نقل قول:
من از همون راه استفاده می کنم راحت جواب میده!
Printable View
نقل قول:
من از همون راه استفاده می کنم راحت جواب میده!
آرهنقل قول:
من چند وقته نصبیدم(برای اجرای کال آف دیوتی):31:
دوستان
کسی تونست مشکل باطری این گوشی رو حل کنه؟
تا 60 درصد 2 و 3 روز میره بقیه شو یه نصفه روز!:18:
سلام دوستان من یه روش یاد گرفتم که با opera فایل های فلش رو تو اینترنت باز کنه اگه مایل بودید بگید تا اموزش رو بزارم
از همه دوستان به خاطر پست های مفیدشون تشکر میکنم .
من چند تا مشکل دارم .
1 - فارسی سازه مرصاد نصبیدم opera مرگ مغزی کرد ، قفط مربع نشون میده . چه کار کنم (البته به لطف راهنمایی دوستان UC نصبیدم کارم راه افتاد ) راهی برای درست کردنش وجود داره ؟:43:
2 - چه کار کنم وقتی برام Mail میاد عین یک گوشی خوب بلافاصله بهم خبر بده واقعا لازم دارم .:9:
3 - یک جا خوندم دوربین دومش با یک کد راه میفه (یادم نمیاد کجا) ولی هیچ استفاده ای ازش نمیشه کرد . ود و نبودش چه فرقی میکنه اینم نمیزاشتن قیمتش 30 تا 40 تومن کمتر میشد . #*0#* ستاره مربع صفر ستاره مربع
آره قربونت بذارنقل قول:
منظورت اپرا موبایله دیگه نه؟ یا اپرا مینی؟
من اپرا موبایل و مرصاد رو نصب کردم چنین مشکلی پیش نیومد ولی اگر من بجات بودم گوشی رو ریست میکردم و دوباره امتحان میکردم!نقل قول:
صدای شاتر این گوشی قطع نمیشود؟؟
من خودم این روش رو روی b7300 تست کردم و بخوبی کار میکنه ولی مسئولیتی در قبال این اموزش بعهده نمی گیرم .نقل قول:
ااول فایل رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و به گوشی منتقل کنید.
فایل sdkcert.cab رو نصب کنید و بعد fixoperaflash رو اجرا کنید و تیک silent رو بردارید و بعد دکمه deploy flash libraries رو بزنید بعد از نصب احتمالا گوشی ریستارت می شه و بعد دوباره فایل fixoperaflash رو اجرا کنید و اینبار در پایین دکمه fix رو بزنید به طور پیش فرض مسیر opera 9.7 بهش داده شده می تونید مسیر رو روی opera 10 تنظیم کنید ( با نوشتن مسیر ) اگه مسیر درست باشه سبز رنگ می شه . در قسمت device روی omnia i8000 تنظیم کنید . و بعد دکمه fix it رو بزنید . گوشی ریستارت می شه و حالا opera با فلش کار می کند برای تست به سایت speedtest.net و یا vitrin.irancell.ir برید و محتویات فلش رو ببینید .کد:http://www.4shared.com/file/4PEdrqV-/fixOperaFlash.html
البته نمیشه فایل های تصویری مثل یوتیوب رو توی سایت یوتیوب اجرا کرد
کار نیکو پرسش:10::18::11:نقل قول:
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره اینو که خودم گفتمنقل قول:
ولی من گفتم این برای تست گوشیه(حتی رنگها و ...)
ببین برای فعال کردنش حتما یه نرم افزاری چیزی هست اگه نیاز داری یخورده تو گوگل بگردی پیدا میکنی
بعدشم استفادش توی تماس تصویریه(که تو ایران فعلا نمیشه استفادهکرد)
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
چرا یکی از دوستان توی پستهای قبلی همچین آموزشیو گذاشته بود فک کنمنقل قول:
یه فایل صوتی خالیرو جایگزین فایل اصلی کرده بود:21:
خوب ما هم پس از کلی تحقیق (از عید تا الان) پس از کلی اینور اونور کردن برای اختصاص بودجه
یک فروند امنیا لایت ابتیاع نمودیم به شرط کفایت
گارانتی پارس مایکروتل 250هزار چوق + 8 گیگ توشیبا کلا 4 به قیمت 22 هزار تومان وجه رایج کشور
بابا این فروشنده ها خیلی نامرد شدن
خود پارس مایکروتل می داد 257
رفتم یه جا گفت 230
فکم افتاد پایین
گفتم بده داداش
گفت 20 هم نرم افزار گفتم نرم افزار چی میریزی؟
گفت همه چی میریزیم !!!!
گفتم نمی خوام خودم نصب می کنم نداد آخر سر
کلاه برداری تو روز روشن
خدا به همه مان رحم کند