نه.همون اول كه بازي رو مي خوام اجرا كنم اين ارور رو ميده.اصلا اجرا نميشه كه به دمو برسه.حالا اگه از دايركت هست چطور بايد تعويض كنم ؟ نكنه بايد يا ويندوز عوض كنم يا ويستا نصب كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيننقل قول:
Printable View
نه.همون اول كه بازي رو مي خوام اجرا كنم اين ارور رو ميده.اصلا اجرا نميشه كه به دمو برسه.حالا اگه از دايركت هست چطور بايد تعويض كنم ؟ نكنه بايد يا ويندوز عوض كنم يا ويستا نصب كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيننقل قول:
بازی با دایرکت 9 و 10 چه قدر با هم فرق میکنه
خیلی...گرافیک روی 10 خیلی بهتره...نقل قول:
رو ویستا بازی کنی که کیف میکنینقل قول:
نه.همون اول كه بازي رو مي خوام اجرا كنم اين ارور رو ميده.اصلا اجرا نميشه كه به دمو برسه.حالا اگه از دايركت هست چطور بايد تعويض كنم ؟ نكنه بايد يا ويندوز عوض كنم يا ويستا نصب كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
ولی بخوای رو Xp بازی کنی با این اوصاف که گفتی باید ویندوز عوض کنی البته اگر به دایریکس که نصب میکنی اعتماد داری یعنی میدونی ورژن آخره و سالمه
اگه اینطوری باشه که ویندوزو عوض کنی حل میشه
به نظر من رو ویستا نصب کن.
من نمیدونم با وجود ویندوز ویستا چرا هنوزم از ایکس پی استفاده میشه.
ویستا از همه لحاظ بهتره مخصوصا اجرای بازی ها.
سلام...یکی از دوستان لطف کنه سیو مرحله 14 رو واسم بذاره....هر کاریش میکنم مرحله 13 رد نمیشه که نمیشه...فقط روی درجه human ..مرسی..
نقل قول:
انگار نميشه من اين بازي رو بازي كنم .ويندوز هم عوض كردم اما بازم همون ارور رررررررررررررررررررررررر
چرااااااااااااااااااااااا ااااا
نقل قول:
دايركت رو چطوري ميشه حذف كرد؟ من جايي براي پاك كردنش پيدا نكردم كه دوباره نصب كنم فقط آپگريد ميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيين
خوب دوست من اولا شما یه عکس از ارور بزار .نقل قول:
انگار نميشه من اين بازي رو بازي كنم .ويندوز هم عوض كردم اما بازم همون ارور رررررررررررررررررررررررر
چرااااااااااااااااااااااا ااااا
یا اگه گذاشتی بگو کدوم صفحه هست .
بعدشم DirectX رو آپگرید کنی که بهتره .
بگیر عزیزنقل قول:
کد:http://cyrusln.persiangig.com/GAME/SavedGame14.zip
یعنی داستانش رو هم ندونی (قبلی ها رو) باز هم حال میده ؟!!!