پیگیری و تماس تلفنی و .... نداشت و بطور اتوماتیک فقط با یک اس ام اس انجام شد.
- مودم تقریبا در تمام نقاط خونه حتی روی زمین 4 یا 5 چراغش روشنه. روی میز کنار مانیتور که تقریبا چسبیده به دیواره و نزدیک پنجره هم نیست 5 چراغ روشنه CINR بین 29 و 30 نوسان میکنه. RSSI روی 51- ثابته . ولی نوسان و تغییر مشخصات و حتی کم و زیاد شدن تعداد چراغها تاثیر زیادی روی سرعت دانلود نداره. البته نصاب گفت ما در منطقه شما سه تا BTS داریم.
- مودم برای وصل شدن 8 تا فرکانس رو سرچ میکنه . من فرکانس ها رو در جدول جابجا کردم و همه رو تست کردم . مودم به همه اونها تقریبا به راحتی وصل میشه .CINR در دو سه فرکانس کم بود. سرعت دانلود در بدترین فرکانس و ضعیفترین شرایط بین 60 تا 70 نوسان داشت
- دیشب سرعت دانلود (در فرکانسهای با شرایط مطلوب) نوسان داشت و بین 78 تا 130 نوسان میکرد اما امروز بین 108 تا 116 و بیشتر روی 116 بود.
- پینگ بالاست و برای سرور کویت روی 500 میلی ثانیه است اما سرعت دانلود تغییری نداره.
- ایراد خسته کننده ایرانسل اینه که با هربار روشن کردن مودم یا کامپیوتر باید لاگین کنید.
آقا مبارکت باشه، الان با خوندن این مطلبت نظرم در مورد ایرانسل کمی تغییر کرد. شاید یکی از دلایل این سرعت عمل رقابت با همین مبین نت نوپا باشه. شایدم بخاطر ناراضی بودن بیش از حد کاربراش یه تغییری تو خودش ایجاد کرده. فقط حیف که عین این مبین دانلود شبانه با جمعه هاش رایگان نیست وگرنه مودم مبین نتم رو می دادم مک آدرسشو تو سرویس ایرانسل وارد کنند و از همونجا سرویس تهیه می کردم. این مبین این چند وقته من یکیو که 10 سال پیرترم کرد.نقل قول:
آقا میشه این فرکانس های ایرانسل رو برام پخ کنی, می خوام ببینم وضعیت آنتن دهی محل ما چطوریه.
نقل قول:
این موردش خیلی آدم را کلافه میکنه مخصوصا اگه شبکه هم داشته باشی که دیگه دیونه میشی