2 تا build هست.نقل قول:
یکی 4 روی dex 1 روی str که این قدرت حملش خیلی بالاست ولی دفاعش یک مقدار ضعیفه.حالت دوم 1str ,1vit و 3 dex هست که این دفاع رو یک مقدار قویتر میکنه ولی قدرت حمله یک مقدار پایین میاد.
Printable View
2 تا build هست.نقل قول:
یکی 4 روی dex 1 روی str که این قدرت حملش خیلی بالاست ولی دفاعش یک مقدار ضعیفه.حالت دوم 1str ,1vit و 3 dex هست که این دفاع رو یک مقدار قویتر میکنه ولی قدرت حمله یک مقدار پایین میاد.
به نظر من pure dex برو یعنی 1str/4dex چون اون 1 vit تاثیر زیادی تو دفاع نداره ولی اگه بیاد روی dex تاثیرش بیشتره.
اینم دو تا عکس از اتحادی که رفتم توش.
اینجا تولد Leader بود 8-7 نفر جمع شدیم یه جا جشن گرفتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
منم با لیدر دوئل کردم ولی عکسشو نزارم بهتره:31:
به به عجب حركات جالبي :دي
اين barb خوشكله تويي ؟ :20:
دانلود تموم شد البته ديشب . امشب احتمال زياد ميام :5:
آره خیلی مراسم جالبی بود. زن لیدر خیلی رمانتیک همه چیزو هماهنگ کرده بود.نقل قول:
به به عجب حركات جالبي :دي
اینطور میگن:5:نقل قول:
علی چی شد دانلود کردی؟
A.fire اون عکسا رو من ندیدم مثل اینکه ف.ی.ل.ت.ره لطفا از یه سایت دیگه استفاده کن مثل این
کد:http://www.freeimagehosting.net/
الان رفتم تو بازی :دی
کل گیلد آفلاینه !! شانسو میبینی :دی
چقدر بازی خوکشل شده . مخصوصا لودینگش ... :27:
احتمالا با همون veno بازی کنم . دیگه کلریک حال نمیده . شایدم این کلاس جدیده :5:
ولی اگه این Veno رو برسونم 60 دیگه TT براهه ....
یک ساعت رفتم Quest انجام دادم یه دفعه هم مردم. آخرش اومدم ریپورت بدم میبینم یارو گربست. تازه خوششم نیومد یه Quest دیگه داد برم ماهی بیارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/url]
دوباره آپلودشون کردم ببین درست شد یا نه.نقل قول:
A.fire اون عکسا رو من ندیدم مثل اینکه ف.ی.ل.ت.ره لطفا از یه سایت دیگه استفاده کن مثل این
راستی وبسایت PWI رو هم عوض کردن شکلشو.
آره درست شد دستت درد نکنه.
امروز بالاخره رفتم bh خیلی خوب شده تجربه خوبی میده.
قیمتها نسبت به قبل خیلی خوب شده.مثلا dull claw حدود 3k و purified oil حدود 4k هست الان.گلد هم ارزونه.واقعا نسبت به بازیهای فری خیلی خوبه این بازی.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
راستی علی چرا نمیای دیگه.بیا یه خورده بریم TT دیگه.من شبا 9 به بعد هستم.