اولاً روشن موندن صفحه مشکلی نداره ، ثانین دو تا راه برای خاموش شدن صفحه داری ، یکی اینکه یک بار دکمه پاور رو فشار بدی.نقل قول:
یکی دیگه اینکه از توی قسمت تنظیمات Power بری توی تب External Power و اونجا تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه خاموش بشه.
Printable View
اولاً روشن موندن صفحه مشکلی نداره ، ثانین دو تا راه برای خاموش شدن صفحه داری ، یکی اینکه یک بار دکمه پاور رو فشار بدی.نقل قول:
یکی دیگه اینکه از توی قسمت تنظیمات Power بری توی تب External Power و اونجا تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه خاموش بشه.
سلام دوستان دیگه ببخشید اسم این سایت رو میارم این سایت دی جی کالا که من ازش سفارش i900 را دادم الان به من زنگ زده میگه امنیا رنگ نقره ای نداریم فقط یک رنگ داریم که جلوی گوشی سیاه و پشت گوشی سفید هست خواستم بدونم اصلا این رنگی شرکت زده یعنی این رنگی امنیا هست مگه فقط یه رنگ نبود از امنیا نقره ای دیگه گفتم اینو بفرستن با تشکر...
چرا امنیای سفید هم داریم ، اما تو هیچ مغازه ای ندیده بودم ، فکر می کردم اصلاً وارد نکردن ، جالبه که اینا دارن.:5:نقل قول:
دوستان کسی نیست این سوال ما رو جواب بده.نقل قول:
سلام دوستان
توی گوشی یه سری آهنگ ها هست که میشه برای زنگ استفاده کرد.
میشه از اهنگهای دلخواه هم استفاده کرد؟ من تو منوهاش پیدا نکردم!
نقل قول:
دوست من باید آهنگی که می خواهی رو تو این مسیر کپی کنید : my documents/my ringtones و برای فعال کردن آهنگ settings/sounds & Notifications سر برگ Notifications و به قسمت Ring tone رفته و آهنگ مورد نظر خودتو فعال کنی
من ورژن قبلیم dzhj1 بود این ورژنو اجرا کردم هیچ مشکلی تو نصب باهاش نداشتم یه مشکل مشابه این من تو ابدیت کردن گوشی قبلیم داشتم ارورو یادم نمیا ولی با دیسیبل کردن انتی ویروس با فایرروال رفع شدنقل قول:
Gprs امنیا فعال نمیشه .همراه اول تنظیمات اینترنت و ارسال کرد برام ولی امنیا به اینترنت وصل نیست.چیکارش کنم؟ تنظیماتش چجوریه؟
نقل قول:
پیشنهاد میکنم یه سری به این لینک بزنی
فقط به جای نام ( ام تی ان ایرانسل) نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173505
براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد .
اگه جواب نداد . اینارم وارد کن
گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
- HTTP Proxy: 192.168.194.73
- port: 8080
- WAP Proxy: 192.168.194.73
اینم تنظیمات mms
1.منوی Start را باز کنید.
2.گزینه Messaging را انتخاب کنید.
3.گزینه SMS/MMS را انتخاب کنید.
4.برگه Menu را انتخاب کنید.
5.گزینه MMS Optionرا انتخاب کنید.
6.برگه Servers را انتخاب کنید.
7.دکمه NEWرا بزنید.
8.در گزینه Server name:عبارت MCI-MMS را وارد کنید.
9.در گزینه Server Address:
عبارترا وارد کنید.کد:http://192.168.193.134:38090/was
10.در گزینه :Connection via مورد MCI را انتخاب فرمایید.
11.در گزینه :Send limit مورد 100k را انتخاب کنید.
12. در گزینه :Wap Version مورد WAP 2 را انتخاب کنید.
13.گزینه Down را از پایین صفحه کلیک کنید.
یکی یه حالی به ما بده و بگه چطور مثل بچه آدم جواب sms بدیم؟! نمی خوام بره تو conversation و chat..
دمتون گرم..
بعد از کلی بحث در مورد فارسی ساز نهایتا دوستان الان چی رو تایید می کنن؟