یه سایت خوب موتور معرفی کنید که قیمت موتور های ایرانی ومشخصاتشونو بگه؟
Printable View
بهترین موتور125سی سی چییه کدوم کارخونه کارش درسته؟
بازار موتور.کامنقل قول:
طرح ویو ها هستندنقل قول:
بهترین موتور125سی سی چییه کدوم کارخونه کارش درسته؟
پیشرو
روان 110 (110 سی سی)
تو سی جی بهترین ندارند و همه سرو ته یک کرباس تشریف دارند ولی به ترتیب کیفیت میشه گفت TK125 از تکتاز خوبه -20 روز پیش ها 680 قیمتش بود
ارشیا از ایران دوچرخ
هرمز از کریزان و کیان
و چندتای دیگه.
اگه تکتاز نمی گیری برای بقیه مارکها زیاد سر خودت رو درد نیار (گرچه تکتاز هم از لحاظ ظاهر چیز خاصی نبود ولی زیاد تعریفش رو می کنند.)
توی تریل ها هم XL125 با اینکه عتیقه گشته ولی خوبه!
سلام به همه دوستان و راکبین محترم موتور سوار:31:
بالاخره من اون موتور قبلی رو فروختم (احسان طرح ویو 125) و ی صفر برداشتم ( پیشرو 135 طرح ویو)
اگه بخوام این دوتا موتور رو با هم مقایسه کنم باید بگم که کیفیت قطعات احسان بهتر ار این جدید هست قطعات مثل شاسی بوق و لامپ، روکش صندلی سویچ و ... اما اون قدیمیه دیگه نفس نداشت ضمن اینکه من دست دوم خریده بودمش و نفر قبلی زیاد مراعاتشو نکرده بود
این موتور جدید پیشرو 135 هست دنده چرخشی یه ترک وسط داره ترمز عقب دیسکی و همین
اما خب از نظر موتوری فعلا که بهتر از قبلیه شتابش فوق العاده هست
بگذریم ریاد حاشیه نرم
برای آبندی کردنش!!
یکی میگه تخته گاز برو نفسش باز میشه(عجب)!!
یکی میگه زودی سرعت رو برسون به 50 60 تا و دنده مرده نرو
یکی میگه دو پشته سوار نشو اما گاز و تخته کن!
خلاصه، نظر شما دوستان پیشکسوت چیه؟ مارو راهنمایی کنید...
یه هفته هست خریدمش و خیلی کم باهاش بیرون میرم
رینگ اسپک و سفید مشکی 840 +60 بیمه
سلامنقل قول:
سلام به همه دوستان و راکبین محترم موتور سوار:31:
بالاخره من اون موتور قبلی رو فروختم (احسان طرح ویو 125) و ی صفر برداشتم ( پیشرو 135 طرح ویو)
اگه بخوام این دوتا موتور رو با هم مقایسه کنم باید بگم که کیفیت قطعات احسان بهتر ار این جدید هست قطعات مثل شاسی بوق و لامپ، روکش صندلی سویچ و ... اما اون قدیمیه دیگه نفس نداشت ضمن اینکه من دست دوم خریده بودمش و نفر قبلی زیاد مراعاتشو نکرده بود
این موتور جدید پیشرو 135 هست دنده چرخشی یه ترک وسط داره ترمز عقب دیسکی و همین
اما خب از نظر موتوری فعلا که بهتر از قبلیه شتابش فوق العاده هست
بگذریم ریاد حاشیه نرم
برای آبندی کردنش!!
یکی میگه تخته گاز برو نفسش باز میشه(عجب)!!
یکی میگه زودی سرعت رو برسون به 50 60 تا و دنده مرده نرو
یکی میگه دو پشته سوار نشو اما گاز و تخته کن!
خلاصه، نظر شما دوستان پیشکسوت چیه؟ مارو راهنمایی کنید...
یه هفته هست خریدمش و خیلی کم باهاش بیرون میرم
رینگ اسپک و سفید مشکی 840 +60 بیمه
موتور نو مبارک و انشاء الله چرخاش همزمان براتون بچرخه ( تک چرخ نزنید!)
اول بگم من هم یکی از همون یکی ها هستم پس زیاد حرفهامو جدی نگیرید!!
در قسمت اول آب بندی یعنی مثلا 100 کیلومتر اول که روغن تعویض میشه دور رو زیاد بالا نبرید چون موتور نو براده می دهد و در این زمان بیشترین براده را آزاد می کنه که می تونه به انجین آسیب برسونه. اما دنده مرده هم نرانید و دور را متناسب با دنده بدهید
در قسمت بعدی یک اتوبان کم شیب بیابید و مسرهای طولانی را بپیمایید و دور را آهسته آهسته مثلا 50 کیلومتر بالا ببرید. (مثلا اگه قبلا در دنده 3 تا دور 4 می رفتید حالا 5 برانید) اگر موتور در همین دوران دور نگیرد بعدها برای رسیدن به دورهای بالا مشکل خواهد داشت و موتور دیر دور می گیرد
در قسمت آخر مثلا از 500 کیلومتر به بعد آزاد برانید !!!
سعی کنید دوترک نرانید چون جلو دو گرفتن راحت رو می گیره
یک سوال:
این قسمت که اگر موتور در دوران آب بندی دور نگیرد - به اصطلاح نفس باز نشود - چه مبنای علمی ای دارد؟!
مثال:
دو موتور یکسان از یک شرکت دست دو نفر متفاوت با دو روش آب بندی متفاوت. یکی از موتورها الان راحت دور نمی گیره و طول میکشه سرعت از 75 بالاتر برود ، به دلیل اینکه زمان آب بندی با اون نرم رونده اند.
ممنون از راهنماییت آقای زاهدی عزیز سعی میکنم نکاتی رو که بیان کردید رعایت کنم تا بهتر آبندی بشه
سلامنقل قول:
اگر شما یه موتور نسبتا جدید - تکنولوژی روز دنیا - رو خریداری کرده بودید . من نظرم این بود که هر جوری دوست داشتید سوار شید . موتوری که دنده یکش 60 مایل در ساعته دیگه به دور موتور نمی افته مضافا بر اینکه اجزای و آلیاژ انجین بقدری خوب ریخته کاری شدند که هیچ براده و کثیفی عجیبیدر حین تعویض روغن مشاهده نمی کنید !!
اما خب موتورهای ما تقریبا همشون نیاز به "آب بندی" دارند . دو تا نکته در آب بندی موتور هست که در سطح بین المللی رعایت می شه :
- rpm پایین
- حرکت در سرعت های متغیر (ثابت نبودن سرعت)
- جابجایی در مسیرهای طولانی یا ثابت روشن گذاشتن انجین
بسته به حداکثر دور موتور سعی کنید بطور تجربی هم که شده در 500 کیلومتر اولیه از شتاب ماکزیمم استفاده نکنید . گاز موتور رو ناگهانی زیاد نکنید و کلاچ رو بسرعت رها نکنید . در یک rpm پایین دنده ها رو تعویض کنید .
سعی کنید با سرعت های متنوع حرکت کنید و انجین رو در حال فعالیت در یک سرعت ثابت و پایدار نگه ندارید . مراقب حرارت بالای انجین بخصوص در این گرمای هوای ایران باشید . موتور رو بی جهت در حال خلاصی روشن نگه ندارید . اگر قرار پشت چراغ راهنمایی بیش از 2 دقیقه معطل بمانید حتما موتور رو خاموش کنید . در موقع خاموش بودن موتور مطمئن شید که موتور در حالت خلاص قرار داره و موتور رو روی دنده با گرفتن کلاچ روشن نکنید .
بنظر من ایراد مال جایی دیگریه و ارتباطی به نفس موتور باز شدن نداره . اگه سیستم سوخت رسانی و هوا درست کار کنند انجین باید پاسخگو باشه !نقل قول:
یک سوال:
این قسمت که اگر موتور در دوران آب بندی دور نگیرد - به اصطلاح نفس باز نشود - چه مبنای علمی ای دارد؟!
مثال:
دو موتور یکسان از یک شرکت دست دو نفر متفاوت با دو روش آب بندی متفاوت. یکی از موتورها الان راحت دور نمی گیره و طول میکشه سرعت از 75 بالاتر برود ، به دلیل اینکه زمان آب بندی با اون نرم رونده اند.
من الان تو کیلومتر 2000 هستم و موتور رو همیشه ساکت نگه داشته بودم - دور موتور پایین - بخصوص چون از صدای وحشتناک موتور بدم می آد . ولی الان سر چهارراه یبار گاز دادم یه سیتروئن دنبالم گذاشت و بعد که تو ترافیک میدون بهم رسید با چشمای ذوق زده گفت : چند خریدیش ؟ :38:
و البته خب من یکم به ابو قراضم امیدوار شدم ! :38:
ممنون پیرمرد
والا من اینقدر پول نداشتم که یه موتور با ویژگیهایی که گفتی بخرم
اما توصیه هایی رو که فرمودید آویزه گوش میکنم.
فدای دستت
امیدوارم حالا حالاها هرکی موتورت رو دید ازت بپرسه چند خریدیش!:31:
سلام
ما موتورمون کلا با چهارتا دنده اش 65 مایل تا میره !!:31: سی جی ما تو دور 6 ، دنده 4 ، 75 کیلومتر پر آور میره که میشه همه همش حدود 50 مایل.:5:نقل قول:
سلام
اگر شما یه موتور نسبتا جدید - تکنولوژی روز دنیا - رو خریداری کرده بودید . من نظرم این بود که هر جوری دوست داشتید سوار شید . موتوری که دنده یکش 60 مایل در ساعته دیگه به دور موتور نمی افته مضافا بر اینکه اجزای و آلیاژ انجین بقدری خوب ریخته کاری شدند که هیچ براده و کثیفی عجیبیدر حین تعویض روغن مشاهده نمی کنید !!
ولی همه موتورها براده خواهند داد و در مقادیر متفاوت. به هر حال ما چینی سوارم:41:
ما کوچه بازاریها به این حرکت گوییم "بازی با گاز حین حرکت"نقل قول:
حرکت در سرعت های متغیر (ثابت نبودن سرعت)
نظر: ستروئنه بد آببندی کرده !!!!!:31:نقل قول:
بنظر من ایراد مال جایی دیگریه و ارتباطی به نفس موتور باز شدن نداره . اگه سیستم سوخت رسانی و هوا درست کار کنند انجین باید پاسخگو باشه !
من الان تو کیلومتر 2000 هستم و موتور رو همیشه ساکت نگه داشته بودم - دور موتور پایین - بخصوص چون از صدای وحشتناک موتور بدم می آد . ولی الان سر چهارراه یبار گاز دادم یه سیتروئن دنبالم گذاشت و بعد که تو ترافیک میدون بهم رسید با چشمای ذوق زده گفت : چند خریدیش ؟ :38:
و البته خب من یکم به ابو قراضم امیدوار شدم ! :38:
شاید این توضیح راجع به موتورهای اصیل - که دست امثال من بهشون نمی رسه - درست باشه اما در زمینه موتورهای چینی اصطلاحاتی مثل "وحشی شدن موتور" و "باز شدن نفس" و ... و همچنین تجارب بی پایه زیاد هست. مثلا یه نفردر مورد تعویض روغن می گفت تا به دود نیفتاده عوضش نکن !!
شایدم مربوط به مبحث پیری فلز باشه که بعد از اون خواصش تغییر می کنه و مثلا ممکنه فنر فنر سوپاپ ها دیگه بهاندازه باز نشه. (البته در حد فرضیه بود. بچه های مواد باید بیایند توضیح دهند)
حالا یه سوال بی پاسخ:
"مرکز صدور پروانه های رانندگی پلیس راهور ناجا" کجاست؟؟