نه دوست عزیز.نقل قول:
فقط سرعتای 64 تا 256 شبانه رایگان دارن. اینم از سیاستشونه !!
Printable View
نه دوست عزیز.نقل قول:
فقط سرعتای 64 تا 256 شبانه رایگان دارن. اینم از سیاستشونه !!
اینم تست من از سرور تهران !
256 مخابرات.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم پینگم واسه اینترنت ملی خوب باشه:27:
دوستان شرمنده اگه سوالم بی ربطه.
میخواستم بدونم چیز پی انی وجود داره که سرعت دانلود رو بالا ببره؟
اصلا همچین چیزی ممکنه؟
خواهش میکنم.نقل قول:
دوست عزیز اگر منظور شما افزایش حد معمولا دانلوده،باید بگم که اصلا همچین چیزی نیست.
مثلا سرعت دانلود 20باشه(به طور معمول)و بعد از استفاده ای چیز پی ان به 30برسه!!!!
یه هفته ای میشه که شاتل اومده همدان کلی هم تبلیغ کرده و تعرفه نامحدود هم داره که طبق گفته خودشون کیفیتشون خوب هست
کسی هست از شاتل سرویس گرفته باشه؟
سلام به همگی
من از همه سرویسهای محدود شرکتهای شهر همدان سرویس داشتم.به غیر از مبین نت!!!
هیچ کدوم به درد نمیخورن.تعرفه های گرونی دارن و دانلود شبونه همگی تعطیله.این از محدودها.
نا محدودها هم اگه خوب باشه گذرا هستومثلا6ماه یا نهایتا1سال.
بعد از اون وضععیت به شدت افتضاح میشه.
اول کار هم پورت رو باز میزارن تا سرعت بالای بالا باشه.تا کاربراشون زیاد شد پورتها رو روی یه سرعت خاص میبندن.
اون وقت دیگه باید برای یه سرعت ثابت کلی عذاب بکشی.
به نر رفتن طرف این پکیجهای جدید اصلا به صرفه نیست.لااقل حالا که تازه داره ارائه میشن.
هر کسی در مورد شرکتهای اینترنتی همدان توضیح بیشتری خواست P.Mبده تا براش بیشتر توضیح بدم:40:
سلام.بچه ها چطوری ترافیک از این مخابرات بخرم به صورت آنلاین؟میگه پذيرنده نامعتبر است.
بالاخره بریم از این نامحدودای پارس آنلاین بگیریم؟
الان 10 گیگ حجمی 256 نت گستر رو دارم میخام برای امتحان روی یه خط دیگه امتحان کنم
Meysam93 خان حداقل و حداکثر سرعت رو چنده؟
اندکی صبر،سحر نزدیک است!!!
سلامنقل قول:
والا به نظرم نگیری راحت تری! من 2 هفته بیشتره گرفتم و حقیقتش اوایل سرعت خوب بود ولی بعدش سنگ اندازی کردن شدید!! حتی کارم کشید با تهران مرکز فروش و پشتیبانی و... کلی صحبت کردم اخرش بهم گفتن ما قراره حداقل سرعت رو تضمین کنیم که میکنیم و این تعرفه های نامحدود برامون صرف نداره نتیجش سرعت 512 رو میبندیم رو 9 10 کیلوبایت... اینه که میگم به این زودی ها این قانون رو درست اجرا نمیکنن و زیر ابی میرن
این از نامحدود پارس ولی در مورد شرکت های دیگه حقیقتش نمیدونم چون خودم نگرفتم ولی مخابرات رو یکی از دوستان نزدیک ما گرفته راضی نیست ولی همین نت گستر که خودمم ازش سرویس میگیرم روزاش خوبه شباش هم اوایل بد بود اواخر خوب شده بود بالای 2 گیگ میگرفت
شما تو مودم نگه کن ببین down stream خطت رو چنده؟ مال من که 256 بود بسته بودن رو 1.5 مگ...
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
نگفتی برادر از شاتل که تازه اومده وایرلس میده سرویس گرفتی؟نقل قول: