دوستان
کسی هست از امشب به بعد آنلاین بازی کنیم
اگه هست هرشب 10 به بعد یه روم به نام p30world با پسورد 1 درست کنه تا بازی کنیم.
Printable View
دوستان
کسی هست از امشب به بعد آنلاین بازی کنیم
اگه هست هرشب 10 به بعد یه روم به نام p30world با پسورد 1 درست کنه تا بازی کنیم.
دمتون گرم - منم میتونم بازی کنم؟ ... یادش بخیر چقدر بازی میکردیم ... :19:
تو رو خدا یکی بگه منم میتونم با این دیال اپ 52kbbs انلاین اینو بازی کنم ؟:41: تورو خدا راهنماییم کنید
اینم بگم که من فقط برنامه ی game ranger رو دانلود کردم و بعد از اپدیت شدنش به یه جایی رسیدم که میگه invite code رو وارد کن . که من هرچی میزنم میگه ... invite code not found راهنماییم کنید لطفا ...
اها 0 رو زدم رفت داخل اما یه جا رسیدم که ایمیل و پسورد و اینجور چیزا میخاد - ...کمکککک
دوستان با مطال عه ی پست های صفحه های گذشته ... متوجه شدم که باید برم به ادرس ایمیلم و فعال کنم اکانتمو ... حالا فعال کردم ... اما از این صفحه که عکسشو گذاشتم نتونستم جلوتر برم ...
به راهنمایی نیازمندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اشکال از سرعت اینترنت باشه.(فکر کردن کی بود مانند مطمئن بودن!:31:)
مطمئن نیستم ولی.
فکر نکنم از اینترنت باشه ها ... بهر حال دوستان لطفا سریع کمک کنید . اگه بتونم بیام تو بازی همتونو میبرما (شوخی)
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
نقل قول:
دوستان جواب بدید دیگه ... اگه میشه بگید چیکار کنم و اگه هم نمیشه سریع روشنم کنید ...
دوست من شما اگه از فعال بودن اکانتتون مطمئنید پیشنهاد میکنم دوباره برنامه رو نصب کنید ...نقل قول:
دوستان حل شد . دیشب چند نفرو خیار کردم - فقط این سرعت و پینگ کمی اذیت میکرد و بعضی اوقات خیلی ... دوستان راهی نداره یه خورده بهتر شه . و وسط بازی بعضی اوقات گیر نکنه ...!!!!!!!!!
دوست عزیز ما که ADSL داریم توی پینگمون موندیم ، اینجوری بخوای پیش بری هم پینگتو که میبینی غش میکنی هم قبض تلفنو !!
پیشنهاد میکنم حتما ADSL بگیر دیگه این روزا قیمتی نداره
گفتید قبض تلفن . مگه دانلود و وبگردی کنم کمتر میاد ؟
ADSL هم ارزششو نداره . منظورتون از قیمتی نداره چیه ؟ جنگهای صلیبی حالا مگه چی هست اینترنت بالا بخواد ؟؟