سلام داریوش سلام میثم خوبید:41:
منم مشروط درس بودم.
نمرات اومده و اون درسی رو که باید پاس میکردم تا بشم دانشجو رسمی 9.47 گرفتم.
بدجور حالمو گرفتن.
Printable View
سلام داریوش سلام میثم خوبید:41:
منم مشروط درس بودم.
نمرات اومده و اون درسی رو که باید پاس میکردم تا بشم دانشجو رسمی 9.47 گرفتم.
بدجور حالمو گرفتن.
حالا چی میشه اجازه میدن یک ترم دیگه اینها رو پاس کنی یا نه؟؟نقل قول:
بابا اگه قرار باشه اینقد ریزش داشته باشند که دیگه چیزی برای خودشون نمیمونه!×!
فکر نکنم از این حرکت های اخراجی داشته باشن!
حتما تبصره ای چیزی دارن
معلوم نشد میثم رفت یا هست یا خواست بره یا موند یا نرفت یا ...×!!؟
اگرم تبصره یا تسهیلاتی داشته باشن باسه من و تو ندارن که رفتیم همه رو حذفیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا برای اونایی که امتحان دادن اما نتونستن پاس کنن کمیسیون تشکیل میدن یه ترم دیگه وقت میدن اما بعید می دونم به ما چیزی بماسه
این چیزی بود که مسئول جدید آموزشمون امروز گفت..امروز باهاش تماس گرفتم گفتم من وقت ندارم برم مرکز کارمندم مرخصی ندارم علیلم و از این جور مزخرفات که دیگه سر شما عزیزان و دوستان گرامی که بر من منت گذاشتید و این پست رو می خونید رو درد نمیارم ... !!
گفت داریم یه لیست تشکیل میدیم می فرستیم مرکز تا براتون کمیسیون تشکیل بدن (ظاهرا تو دانشگاه عین ما زیاد بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی گفت زیاد امیدوار نباشید..احتمال اینکه دوباره اجازه بدن بمونید 10 درصده چون امسال به ما تاکید کردن باید سخت بگیرید و این قانون برای ورودی های 87 لازم الاجراست !!!
اتفاقا اینا از اولش زیادی دانشجو گرفتن تا این جور مواقع راحت بندازن بیرون وگرنه به دانشگاه ما می خوره فقط 180 تا دانشجوی مترجمی داشته باشه ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ناراحت نباش..مطمئنا با تشکیل کمیسیون یه فکری می کنن چون به هر حال فقط یه درست مونده اینقدرا هم سخت نمیگیرن
با این حال حتما یا مسئول آموزشت در ارتباط باش تا اگه لازم شد بری مرکز
کلا ما که از بچگی اگه شانس داشتیم اسممون رو میزاشتن محمود!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.احتمال اینکه دوباره اجازه بدن بمونید 10 درصده چون امسال به ما تاکید کردن باید سخت بگیرید و این قانون برای ورودی های 87 لازم الاجراست !!!
کلا هر چی بلا بود سره ما متولدهای 63 تا 64 اومد!
نظام آموزشی عوض شد، کتابا هی عوض شد، قانون ها عوض شد، شانس قبولی 10 به یک بود، بی کاری زیاد شد، کشور تحریم شد ، خلاصه یه پا موشه آزمایشگاهی شدیم رفت
آخرش هم اگه این شانسه ماست یه جنگی میشه زورکی میفرستمون جبهه میمیریم نسلمون منقرض میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینا اینهمه مرکز مرکز میکنن جدی نگیریدنقل قول:
با این حال حتما یا مسئول آموزشت در ارتباط باش تا اگه لازم شد بری مرکز
من رفتم دیگه
اونم نه یه بار
یک تعطیل بازاری که نگو! همشون تو شیش و پنجن (البته بعضی هاشون تو 3ه و چهار مونده ورژنشون آپدیت نشدن!)
یکی با یچش اومده سره کار
یکی داره با تلفن فک میزنه
اصلا یه چیزیه که حالا اگه رفتید میدرکید چی میگم!
تصحیح شد : 62 تا 64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه که ...حداقل به یه دردی می خوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و تو رو با هم بفرستن خوبه..جنگ رو هم حذف ماده 31 میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی من هر دفه که زنگ میزنم و اشغاله یکی داره از بدیهای خواهر شوهرش واسه دوستش تعریف میکنه ؟!!!نقل قول:
فکر میکردم از بس دانشجو ها تماس میگیرن اینطوریه
راستی تا یادم نرفته..اونایی که وضعیتشون اینطوریه با مسئول آموزش تماس بگیرن یا حضوری برن اسمشون رو ثبت کنن
هرچقدر آمار بره بالا تشکیل کمیسیون محتمل تر میشه
داریوش با این شماره تماس بگیر : 02215731063 (فقط رودهن) یه نفر به اسم محمدی مسئولمونه فقط با همون صحبت کن
از همونانقل قول:
لابد دیگه!×!نقل قول:
خوبه که ...حداقل به یه دردی می خوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و تو رو با هم بفرستن خوبه..جنگ رو هم حذف ماده 31 میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میگم اونم مشروط میشیم خط مقدم رامون نمیدن!×!
150 درصد!×! آخه دانشجو جماعت مگه بیکاره اینقد تماس بگیره!××! از طرفی اگه جواب میدادن به تلفن که من اینقد مجبور نبودم برم که!نقل قول:
یعنی من هر دفه که زنگ میزنم و اشغاله یکی داره از بدیهای خواهر شوهرش واسه دوستش تعریف میکنه ؟!!!
فکر میکردم از بس دانشجو ها تماس میگیرن اینطوریه
عمرا!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داریوش با این شماره تماس بگیر : 02215731063 (فقط رودهن) یه نفر به اسم محمدی مسئولمونه فقط با همون صحبت کن
بگو کماری داشتن یا منشیم ...! (الان میثم قاطی میکنه!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
مگه قرار نبوده که از 25 اعلام بشه که هر کس چه روزی میتونه تابستان انتخاب واحد بکنه ؟
من هر چی به سایت میرم چیزی هنوز اعلام نشده ؟؟
برای شما اعلام شده ؟؟؟
مرسی :)
بله دوست عزیز برای من اعلام شده ....
من 1 مرداد ساعت 14:45