من فکر نمیکنم مشکلی با انگیزه داشته باشم. چون اینقدر برای انجام برنامه م ذوق دارم! :31:نقل قول:
راستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من سر آزمون شرکت کردن یا نه، سر یه موضوع مشکل داشم و اونم اینکه یه دلیل منطقی میخوام واسه آزمون. اگه بگین انگیزه، فکر میکنم دارم. اگه بگین رقابت، هم اینجا رقابت هست، هم تو جمع دوستام، هم با خودم، و مهمتر از همه با داداشم که هر روز سر اینکه کی بیشتر درس خوند، رقابت داریم!!! سر اینکه آزمون واسه آزمایش و ایناس، من که بعد از خوندن هر درس، بعد از تست و تحلیل تستهاش با جوابهاش، یه تست هم واسه درصدم توی اون درس از خودم میگیرم. در مورد رتبه و تراز هم، فعلا همه رو میرسونم بالای 50، بعد هم 75.
اگه مشکلی نیست میشه دلایل دیگه واسه آزمون رو هم بهم بگین؟
خیلی ممنون میشم
محتوای مخفی:
یه روش خیلی عالی برای اینکه بشه ذهن هر روز رو درسی کرد اینه که هر روز (هر ساعتی که بیدار شدین) درست بعد از 10 دقیقه، یه درس رو شروع کنین به خوندن. چند وقتیه دارم با این روش میرم جلو و هیچ روزی بیکار نبودم. خیلی کارساز بوده. اینکه میگم هر ساعتی بیدار شدید، منظورم همون 8 ساعت خوابه و باید سروحال باشین.
کلا جزوات و آزمونهای گزینه 2 خیلی سخته. زیادی سطح بالا میگیرن که کنکور آسون بشه.نقل قول:
کاملا تایید میشه. خواهرم وقتی کنکور داشت (رشته ریاضی) ادبیات رشته ادبیاتی ها رو خوند و درصدش خیلی رفت بالا!!!نقل قول: