سعید جان این برنامه ای که گفتی رو الان ذهنیتی ازش ندارم ولی چند تا برنامه برات میزارم که در کنار هم کارایشون خیلی بیشتره .امیدوارم کارتو راه بندازه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
Printable View
سعید جان این برنامه ای که گفتی رو الان ذهنیتی ازش ندارم ولی چند تا برنامه برات میزارم که در کنار هم کارایشون خیلی بیشتره .امیدوارم کارتو راه بندازه ;)نقل قول:
Custom Status Chenger
برای عوض کردن استاتوس در چند حالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C_K_Y_ Smilies
تمام شکلکها اعم از مخفی و غیره
Sorccrres
پی ام .چت . اینوایت .کنفرانس و غیره
Super Y
جمع کردن تمامی پیام های دوستانی که با اونها در حال چت هستید در یک صفحه برای جلوگیری از شلوغ شدن مانیتور و پاسخ گویی از همونجا
برنامه خوبیه حتما" دان کنید بدردتون میخوره
Buddy Spy Setup
اینم یه برنامه بسیار عا لی که براتون آیدی مورد نظر رو پیدا میکنه که در کدوم روم هستش و ... خیلی کارای دیگه که بایستی خودتون باهاش کار کنید و آپشن هاشو تست کنید .برنامه خوب و بدرد بخوریه .
اميد جان ايني كه من ميگم باهاش ميشد نوشته متحرك جلوي ايدي گذاشت. منظورم همون status masage هستش كه به صورت متحرك جلوي ايدي ميشه گذاشت. برنامه اي سراغ نداري اين كارو بكنه؟
سعید جان این که شما میگی نباید به این صورت باشهنقل قول:
اون برنامه ای که اول برات گزاشتم رو امتحان کن 3 حالتی رو که بهش بدی هر چند ثانیه عوض میکنه . یه چیزای در بارش دیدم ولی هرچی فکر کردم یادم نیومد .در هر حال اگه چیزی رو که بشه باهاش اینکارو کرد پیدا کردم و یا بخاطرم امد مطمعنا" برات میزارم .
سلام...
از امروز كم كم اگه بشه و كارام اجازه بده مي خام براتون آموزش بزارم به همراه اميد جان كه هميشه من و ياري كرده...
عزيزان ديگه هم مي تونن كمك كنن..
خوب... الان مي خام به دوستايي كه نمي دونن ياد بدم كه چطوري مي تونين از توي ليستتون انتخاب كنين كه واسه كي آنلاين باشين واسه كي آفلاين...
ممنونم از شما.ولی یه چیزی برام جالبه و اونم اینه که تا الآن نزدیک به 10 تا برنامه از بوت رو از این تاپیک رو دانلود کردم ولی حتی تا الآن یکیشون واسم نصب نمیشند تا رو فایل دانلود شده کلیک میکنم ارور میدند...اینم از شانس ماست دیگه