دوست عزيز اول سؤالت رو بپرس بعد گله كننقل قول:
Printable View
دوست عزيز اول سؤالت رو بپرس بعد گله كننقل قول:
دوست عزيز خب اگه كاري نداره چرا كامل توضيح نميدين؟ چه جوري بايد صفحه رو layout بندي كنيم؟؟ اگه منظورتون سكشن هست كه قبلا آقاي شاهدي توضيح دادن و جواب سؤال آقا بهروز نبود. طبق تصويري كه آقا بهروز گذاشته يك صفحه با چهار حاشيه اومده.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما قصد نوشتن مطلب رو هم داري يا نه
اگه بله به چه صورتي ميخواي بنويسي عمودي يا به همين صورت افقي كه نمايش دادي ميخواي متن هم داشته باشه
نهايتا به نظر من اگه به همين صورت كه عكس گذاشتي ميخواي متن هم بصورت افقي نوشته بشه تو اونجايي كه من ميدونم ، امكانپذير نيست.
من قبلا سوال ايشون رو ديده بودم ولي الان كه گشتم پيدا نشد !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتوني از يه جايگزيني ساده استفاده كني و همه ي ها رو تبديل كني
سلام دوست مننقل قول:
صفحه ی اول فعال سازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی دوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها رو از تو فروم پیدا کردم چون الان هنوز نصبش نکردم واسه همین یه کم ظاهر عکس ها با هم فرق داره
دوست عزيز توي اين عكس گزينه اول يعني فعال سازي به وسيله اينترنت رو انتخاب ميكني يا گزينه دوم يعني فعال سازي به وسيله تلفن؟نقل قول:
به نظرم مياد همونطور هم كه توي عكس نشون دادي گزينه اول رو انتخاب ميكني كه اين كد رو ازت ميخواد. گزينه دوم رو انتخاب كن ببين باز هم اين كد رو ازت ميخواد
سلام به همه دوستان بخشید یه سوال داشتم من یه عکس براتون می زارم و سوالم اینه که چه جوری یه شکل و متن و شماره صفحه رو در کنار متن قرار بدم
اینم از عکس
شکل کاملا کنار صفحه مجله استکد:http://www.nichost.ir/uploads/1198655324.jpg
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينكار براحتي و از قسمت page number در ورد 2007 امكان پذيره
البته فكر كنم با يه كم سختي هم از 2003 يا xp هم بشه
میشه یه کم بیشتر توضیح بدینقل قول: