سلام
دوستان من یه پلیر خوب میخوام که هم پلیر خوبی باشه( از نظر فیلم و موسیقی) و هم برنامه خور خوبی باشه؟
ایپاد نظرمو جلب کرده و لی میخوام بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مرسی..
Printable View
سلام
دوستان من یه پلیر خوب میخوام که هم پلیر خوبی باشه( از نظر فیلم و موسیقی) و هم برنامه خور خوبی باشه؟
ایپاد نظرمو جلب کرده و لی میخوام بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مرسی..
اگه میخوای هر دو کاربرد رو همزمان و در یه سطح داشته باشی همون آیپاد تاچ و گزینه دیگه ای فعلاً نمیتونه باهاش رقابت کنه.نقل قول:
اساساً 24 ساعت یه شارژ نرماله ... کم نیست به هیچ وجه ... زیاد هم نیست ..نقل قول:
خب بله ، اگه یه نفر واقعاً باتری بالاتر از این مدنظرشه باید بره دنبال سونی و cowon ... اما من بعد از این همه سال، یه چیزی که می دونم اینه که عمر بالای باتری در خیلی موارد کاربرد خاصی نداره... از نظر من، واقعاً موارد کمی پیش میاد که یه نفر به شارژهای بالای 30 ساعت نیاز پیدا کنه .. در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چند خط آخر) اشاره ای به این قضیه داشته ام: طرف فرضاً بخواد روزی 4 ساعت هم کار کنه ، باز اگه تا آخر هفته دست اش به منبع شارژ نرسه مشکلی نخواهد داشت؛ من فکر می کنم کافی باشه ...
ضمن اینکه افت باتری، در مارک های معتبر اغلب بعد از 3 سال و بیشتر خودش رو نشون میده ... 1-2 سال که چیزی نیست ... نتیجه اینکه بعد از 3 سال هم اتوماتیک طرف بدش نمیاد دستگاه رو عوض کنه ... (تصادفاً من خودم یه نانوی نسل دوم هنوز دارم)
با این وجود قابل درکه اگه یه نفر شارژ قوی تر بخواد و در اون حالت باید بری سراغ مارک های دیگه و حق با شماست.
با سلام.
من بین مدل های زیر موندم و واقعا نمیدونم کدومو بگیرم و بعد از چند هفته بررسی هنوز دقیقا نمیدونم چی بگیرم.
Creative Zen X-Fi 2
Iriver P7
Iriver Spinn
این قابلیت هایی که می نویسم بیشترین اهمیت رو برام داره پس لطفا در راهنماییهاتون به اولویت های من بیشتر توجه کنین و اگه میشه در هر مورد رتبه بندی کنین.
اولویت اول - کیفیت صدا
2 - کیفیت صفحه نمایش (تماشای عکس و فیلم)
کاربری راحت تر و دل نشین تر با منو ها (قابلیت دسته بندی کردن فایل ها ) به طور مثال در بعضی مدل های قدیمی باید فایل هارو فله ای بریزی داخل دستگاه و مثلا اگه می خوای بزنی اهنگ 14 باید 14 بار دکمه ی next track رو بزنی و نمیشه مستقیما زد اهنگ 14 (البته ماله من از سری های اول هست که mp4 اومده بود , الان فکر میکنم همشون این قابلیت رو داشته باشن)
با تشکر
مدلهایی که شما معرفی کردی رو غیر از اولی شناخت ندارم ولی برندهای خیلی خوبی هستنقل قول:
ایم مدل کریتیو اولین تاچش هست و نمیشه خیلی روش حساب کرد، باید یه مقدار صبر کرد تا جواب بده !
ولی خودم اگه بخوام با شرایط الان یه پلیر بگیرم حتما از برند Cowon انتخاب میکنم که هم کیفیت صدای بالاتری داره هم اکولایزرهای فوقالعاده و مدلهای مختلف با ظرفیت و قیمت های مختلف که بسته به میزان هزینه ای که میخوای بکنی میتونی یکی رو انتخاب کنی !
( شما بین 3 مدل مونده بودی الان شد 23 مدل ! خیلی بهت کمک کردم !!! )
با تشکر از اینکه کاملا کارمو راحت کردین:31:نقل قول:
عجیبه من تا حالا تو بازار اسمی از Cowon نشنیده بودم (البته با تعریف هایی که دوستان از این برند کردن تو همین تاپیک به نظر میاد از برندهای خوب و با کیفیت هستش.اما من اصلا مدل هاشونو ندیدم تا حالا و البته ظاهر دستگاه نیز برام مهمه.)
من تصاویر مدل هاشو کجا می تونم پیدا کنم (البته همه مدل هاش که نه , مدلی که شما مد نظر دارین)
کد:www.Cowon.com
عزیز خوبیش اینه که گارانتی امرتات هست ! که حتما این شرکت رو میشناسیکد:http://www.cowonglobal.com
در مورد ظاهر هم شما مدل S9 رو ببین که رقیب آیپاد تاچ هست و فوق العاده زیباست بقیه مدلها هم ظاهر قابل قبولی دارن و دیگه بسته به سلیقه افراد هست
این هم یه ریویو از این مدل
مدلها و برند های دیگه هم هستن مثل سامسونگ ولی من در مورد کیفیت صداش اطلاع دقیقی ندارم ولی مدل بسیار معروف و محبوبیه !کد:http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/cowon-s9
کد:http://www.testfreaks.co.uk/mp3-players/samsung-p3
کوان یه خورده گرونتر از اونیه که هر جایی پیدا بشه البته شاید شما بیشتر نرم افزاراشو بشناسی:Jet audioنقل قول:
اینم سایتاش:
کد:http://www.cowonamerica.com/
پ.ن.کد:http://www.cowonglobal.com/
مثل اینکه یکی زودتر جواب داده بود:31:
:5:مخلصیم..........
یکی بود یکی نبود یه یارو بود میخواست پلیر بخره چشم بازار رو در اورد رفت x-fi2 گرفت / قصه ما به سر رسید یارو به پلیرش رسید
creative zen x-fi2
صدا:
1. کیفیت: کیفیتش عالیه شرکت کریتیو خواسته هر چی داره بزاره تو این کار اخرش که از نظر صدا با خیلی از کارای معروف مبارزه کنه و البته تو هم قیمت های x-fi2 به نظرم حرف اول رو خواهد زد باید منتظر بمونیم تا زمان مشخص کنه.
تنضیمات اکولایزرش هم کامل و خوب هست که هم بصورت دستی میتونین تنظیم کنین هم گزینه های که بصورت خودکار بوده و تنظیم شده هستند مثل acoustice & classical & disco & new age & rock & vocal و ...
2. بلندی صدا: کساییکه عاشق گوش دادن موسیقی با صدای فوق بالا هستند برن بخرن چون در عین ماسیمم صدا تفکیک صدا عالی هست و در عین حال واضح
توصیه: البته اگه با صدای بیشتر از 15 باهاش اهنگ گوش بدین اونم طولانی مدت واقعا به گوشهاتون صدمه زدین.(صداش تا 25 هست)
توصیه: افرادی که موزیکهای قدیمی گوش میدن این پلیر واسه گوش دادن این اهنگها از بهترین هاست(اهنگهای قدیمی خواننده های ایرانی یا خارجی که صداشون به خرخر افتاده و کیفیتشون بد شده) چون قابلیت x-fi که تو این پلیر قرار داده شده با 2 بخش کریستالیزر و اکس پند صدا رو شفاف و صاف میکنه و در ضمن به صدا عمقی میده که احساس میکنه خواننده تو گوشت داره میخونه
توصیه: عاشق های بیس هم با این پلیر حال میکنن چون رو بیس خوب کار کرده و با فعال کردن بخش bass bost
بیس محصوص تر و عمیق تر میشه
توصیه: علاقه مند های متال دیگه نگران سوت کشیدن گوشهاتون نباشید چون این پلیر با هدفون تقریبا خوبش شفافیت صدا و تفکیکی در اختیارتون میزاره که میتونید بلک متال رو عاشقانه گوش ببدین و کمی هم اذیت نشین.(البته بلک رو توصیه نمیکنم چون خودم باش حال نمیکنم ولی دث و دووم و البته سمفونیک متا توصیه میشه:27:)
تاچ:
تاچش رو میشه یه تاچ متوسط رو به بالا دونست با توجه به روون بودن و راحتیش بعضی جاها که خیلی کم پیش میاد یه مقدار نیاز به دقت داره که کجا انگشتتون رو لمس کنید تا کار مورد نظر انجام بشه.(تاچش مقاومتیه شما با لمس گوشت انگشت به lcd و مقدار خیلی کمی فشار به راحتی کارتون رو انجام میدین)
یه قسمت هم واسه تست و تنظیم و راه افتادن دستتون برای کار با این پلیر داره به اسم touch calibration
اسپیکر:
این قابلیت رو میتونین یه قابلیت 100% جانبی دونست را که بر خلاف کیفیت خوب قابل تحسین اسپیکر ولی بلندی صداش در حدی نیست با خودتون بگین میشه روش حساب کرد البته برای مکان های بسته و نسبتا ساکت ( مثلا قبل خواب) که شما بلندیه صدا نیاز ندارید عالیه ولی برای مکان های باز و کمی شلوغ زیاد مناسب نیست. برای مثال بلندی صداش از اکثر گوشی های سونی اریکسون و نوکیا کمتره ولی در 85% مواقع از نظر کیفیت همشونو له میکنه.
کیفیت پخش تصویر:
بر خلاف چیزی که فکر میکردم و میترسیدم کیفیت پخشش ویدیوش زیاد جالب نباشه( بدلیل ساپورت 16000 هزار رنگ) وی شما کیفیت ال سی دی رو میتونید به راحتی قابل قبول بدنید وباهاش هم حال بکنیدو
من متاستفانه هنوز فیلم توش نریختم وولی یه چند تا کلیپ توش ریختم خوب بود منو که راضی کرد حالا دیگه شوما باید تست کنید.
توصیه: کسایی که اوولویت اول یا دومشون دیدن فیلمه بهتره که حتما کیفیت پخش ویدیوشو تست کنن البته این مسئله واسه افرادی که اوولویت سومشون هم این مسئله هست حتما ویدیو رو تست بکنن چون من هنوز فیلم توش نریختم نمیتونم زیاد در مورد پخش صرفا فیلم صحبت بکنم ولی پخش عادی ویدیو و کلیپ از نظر من خوب هستش.
توصیه: علاقه مندایه دیدن فیلم برن سراغ کاری دیگه مثل o2 , s9 از کووان و البته ایپاد تاچ.
البته کسایی که بودجشون بیشتر از این پلیره( 150 تومن 8 گیگ و 200 تومن 16) ولی این پلیر هم میتونه قانعشون کنن تو ابن یه مورد قناعت رو بزان کنار و مستقیم برن s9 رو بخرن چون واقعا عالیه من تو یه مغازه از نزدیک دیدمش عاشقش شدم ولی با اینکه عثمان جان قیمت رو تا حد امکان واسم اورد پایین ولی بودجم نرسید ونگرفتم.
رادیو:
رادیوش به نظر وب میاد ولی حقیقتا سر رادیوش من چند تا ... بار سازندش کردم البته حقشه چون پول دادم پلیرشونو خرید باید هم بهم حق بدن این رادیوش منو روانی کرد یا هرچی اتو ماتیک و دستی سرچ میکنم کانالی پیدا نمیکنه شاد هم من بلد نیستم نمیدونم خلاصه چه باید کرد...
ضبط صدا:
این هم من مثل اسپیکر میدونم و میشه روش به عنوان یه قابلیت 100% جانبی که شرکت خواسته بگه ما هم ضبط میکنیم:21: روش مانور داده.
طراحی:
طراحیش جالبه و خوشکلیش هم خوشکل تر از اونیه که تو تصویر عککسشو میبینید در ضمن جذاب هم هست:27:
سایر امکانات:
بخش تنظیمات کامل و جامعی داره و امکانات خوبی هم توش هست مثل قفل صدا که بیشتر از یه مقدار خاص نشه . الارم وساعت هم در حد خوبیه زبان های زیادی هم ساپورت میکنه(22 زبان)
یه بخش ONTACTS ( دفتر تلفن) هم داره که هنوز کشف نداره تا چند شماره سیو میکنه.
ماشین حساب و بخش tasks هم از دیگر امکاناتش هست.
بازی هم که هنوز من تو نت واسش چیزی پیدا نکرد چون تازه وترد بازار شده و خیلی از عمرش نمیگذره ولی اخرین فریمور رو که بگیرید یه بازی واستون میاره
یاد اوری: این توضیحات صرفا تجربیات من از استفاده ی 3/4زه از این پلیر هست و رفقا این حرفا در نظر بگیرن ولی ملاک حقیقی و اصلیشون قرار ندن چون به هر حال سر یه سری مسائل بحث نظر شخصی در میون هست.
تشکر از :
عثمان جان
که تو این مدت خیلی اذیتش کردم هر روز پیام خصوصی و سوال در مورد s9 (که بودجمون نرسید بش) و این اواخر سر d2 تصمیمم نهایی شده بود و 2 روز قبل از اینکه سفارش بدم واسم بیاره این پلیر ملعون (:31:) رو تو نت دیدم و خیلی خوشم اومد ازش و اسپیکر وصفحه بزرگترش و قیافه قشنگش منو روونه خودش کرد و رفتم تستش کردم و خریدمش.
عثمان جان خیلی دوست دارم:40: داااش ما رو ببخش اذیتت کردیم از دستمون ناراحت نباش:10:
استاد پلیرseymour :31:
واقعا محمد جان هر سوال مارو نه تنها جواب داد بلکه روشنمونم کرد. محمد جان من به جای استاد پلیر لقب Mr player رو میدم البته بین فقها اختلاف نظر هست مثلا حاج اقا mamad gonzo لقب خوره پلیر و هدفون به معنای واقعی رو برای ایشون برگزیده:31:
دمت گرم محمد جان راهنمایی هات واقعا به خریدم کمک کرد و البته اطلاعاتمتم هم برد بالا.
دمت گررررررررررررررررررررم ( از نوع جنوبیش)
رفقای دیگه که اونا هم دوسشون دارم و دم همشون گرم تو این فرصت ازشون تشکر میکنم مثل :
حاج اقا اخوند که مدت زیادی رو ما باهم در حوزه علمیه بودیم و چه خاطراتی داشتیم. چقدر شوخی میکردیم :10:همدیگه رو مینداختیم تو حوض حوزه چقدر اب بازی میکردیم.
اوه اوه معیین جشن پتو یادته ... یادته یه بار به جای اینکه پتو رو بندازیم رو علی تک دست اشتباهی انداختیم رو حاج اقا ...:31: اوه اوه مجبورمون کرد 30 بار قران رو ختم کنیم:18: تا 1 هفته بعد با همه عربی حرف میزدیم:31:
شرمنده پر حرفی کردم سر شما رو درد اوردم خودم هم دارم دیگه یواش یواش رو به موت میشم:24:
سلام دوستان
من میخوام یه mp3 player بخرم در حدود 50-60-70 هزار تومان
میخوام دوچرخه سواری که میرم بزارم تو گوشم :دی و از صدای بوق ماشین ها در امان باشم ! (چه ربطی داشت ؟)
خیلی نمیخوام گنده باشه ! کیفیت هم برام خیلی مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
و اینکه آیا از جایی میشه اینترنتی خرید ؟ :دی
پلیرهای جمع و جور با حداکثر قیمت 70 تومن چندین بار معرفی شده ... از خوب ها : zen stone plus کریتیو --- سری T از iriver -- و البته کارهای سونی که شیک و مناسب هستند (مثلا این سری B140)نقل قول:
//
برای این که از صدای محیط در امان باشی باید هدفونی بخری که مخصوص این کاره ... هزینه اش هم معقوله با 15 تومن میتونی یه EP630 بخری ...
توصیه اکید: وقتی شما توی محیط های عمومی هستی، اتفاقا همون صدای بوق میتونه شما رو از یه خطر نجات بده .. بنابراین شدیداً توصیه میشه که با بلند کردن صدا، در صدد حذف کامل صداهای اطراف نباشی ... خودت هم حتماً این رو میدونی، اما تکرار این توصیه ضرری نداره..
بسیار عالی بود .. ما هم خوشحال شدیم که شما از خریدت راضی هستی... ضمناً لطف داری، ما که چیزی بلند نیستیم.نقل قول: