سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد
Printable View
سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد
سلام
وقتی روی شبکه خانگی Lan از کامپیوتر اول کامپیوتر دوم را مانیتورینگ میکنم کامپیوتر دوم از یوزر خارج می شه یعنی Switch User میشه و فقط از کامپیوتر اولی دسکتاپش کار میکنه و وقتی که کامپیوتر دومی وارد یوزرش میشه Remote Desktop Connection کامپیوتر اول قطع می شه
یه برنامه میخوام که وقتی کامپیوتر دومی را مانیتور می کنم کامپیوتر دوم یوزرش سویچ نکنه
ضمنا ویندوز کامپیوترها سون
سلام
دوستان من تمام این راهها رو رفتم هردوسیستم ویندوز 7 هست منتهی موقع وارد شدن ازمن پسورد میخواد این چیه؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یه پی سی و یه لپتاپ رو از طریق مودم وایرلس شبکه کردم.
ولی شبکه ام یه مشکلی داره
از تو لپ تاپ میتونم به فایل های شیر شده پی سی دسترسی پیدا کنم
ولی از تو پی سی نمیتونم به فایل های شیر شده لپ تاپ دسترسی پیدا کنم
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان...نقل قول:
کسی نبود؟
سلام
بعد از شبکه کردن لپتاپی که ویندوز 7 نصب است با کامپیوتری رو میزی که ویندوز xp نصب است ارتباط برقرار است ولی مشکل:
پوشه هایی که روی لپتاپ ویندوز 7 شر میشه در محیط xp دیده میشه ولی عدم دسترسی و ارور اکسس دیناید میده .....
علتش چیست ؟
یوزر سیستم xp پسورد نداره ....
با سلام خدومت دوستان میخاستم کامپیوتر دیسکتاپ رو با لپتاپ شبکه کنم و با لپتاپ دی وی دی رایت کنم میتونید برنامه ای برای این کار معرفی کنید دی وی دی رایتر روی دیسکتاپ نصبه میخام با لپتاپ فایلا رو انتخاب کنم و با رایتر دیسکتاپ رایت بشه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
نقل قول:کد:http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/
سلام.نقل قول:
اولا برای هر دو سیستم پسود بزار.
دوما توی XP روی پوشه ی Share شده کلیک راس کن و به Properties و تب Security برو و Everyone رو اضافه کن و بهش Full Control بده.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
سلام.نقل قول:
شما میتونی از Remote Desktop استفاده کنی که از قابلیت های خود ویندوزه.
اگه راهنمایی خواستی بگو.
میبخشید میخواستم بدونم میشه از طریق ۱ مودم وایرلس(td-w8901G) بین ۱ pc و ۱ لپتاپ homegroup تشکیل داد و با لپتاپ به اینترنت هم وصل بود حالا وایرلس یا با وایر؟:31: (windows 7)