من فکر کنم اشتباه شده! :دی اگه لپ تاپ ایسوز رو بخری بهت کوکی میدن نه اینکه کوکی بخری، لپ تاپ بدن! :دینقل قول:
حالا کی این پیشنهاد رو داده؟!
من فکر کنم اشتباه شده! :دی اگه لپ تاپ ایسوز رو بخری بهت کوکی میدن نه اینکه کوکی بخری، لپ تاپ بدن! :دینقل قول:
حالا کی این پیشنهاد رو داده؟!
اینا رو ولش x58 دیگه چیه این وسط:دی
بابا تو دیگه چقدر گیجی! :دی مدل لپ تاپه دیگه!! البته بهتره بگم سریه لپ تاپ چون چند مدل x58 داره (نه اینکه چیپ ستش x58 باشه ها!) نمونه هاش اینجاست:نقل قول:
همشون هم زاقارتن! :دی سلرون 575 و...کد:http://www.asuslaptop.co.uk/products.php?cat=130
اها گفتم نکنه intel x58 روشونه:دی
سلام :41:
بچه ها به خرید کوکی خیلی خیلی نزدیک بودم ، اما یکی از نزدیکام تو دقیقه ی 90 یه نکته ای رو بهم گوش زد کرد : از اونجایی که اینجانب زیاد نمی تونم هوایه گوشی رو داشته باشم و دربند نگه داری و مواظبتش باشم ، کاره دیگه ، یه دفعه ای افتاد تاچش به فنا رفت ، چه کنیم ؟؟؟ هر چی کار کردیم یه روزه دود می شه می ره هوا
.
خلاصه تصمیم گرفتم یه گوشیه دیگه بخرم : :41::41:
به نظر شما G705 چطوره ؟ من که خوشم اومده
مقاومتش در برابر ضربه چطوره ؟ ( قضیه ی فنا رفتگی !!! )
سرعت ؟ دوربین ؟ و ...
.
می دونم اینجا انجمن سونی اریکسون نیس ، اما خوب ، به خاطر کوکی و این انجمن خیلی باحالتون بود که عضو این سایت شدم ، از شما نزدیکتر کسی رو پیدا نکردم ، لطفا اگه می تونین کمک کنید
.
فعلا
ببینید بالاخره هر گوشی با ال سی دی بیفته زمین به فنا میره! g705 گوشی خوبیه با تقریبا تمام امکانات مهم مثل: 3 جی، وای فای، جی پی اس و دوربین 3 مگی با فلاش. g900 هم هست که سیستم عامل داره و تاچه (تاچ + کیپد) و دوربین 5 ولی فاقد جی پی اس.
از لحاظ مقاومت اطلاعی ندارم و در مورد هیچ گوشی (به جز گوشی های خاص ساخته شده برای تحمل مقاومت) تضمین تحمل ضربه خوردن ال سی دی رو نمی کنم.
دوستان تنظیمات GPRS واسه این گوشی چیه ؟
خوب همون شماره *141*3*6# خودمون رو بزن دیگه (ایرانسل داری درسته؟!) منم همین کارو کردم درست شد.نقل قول:
دوستان تنظیمات GPRS واسه این گوشی چیه ؟
سلام،
من هم میخوام این گوشی رو بخرم، اما اینجا از قیمت 180 به پایین پیدا نکردم. قیمت گوشی رفته بالا؟
در ضمن یک جای مطمئن برای خرید اینترنتی این گوشی میتونید معرفی کنید؟
ممنون.
قیمت که 155 تا 160 هست تو تهران (علاء الدین) شما کجا زندگی میکنید مگه؟نقل قول:
سلام،
من هم میخوام این گوشی رو بخرم، اما اینجا از قیمت 180 به پایین پیدا نکردم. قیمت گوشی رفته بالا؟
در ضمن یک جای مطمئن برای خرید اینترنتی این گوشی میتونید معرفی کنید؟
ممنون.