زیاد طول نمیکشه. فردا یا پس فردا میان :46:نقل قول:
Printable View
زیاد طول نمیکشه. فردا یا پس فردا میان :46:نقل قول:
مرسی از توضیحاتتنقل قول:
قضیه این که توی سایتش زده اگه زیاد دانلود کنن سرویس رو محدود میکنن چیه؟؟
آیا حد مشخصی داره؟
تا به حال سرویس کسی رو محدود کردن؟
بچه ها من تبلیغ وایمکس رو دیده بودم به این شکل همین امروز:
اینترنت نا محدود 6 ماهه میده 200 هزار که تمدید هم میشه کرد با سرعت 128
-مودم رایگان
-25% تخفیف
مودم WI-FI و مودم فضای باز
با توجه به اینکه شنیدم وایمکس سرویس دهی خوب نداره شما چی میگید؟
و چه مودمی پیشنهاد میکنید اگه موافقید؟
من که سرویس 1 مگ نامحدودم و همچین چیزی نیست که سرویس رو محدود کنن البته اینو بگم که یادتون باشه هیچ وقت سرویستون رو از سایت ایرانسل قطع موقت نکنید چون اگه از حالت قطع موقت کمتر از 15 روز در بیارید هر 1 گیگ 10 هزار تومان مصزف ازاد براتون حساب میشه . چون من خودم این کارو کردم و 8 گیگ که استفاده کردم حسابم صفر شد ! :24:نقل قول:
دوست عزیز گول مبین نت رو نخورید اول میفروشن بعد میان نصب کنن میگن آنتن نمیده. دقیقا به من گفتن شما توی نقشه در منطقه سبز هستین و همه توی منطقه شما ایندور گرفتن . وقتی که خریدم مودمی که بهم دادن بسته بندیش باز شده بود و کلی جای دست روش بود. کل مدرکی که دست من دادن یک برگ پرینت شده بود بدون اسم وسربرگ رسمی. بعد که نصابشون اومد نصب کنه گفت چرا به شما ایندور دادن باید اوتدور میدادن و .... تازه نصب و فعال سازیشون که خودشون میگن باید حداکثر 24 ساعته باشه برای من 7 روز طول کشید بعدش معلوم شد اون مودم جواب نمیده و 6 روز طول کشید تا اوتدور دادن و یکهفته دیگه طول کشید تا نصاب بیاد و نصب کنه .جالبه که وقتی نصاب اومد برای نصب مودم اوتدور معلوم شد مودم یک هفته پپیش اکتیو شده و یک هفته از اکانت یکماهه من قبل از نصب مودم پریده.:41: بعد از نصب هم نوسان شدید سرعت و روزی چند ساعت قطعی داشت. یعنی مشکل با مودم اوتدور هم حل نشد.نقل قول:
وقتی تماس گرفتم و اعتراض کردم گفتن دیگه نمیشه کاری کرد و پولتون سوخت شده. بعد از کلی اعتراض و پیگیری و شکایت و تلفن به مبین و بحث و صحبت با چندین و چند نفر ، کارشناس فرستادن و معلوم شد مبین تو منطقه ما بخاطر تداخل پارازیت و سیگنال مزاحم ، مشکل داره و کارشناس تایید کرد که مشکل از خودشونه و باید پول رو بهم پس بدن. درحالیکه اینارو کارشناسه میدونست اما توی نقشه شون منطقه ما رو نوشته بودن سبز (یعنی عالی). بعدش دو هفته هم علاف شدم تا پولم رو پس گرفتم. یعنی بازم معطل می کردن شاید بیخیال شم و پولو پس ندن.
(لطفا تاپیک مبین رو حتما مطالعه کنید.)
یه چیز جالب بگم دیروز بعد از حدود ده روز که مرجوع کردم یکی از مبین زنگ زد و گفت نمی خواید اکانتتون رو برای ماه بعد تمدید کنید.:31: بهش گفتم من مودمم رو مرجوع کردم چی رو تمدید کنم؟ یعنی اینقدر بی نظمی که هنوز دو هفته بعد از مرجوعی، اکانت و مشخصات من اکتیو بود.
من هم گول همون سایت انوری رو خوردم وگرنه از اول ایرانسل می گرفتم. حالا هم ایرانسل گرفتم و 10 -12 روزه که فقط یک بار 2 -3 ساعت قطعی داشتم بقیه وقتها سرعت ثابته. و شبانه روز هم دارم دانلود میکنم.
ایرانسل دست کم این حسنو داره که در مورد پوشش منطقه دروغ نمیگه. اگر پوشش نده یا ضعیف باشه خودش میگه. در ضمن خدماتش هم مرتب تره و شما کلا با افراد کمی سر و کار دارین و همه کارها آنلاینه یا اس ام اسیه.
مبین هنوز تازه کاره و خیلی بی نظمه. ایرانسل هم ظاهرا دو سه ماه اولش خوب نبوده اما جدیدا روبراه شده.
اگر بحثهای دو تا تاپیک ایرانسل و مبین رو با هم مقایسه کنین مشخص میشه که بیشترین شکایت از ایرانسل مال محاسبه ترافیک و معطلی در ثبت نام و اینجور چیزا بوده اما در مورد مبین همه بحثها سر سرعت کم و پینگ بالا و قطعی های طولانیه.
وایمکس شبانه رایگان نداره ؟
با این که امروز داشتم وایمکس دار می شدم مجبور شدم وایمکس را پس بدم چون توی خونه ما آنتن دهی درستی نداشت:45:
از 5 تا چراغ فقط 2 تاش اون هم گاهی وقتا روشن بود. همه جای خونه را هم امتحان کردم.
زنگ زدم 707 واسم چک کرد و گفت اونجا پوشش کامل نیست. خوب چرا این را از اول نگفتن تا من نخرم این طوری که راحت تر بود.
یه فرم بازپرداخت واسم پر کرد و قرار شد تا هفته دیگه بیان مودم را هم ببرن.
این هم از شانس ما!! :41:
کسی جوب نمیده؟نقل قول:
کی گفته سرویس دهی خوبی نداره؟!! چند صفحه از این تاپیک رو بخونید بد نیست!نقل قول:
مودم هم بستگی به منطقه تحت پوشش که بیرونی بگیرید یا داخلی و کاربرد خودتون داره که بیسیم و چند کاربره میخواید یانه. سرعت همه مودم ها یکسانه
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
چند صفحه آخر رو مطالعه میکردید متوجه میشدید!نقل قول:
خیر نداره.
کسی هست وایمکسش را پس داده باشه. منو راهنمایی کنه؟؟؟